Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

Mikrolax kizmutė
Papasakokit, kokio ji pavidalo - ar tai kokia pompytė, su kuria prisileidžia vanduo, ar kokia cheminė medžiaga, kuri viską ten paverčia "vandeniu".
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(LinaJusk @ 2006 02 15, 21:43)
Mikrolax kizmutė
Papasakokit, kokio ji pavidalo - ar tai kokia pompytė, su kuria prisileidžia vanduo, ar kokia cheminė medžiaga, kuri viską ten paverčia "vandeniu".
Ačiū

Ta Microlax klizmute yra nedidele,kazkur 5 ml,kuria galima nusipirkti vaistineje.Jos viduj yra kazkokiu vaistuku,kurie ir padeda ismatom lengviau pasisalint.Kad vandeniu pavercia nepasakyciau,nors gal kiekvienai skirtingai.Man asmeniskai tai ji nelabai ka padejo,tai kai gimdziau tai paprasiau kad ligoninej pasatytu gera,didele klizma biggrin.gif
Atsakyti
Šukuosenos pasitvarkyt nespėjau, nes vaikelis gimė anksčiau, o klizmutės pati paprašiau 4u.gif kažkaip galvojau, kad reikia 4u.gif ir nieko ten baisaus 4u.gif
Atsakyti
sveikos nestukes,
Mano nuomone reikia ir aspiskusti ir klizmute pasidaryti, nes tai estetiskiau ir higieniskiau paciai ir busimam vaikeliui. As laukiuosi antro. Su pirmu ir apsiskutau ir klizmute ligonineje pastate. Nieko cia baisaus nera. Jolab gimdziau privaciai, tai kazkaip nesinorejo pasissiukslinti. Dabar su antru jau nuo 20sav susitvarkiusi vaikstau. Jei kas antra diena tai darai ir po to kremu pasitepi nera problemos. Siaip vaistinese gamina spec.tepala kad nuramintu oda po skutimo.
Atsakyti
Man tai darė cezarį, bet vistiek visos nenuskuto. Pati buvau pasitvarkiusi, tai tik dar biški "patrumpino" ax.gif . O dėl klizmos - tai geriausia turėti savo, aš turėjau Mikrolax, tai jokių problemų nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Paaiškinkite man prašau, aš kažko turbūt nesuprantu - ar būtinai reikia skusti ta vietelę, ar galbūt galima ja depiliaciniu kremu sutvarkyti, nes tada ataugant plaukučiams nebūna jokių problemų...?
Kodėl kalbate vien apie apsiskutimą?
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
As depiliavau depiliaciniu kremu, taip patare ir pati akusere.
QUOTE(eja @ 2006 03 01, 19:38)
ar būtinai reikia skusti ta vietelę, ar galbūt galima ja depiliaciniu kremu sutvarkyti, nes tada ataugant plaukučiams nebūna jokių problemų...?

Atsakyti
nu jei galima depiliacini krema naudot, tai gal ir normalia depiliacija galima pasidaryt? ot butu grazu- padare tau depiliacija kokiam salone ir parvaziavus namo vandenys nubega ar pan blink.gif
reiks su gydytoja pasitarti del depiliacijos, o tai apaugusiai nemalonu vaiksciot, o ir skusti kazkaip man nelabai patinka ir tinka (isberia vis). kaip gerai budavo anksciau, nuejai 20 min nupese ir iseini sau patenkinta, kazi kaip manot, ar nepakenks ta depiliacija, man dabar 16 sav, tos visos persileidimu gresmes lyg ir praejo ir jauciuosi puikiai, gal pabandyt? g.gif
Atsakyti
Labas. Mane tai pries gimdyma ir apskuto ir klizma padare, nes gimdit atvaziavau tiesiai is poliklinikos. Apie skutima tai nezinau ar reikia ar ne, gal jeigu siuna tai tikrai reikia. Bet apie klizma tai manau tikrai vertetu pasidaryti arba namuose, arba ligoninej,o gal ir ten ir ten. Tikrai neisivaizduoju kaip butu viskas baiges jei be klizmos gimdiciau blink.gif Bet pats nemaloniausias dalykas buvo tai, ka isgirdau anksti ryte,kai akuseres koridoriuje kavute gere, ir aptarinejo kaip kas vakar pagimde:(gimdziau Sv.Juokubo lig.)

viena sako: na kaip vakar tavo gymde (o tu gymdyviu isviso tik 2 ir buvo per visa diena, viena as,ir dar viena moteriske, kuri labai kankinosi, dejavo ir reke visa diena)
o kita jai: ai viena tai nieko (tai tipo as), o kita tai siaubas, uztenka kad reke, ko reke jug gimdai, tai kam rekti, tai plius dar ir apsisiko ant galo......ir dar pora komplimentu

Tai po tokiu zodziu labai norejau iseiti ir paziureti i tas mandroles, tikriausiai pacios dar vaiku neturejo, neisbande to gimdymo kaifo, nes beveik visos akuseres jaunos buvo.
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2006 03 06, 19:06)
o kita jai: ai viena tai nieko (tai tipo as), o kita tai siaubas, uztenka kad reke, ko reke jug gimdai, tai kam rekti, tai plius dar ir apsisiko ant galo......ir dar pora komplimentu

nu cia tai jooo... koks nuostabus personalas... noreciau paziuret as i jas gimdancias... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaJusk @ 2006 02 15, 20:43)
Mikrolax kizmutė
Ačiū

Išbandžiau aš tą klizmutę ax.gif (kad žinočiau, kaip tą tikrąją dieną viskas bus). Nu vandeniu ji ten nepavertė, bet tuštinimąsi iššaukė per kokią minutę. Bet, kad ji labai ištuštintų žarnyną irgi nepasakyčiau.
Tai nusprendžiau, kad prasidėjus gimdymui visgi dėl visa ko pasidarysiu namie šią klizmutę, bet ir paprašysiu, kad ir ligoninėj normalią dar padarytų.
Atsakyti
Sveikos visos besiruošiančios gimdyti ir jau pagimdžiusios 4u.gif
Labai geras skyrelis šis, perskaičiau visą ir pasidariau sąrašiuką, ramiau ant širdies dabar, beliks tik susidėti viską į tašiuką. Tik va širdelė kažko nerimauja, bet tikimės, kad viskas gerai bus blush2.gif O rašau norėdama pasikonsultuoti. Čia daug visokiausių nuomonių dėl skutimo(si) perskaičiau. Kai gulėjau pirmą kartą ligoninėje dėl baisingo vėmimo, man pačiai savo akim teko matyti, kaip seselė kamantinėjo palatos kaimynę. Tai vargšiukei nubėgo vandenys, prasidėjo sąrėmiai, o ta ponia (seselė) pareiškė, kad čia ne ligoninės reikalas ir tegul gimdyvė eina skustis blink.gif Maždaug, ar čia tavo įsitikinimas, ar tu tingi skustis??? blink.gif Visos, kurios gulėjom palatoj, apakom tikrąja ta žodžio prasme blink.gif Ta vargšelė skambina vyrui ir sako, atvežk peiliuką, jis atvežė, o ji nuėjo skustis. Man kažkaip nelabai žmogiška pasirodė, o tik po to ją į gimdyklą išvedė. Tai va kažkaip keista, manau, kad normalu yra susitvarkyti, bet kai medicinos personalas iš to padaro tragediją, tai kaip tai būsimai mamytei jaustis, kai jau jai ir taip stresiukas nemenkas g.gif
Atsakyti