Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

As gimdziau pries metus New Yorke, skutausi kaip visada pati be jokiu ten veidrodziu viskas buvo super svaru, o del klizmos man niekas jos nesiule ir nedare.Vyras dalyvavo gimdyme, nieko as ten neapsi......nes buvau jau 2 paras nieko nevalgius tik gerus.... schmoll.gif
Atsakyti
g.gif gimdžiau prieš 4 metus, bet nieks manęs plikai neskutinėjo.Pati buvau susitvarkius kaip visada- be kasų ir bikinio sritis depiliuota ax.gif o klizmą pasidariau namie su mikrolax. Ir viskas buvo gerai tongue.gif dabar darysiu taip pat.
Atsakyti
QUOTE(INGRID @ 2003 05 28, 01:01)
Perskaičiau, kad dabar apsiskusti tarpvietę prieš gimdymą medikai nereikalauja ir to nedaro patys (nors anksčiau kitas net apibardavo dėl to  >:(). Atsisakė ir anksčiau privalomos valomosios klizmos  ohmy.gif, ar iš tiesų visur taip, ir dėl to nekyla jokių nenumatytų kliūčių  :smile.gif.Gal yra dar kokių tai naujovių, kas gimdėt anksčiau ir dabar, palyginkit, papasakokit, ką  :smile.gif

vaziavau pati apsiskutusi, kirpo ir teko mane siuti, tai priejau isvados kad del to is dalies ior reik apsiskusti, jei netycia teks kirpt ar plysi, juk kaip siusius per plaukus? ax.gif
Atsakyti
O jeigu daro cezarį,tai nuskuta tik tą vietą,kur bus pjaunamas pilvas.O klizmą daro irgi,nors parą laiko būni nevalgius ir negėrus (čia taip Antakalny).
Atsakyti
sveikos,jūs kalbate tik apie skutimą, o tai ar depiliacinio kremo naudoti negalima?po skutimo tai man ten išberia
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2005 08 29, 06:32)
sveikos,jūs kalbate tik apie skutimą, o tai ar depiliacinio kremo naudoti negalima?po skutimo tai man ten išberia

del depiliacinio kremo ivairiu nuomoniu yra. sakoma, kad chemija giliai i oda isigeria, tad ir leliukui ner gerai sad.gif
Atsakyti
Gimdziau pries 4 menesius. Skusti nesiule, klizmute paklause ar noriu darytis.
Klizmute pasidariau, o skustis ir pati nenorejau, vistiek plysti ne plaukuotoj vietoj, tai kam tas diskomfortas?
Atsakyti
gimdziau klinikose, skusti nieks nesiule, klizmute pati pasiuliau, bet gavau atsakyma, o kam man jos reikia smile.gif tai ir nedejom. ir neapsidariau. tik tiek, kad bvau para nevalgius..
Atsakyti
kuo toliau tuo baisesnis man tas gimdymas atrodo..... cry.gif
Atsakyti
Gimdydama klinikose paklausiau akuseres,kodel neklizmuoja ir neskuta,ji atsake,kad siais laikais tai reikstu gimdyves teisiu pazeidima g.gif
Atsakyti
Kai buvau kursuose, tai siule pachioms pasidaryti Microlax klizmute, kuri suveikia per kelias minutes, o ligonineje tada nereikes tu proceduru su vandeniu.
O skustis ir dabar nesupranmtu kaip: pradzioj gaklvojau, kad ten reikia ishvis plikai, bet kursuose sako kad pakanka tiesiog susitvarkyti ir pasitrumpinti, bet jokiu plikumu ten nereik... Na tai gal uzteks kaip visada, juolab kad dauguma chia sakot, jog nebeskuta visishkai plikai.
Atsakyti
Susitvarkiau namie tą "vietelę" ir nė kiek nesigailiu rolleyes.gif Buvo labai patogu kai reikėjo apsišluostyti blush2.gif Na negalėjau gi ištisai būti duše (be ko aš gyventi negaliu) rolleyes.gif O microlax man visai nieko gero schmoll.gif Bet kai prasidėjo gimdymas gydytoja pasiūlė klizmuotis, aš sutikau maža ką, ir visai nebuvo baisu, nelabai tą diskomfortą ir jutau. Galvojau tik apie vaikelio atėjimą rolleyes.gif

Dabar kai pagalvoju blush2.gif Bet tada viskas buvo "dzin" tongue.gif
Atsakyti