Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

Kadangi manoji sugalvojo gimti savaite anksciau, tai as ir nesuspejau apsitvarkyti... blush2.gif blush2.gif
O del klizmos... Akusere pasake "Noresi, varyk ant stalo, tik jokiu budu nelaikyk isitempus." biggrin.gif thumbup.gif Patikekit, is karto lengviau pasidare! ax.gif
Atsakyti
As gimdziau pries 4,5 metu. Apie skutima tai ligoninej nebuvo net kalbos, o klizma tai pastate tongue.gif Jausmelis nelabai koks, bet ka padarysi smile.gif
Atsakyti
nu tai aš pati abu kartus namie susitvarkiau, juk nesunku , ir pasakiau , kad jau viska susitvarkiusi, bent kai aš buvau mažylyje tai vis dar klizmavo ir skuto, , bet juk yra kaip kitos rašė miniklizmučių , kur pačios susitvarkyti namie galit. O šiaip kai pamastai tai tik klizma o mes jau taip bijom ir šiaip nemalonus jausmas, o tai jei reiktų daryti žarnyno tyrimą per išeinamąją blink.gif , tai oioioioi kaip būtų.
Atsakyti
mane tai skuto labai nedaug,nes buvau namie susitvarkius,o dėl klizmavimo tai man dave Mikrolax kizmutę,ir pasake jog gimdant užteks ,ir nėra reikalo kankintis kai tave klizmuoja,nes bus dar dėl ko pakentėti
Atsakyti
QUOTE(linciuxx @ 2006 01 25, 13:20)
mane tai skuto labai nedaug,nes buvau namie susitvarkius,o dėl klizmavimo tai man dave Mikrolax kizmutę,ir pasake jog gimdant užteks ,ir nėra reikalo kankintis kai tave klizmuoja,nes bus dar dėl ko pakentėti

As gimdziau Klaipedoje pries 3,5 metu, apie skutima net kalbos nebuvo, o klizmute tai mikrolax pati atsiveziau, palengvejo is karto ax.gif
tik tu mikrolax dabar nera pirkti, gal kas kokiu kitu zinote?
Atsakyti
O aš dar prieš gimdant pas savo ginekologę klausiau ar verta skustis, tai ji pasakė, kad geriau nepatingėčiau. Bet aš patingėjau ir dėl to jokių problemų nebuvo. Ligoninėje dabar nesant reikalui nieks neskuta, nes nemaišo. (nebent darytų operacija). O klizma tai niekis palyginus su pačiu gimdymu
Atsakyti
QUOTE(INGRID @ 2003 05 28, 01:01)
Perskaičiau, kad dabar apsiskusti tarpvietę prieš gimdymą medikai nereikalauja ir to nedaro patys (nors anksčiau kitas net apibardavo dėl to  >:(). Atsisakė ir anksčiau privalomos valomosios klizmos  ohmy.gif, ar iš tiesų visur taip, ir dėl to nekyla jokių nenumatytų kliūčių  :smile.gif.Gal yra dar kokių tai naujovių, kas gimdėt anksčiau ir dabar, palyginkit, papasakokit, ką  :smile.gif

Antakalnyje dabar - darai kaip nori, aš manau, kad klizmuotis vis dėlto verta mirksiukas.gif , o skust tą vietą nebūtina.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 01 28, 21:14)
Antakalnyje dabar - darai kaip nori, aš manau, kad klizmuotis vis dėlto verta mirksiukas.gif , o skust tą vietą nebūtina.

Tai ta klizma paciai reikia nusipirkt? ar klinika aprupina? As irgi gimdysiu Antakalnio k., jejgu paciai tai neisivaizduoju kokia pirkti g.gif nebuvau su to susidurusi g.gif
Atsakyti
Prieš metus Antakalnio klinikose ir klizmavo ir būvo pasiryžusių išskusti. Ateina moteriškė kaip spinta 2x2 ir sako jus "patvarkyti" reikia blink.gif . Gerai, kad susitvarkiusi viską buvau namie, a tai nežinau kaip ten būtų pasibaigę g.gif
Atsakyti
Apsiskutau ta vietele namuose,o klizma tai paprasiau pati kad ligoninej padarytu.Nes tas Microlax man asmeniskai visai nieko neveikia.
Atsakyti
Mamytės tikrai yra naudingas dalykas klizmuotis ir apsiskusti. Jokios tragedijos aš čia nematau.
Klizmuotis naudinga jau vien dėl to, kad po gimdymo baisu ir pagalvoti apie tuštinimąsi, tai klizma nors porai dienų tai atitolina, o be to, nepatogu būtų apsi... gimdymo metu. Ir dar turiu tokį patarimą, klizmavimo metu pasistenkit kuo ilgiau vandenį palaikyti savyje, pagulėkit nors kelias minutes, nes antraip procedūra nueis perniek.
Ir apsiskusti naudinga, jei tektų siūti. O su veidrodėliu tai atlikti visai nesudėtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif apie klizmą aš kažkaip nepagalvojau verysad.gif .nors viskas baigesi gerai,be tik tada kai akušerė griežtai pasakė,kad š...ant stalo doh.gif ax.gif blush2.gif frusty.gif o "šukuoseną"pasidailinau ax.gif .ir visai nesigailiu.nes kai ir taip jautiesi bloga,ir visi tie fu dalykai klyne...,trumpesnės garbanėlės palengvina prausimasi ir jautiesi švaresnė,jeigu taip galima pasakyti tongue.gif
o jei be klizmutės,tai nesigėdykit drožkit ,nes kitaip tai tik pačiom bus sunkiau tongue.gif
Atsakyti