Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

Artėjant mano didžiajai šventei ir jau (beveik) susitaikius su mintim, kad pakentėti šiek tiek teks blink.gif , štai parūpo tokie delikatūs dalykėliai - paruošiamosios procedūros prieš gimdymą... Turiu galvoje, pirmiausia, kaip čia negrubiai parašyti g.gif ... žodžiu... klizma prieš gimdymą ir plaukučių TEN skutimas... (gal ten ir dar kažkas gresia).
Nežinau, gal čia man vienai taip atgrasu, bet nelabai norėčiau, kad visas šias procedūras "koordinuotų" kokia sesutė blink.gif Taigi, galvoju, ar įmanoma pasidaryti viską man pačiai namuose ???? Ir ar ir po to gimdymo namuose dar vistiek būtų kažkokie patikrinimai, ar viską "teisingai" atlikau ir pan. Žodžiu, pasidalinkit savo patirtim šioj srity...
Atsakyti
Klizmute gali pasidaryti namuose (Microlax, suveikia per kelias minutes, todel galima tai padaryti pries pat isvaziuojant gimdyti).

O TEN nieko skusti nereikia. Tikrai. Nei namuose, nei ligonineje. Tik ligonineje gali tekti pasibarti su sesute, kad neskustu. Bet nei kategoriskai nesutiksi, tai ir nenuskus. Nu, dar aisku, priklausys nuo ligonines ir sesutes.... Gali pasiklausti ligonineje ju poziurio kai eisi apsiziureti kur gimdyti noretum.
Atsakyti
Jurgana, labai gera tema! Mane tas klausimas taip pat kamuoja. Pamenu, kai isveze su greitaja i ligonine ir lyg itare apendicita, tai priejo tokia sena stora slauge ir sako, atejau skust.. .As issigandus jai sakau nereikia, as pati nusiskutau, ji sako ,kaip tai. Atseit normali moteris turi buti apzelusi iki pazastu. Kaip slyksciai jauciausi. Vienoje gnygoje skaiciau, kad skustis nepatartina nestumo metu visai. Ar tikrai?
Atsakyti
Na,as gimdziau Kauno klinikose,tai man plaukuciu neskuto(o as ir neklausiau kodel).Kaku padariau jau su 5 cm atsidarymu.O zinai,kai prasideda saremiai,tai apie tokias smulkmenas visai pamirsti...Galvojau tik apie tai,kad tuoj tapsiu mama,ir tai kad turejau "kusiuka"visai pamirsau.smile.gif
Atsakyti
Na, abu kartus pries gimdymus pasiruosiau ir TEN susitvarkiau likus keliom dienom iki gimdymo.Kadangi paciai gana sudetinga ta depiliacija atlikti, tai padejo vyras. O va klizma pirmakart teko ligoninej gauti (nes gimdymas prasidejo nakti nubegus vandenims), o antrakart pati pasidariau su Microlax klizmute - ligoninej pasakiau ir kartoti nebereikejo.
Rekomenduoju - labai paprasta ir greit suveikia.
Atsakyti
Fuf, kažkaip palengvėjo rolleyes.gif , bandysiu pati pasiruošti... Tik štai, ar galima naudoti depiliacinį kremą ???? Man rodos, taip lengviau... Nes pati su kokiais tai skustuvėliais po savo arbūzu sunkiai palįsiu, o apie vyro pagalba pamąsčiusi kikenti pradedu smile.gif
Atsakyti
Gera tema, Jurgana! thumbup.gif
Na, man drauge pasakojo (pries metus gimde), kad jai klizmute dare ligonineje. Pries tai gydytojas liepe neprisivalgyti daug, o ji... Tad sake labai nesmagu buvo taip gausiai kakoti prie vyro blush-anim-cl.gif
Tad man labai patiko ideja pasidaryti ja namuose.

O kokias "proceduras" dar ten atlieka?
Atsakyti
Plaukelius susitvarkyt tikrai geriau namuose.Nebus malonu kai ims ten pesioti su nepaciais astriausiais skustuvais.
Kai gimdziau pirkaji -dare klizma... br........... nei sis nei tas dry.gif
Dabar su antraja nebuvo jokios klizmos ir jokiu ten noru neuzejo gimdymo metu.Ir man gydytoja sake, kad dabar jau nebedaro tu klizmu, na nebent pati jausiesi daug prisivalgius, tada tavo prasymu gal ir....
Atsakyti
Patariu pasiklaust gydytojos, pas kuria gimdysi, poziurio. Maniske buvo pries skutima (nors jau is slauges tai ko tik neprisiklausiau). O del klizmos namuose - mano gydytojos teigimu, tai veiksminga tik greitu gimdymu atveju. Kadangi priklausomai nuo zarnyno ilgio, tas "isvalymas" galioja apie 4 val. Jei matysis, kad "uztruksi" ilgiau, klizma teks kartoti ligoninej, arba gimdykloj gali nutikt nemalonumu. Nors siaip sake net ir su klizma visko pasitaiko ir del nieko nereikia pergyvent wink.gif .
Atsakyti
Saulyte, na nebutina ten taip ... prie vyro - tam reikalui yra tualetas. O namie tikrai thumbup.gif
Na, o dek depiliaciju, zinau, kad dabar ligoninese nebutina but depiliuotai, bet kadangi man tai iprasta higienos procedura, tai nekilo problemu.
Atsakyti
Kas del nuskutimo TEN, kai jau pilvas neleidzia: manau, kad vyras tik apsidziaus kai leisite jam TEN nuskusti clap.gif
Atsakyti
Klizma namie pasidaryti labai liuks thumbup.gif
man dare ligoninej, nes jau gulejau ir laukiau gimdymo.
o del nuskutimo niekas nedare nieko, net nesake. nezinau, gal todel, kad ir taip ten minimumas paliktas buvo kaip visada, o gal jau nereikalauja tokiu dalyku. wink.gif
kaip ten bebutu, pati gali visus dalykus atlikti rolleyes.gif
Atsakyti