Manęs niekas nieko neklausė ir niekas nieko nesiūlė

Niekas net nežiūrėjo skusta neskusta ir nieko tai nedomino. Klizma irgi nei siūlyta buvo, nei pačiai darytis reikėjo ??? Neįsivaizduoju savo veido išraiškos, jei būčiau tokius reikalavimus išgirdus :-/. Pas mane "ten" šukuosena visąlaik kaip prieš gimdymą, tai gyd. tikrai niekas netrukdė nei kirpti, nei siūti ;D Priešpaskutinę dieną nuėjau į kosmetikos kabinetą ir nisidepiliavau, palikdama tik mažytę juostelę, po to pasidariau pedikiūrą, manikiūrą, pasikirpau ir nusidažiau plaukus ;D ir atvažiavau gimdyti pačiame gražume. Tiesa, tiesiai iš vonios, taig plaukai buvo šlaput šlaputėliai, bet užtat su pilnu makiažu ;D Išsireikalavau vyro palaukti, kol "pasigražinsiu" ;D ;D ;D ;D Ir pasakysiu per tą gimdymą tikrai neapsidariau, net nesuprantu kaip tai išeina padaryti.. ??? Taigi gimdai, o ne kak*** ??? aš visai nemanau, kad ta klizma būtina...Nežinau, kaip čia taip... ant gimdymo stalo užlipi ir užsimanai ??? O ką prieš tai nueiti į WC negalima ??? Jūs nesupykite, bet aš negirdėjau jokių reikalavimų..Gimdžiau prieš 9,5 mėnesio Šv. Jokūbo ligoninėje. Ir gimdžiau apsirengusi savo šilkinius naktinukus iki žemės, nenusiėmiau jokių papuošalų ir nagai buvo lakuoti..Niekas nieko..Nė žodžio. matyt matėsi, kad manęs nepavarinėsi su klizmom ir reikalavimais..Jaučiausi kaip namie, patogiai ir gražiai prieš savo vyrą..