QUOTE(INGRID @ 2003 05 28, 01:01)
Perskaičiau, kad dabar apsiskusti tarpvietę prieš gimdymą medikai nereikalauja ir to nedaro patys (nors anksčiau kitas net apibardavo dėl to >
). Atsisakė ir anksčiau privalomos valomosios klizmos
, ar iš tiesų visur taip, ir dėl to nekyla jokių nenumatytų kliūčių :
.Gal yra dar kokių tai naujovių, kas gimdėt anksčiau ir dabar, palyginkit, papasakokit, ką :

vaziavau pati apsiskutusi, kirpo ir teko mane siuti, tai priejau isvados kad del to is dalies ior reik apsiskusti, jei netycia teks kirpt ar plysi, juk kaip siusius per plaukus?

sveikos,jūs kalbate tik apie skutimą, o tai ar depiliacinio kremo naudoti negalima?po skutimo tai man ten išberia
QUOTE(renatuxaass @ 2005 08 29, 06:32)
sveikos,jūs kalbate tik apie skutimą, o tai ar depiliacinio kremo naudoti negalima?po skutimo tai man ten išberia
del depiliacinio kremo ivairiu nuomoniu yra. sakoma, kad chemija giliai i oda isigeria, tad ir leliukui ner gerai

Gimdziau pries 4 menesius. Skusti nesiule, klizmute paklause ar noriu darytis.
Klizmute pasidariau, o skustis ir pati nenorejau, vistiek plysti ne plaukuotoj vietoj, tai kam tas diskomfortas?
Klizmute pasidariau, o skustis ir pati nenorejau, vistiek plysti ne plaukuotoj vietoj, tai kam tas diskomfortas?
kuo toliau tuo baisesnis man tas gimdymas atrodo.....

Gimdydama klinikose paklausiau akuseres,kodel neklizmuoja ir neskuta,ji atsake,kad siais laikais tai reikstu gimdyves teisiu pazeidima

Kai buvau kursuose, tai siule pachioms pasidaryti Microlax klizmute, kuri suveikia per kelias minutes, o ligonineje tada nereikes tu proceduru su vandeniu.
O skustis ir dabar nesupranmtu kaip: pradzioj gaklvojau, kad ten reikia ishvis plikai, bet kursuose sako kad pakanka tiesiog susitvarkyti ir pasitrumpinti, bet jokiu plikumu ten nereik... Na tai gal uzteks kaip visada, juolab kad dauguma chia sakot, jog nebeskuta visishkai plikai.
O skustis ir dabar nesupranmtu kaip: pradzioj gaklvojau, kad ten reikia ishvis plikai, bet kursuose sako kad pakanka tiesiog susitvarkyti ir pasitrumpinti, bet jokiu plikumu ten nereik... Na tai gal uzteks kaip visada, juolab kad dauguma chia sakot, jog nebeskuta visishkai plikai.
Susitvarkiau namie tą "vietelę" ir nė kiek nesigailiu
Buvo labai patogu kai reikėjo apsišluostyti
Na negalėjau gi ištisai būti duše (be ko aš gyventi negaliu)
O microlax man visai nieko gero
Bet kai prasidėjo gimdymas gydytoja pasiūlė klizmuotis, aš sutikau maža ką, ir visai nebuvo baisu, nelabai tą diskomfortą ir jutau. Galvojau tik apie vaikelio atėjimą
Dabar kai pagalvoju
Bet tada viskas buvo "dzin"

Dabar kai pagalvoju