QUOTE (meja @ 2004 03 22, 18:16) |
nezinau, gal todel, kad ir taip ten minimumas paliktas buvo kaip visada, o gal jau nereikalauja tokiu dalyku. ![]() |
Na kad niekas ne netikrina, kiek ten palikta - anot senosios kartos atstovu, reikia skust, ir viskas. Bet is tiesu tai priklauso net ne nuo ligonines, o nuo kiekvieno gydytojo politikos.
na kai gimdziau pirma karta visas tas proceduras atliko ligoninej kadangi sesute toookiu balsu ir veido israiska pasake kad "reikia" jog klausimu man nekilo del nieko
matomai ji buvo ipratus kad visos priesinas
o man ir taip buvo neaisku kaip cia dabar viskas bus tai sitai maziausiai rupejo....
dabar tai is anksto pasirupinsiu microlax klizmute o del sukuosenos tai kai jau nebepalysiu po arbuzu manau vyras su malonumu perims sitas pareigas

dabar tai is anksto pasirupinsiu microlax klizmute o del sukuosenos tai kai jau nebepalysiu po arbuzu manau vyras su malonumu perims sitas pareigas

Skutimai, klizmos - skamba kaip kokiam akmens amziuj
.

su pirmu (pries tris metus) nuklizmavo ir nuskuto (tiksleu nudroze iki krauju) tokia boba sanitare be jokiu klausimu ir paaiskinimu. su antru - mandagiai pasiteiravo priemime, ar reikia. kadangi nemaciau tam reikalo - nieko ir nedare. cia Vilniaus gimdymo namai, jei ka

QUOTE (Rasma @ 2003 05 29, 03:26) |
Priešpaskutinę dieną nuėjau į kosmetikos kabinetą ir nisidepiliavau, palikdama tik mažytę juostelę, po to pasidariau pedikiūrą, manikiūrą, pasikirpau ir nusidažiau plaukus ;D ir atvažiavau gimdyti pačiame gražume. Tiesa, tiesiai iš vonios, taig plaukai buvo šlaput šlaputėliai, bet užtat su pilnu makiažu ;D Išsireikalavau vyro palaukti, kol "pasigražinsiu" ;D ;D ;D ;D Ir pasakysiu per tą gimdymą tikrai neapsidariau, net nesuprantu kaip tai išeina padaryti.. ??? Taigi gimdai, o ne kak*** ??? aš visai nemanau, kad ta klizma būtina...Nežinau, kaip čia taip... ant gimdymo stalo užlipi ir užsimanai ??? O ką prieš tai nueiti į WC negalima ??? Jūs nesupykite, bet aš negirdėjau jokių reikalavimų..Gimdžiau prieš 9,5 mėnesio Šv. Jokūbo ligoninėje. Ir gimdžiau apsirengusi savo šilkinius naktinukus iki žemės, nenusiėmiau jokių papuošalų ir nagai buvo lakuoti..Niekas nieko..Nė žodžio. matyt matėsi, kad manęs nepavarinėsi su klizmom ir reikalavimais..Jaučiausi kaip namie, patogiai ir gražiai prieš savo vyrą.. ![]() |
Siaubas, kam dar tas perdetas grozis gimdymo metu

gimdziau pries tris men. VGN. atvaziavau nakti ir buvau tokia susijaudinusi, kad net nepagalvojau ar rekia ar nereikia. man ir nuskuto ir klyzma dare, bet visa tai atliko maloniai, o as net nepagalvojau, kad galima kitaip.
o del klyzmos tai dziaugiuosi, nes paskui man labai sunku buvo i WC vaikscioti, o ir gimdant tikrai apima toks jausmas, kad tuo apsi....
o del klyzmos tai dziaugiuosi, nes paskui man labai sunku buvo i WC vaikscioti, o ir gimdant tikrai apima toks jausmas, kad tuo apsi....

QUOTE (pjer @ 2004 03 22, 22:29) |
gimdziau pries tris men. VGN. atvaziavau nakti ir buvau tokia susijaudinusi, kad net nepagalvojau ar rekia ar nereikia. man ir nuskuto ir klyzma dare, bet visa tai atliko maloniai, o as net nepagalvojau, kad galima kitaip. o del klyzmos tai dziaugiuosi, nes paskui man labai sunku buvo i WC vaikscioti, o ir gimdant tikrai apima toks jausmas, kad tuo apsi.... ![]() |
siaip man ir panasiai buvo nors gimdziau pries keturis metus todel nelabai suprantu mamyciu skundu....na nebent pasitaiko nelabai supratinga sesute ir tas proceduras atlieka vyro ir is vis viso personalo akivaizdoje.... kas del klyzmu tai man atrodo tokiu atveju butina procedura nes vis tik gimdymo metu spaudimas buna ten pat.... tai kur kas malniau gimdyti tusciu zarnynu .....o jei speji visas proceduras atlikti pati namuose tai is vis puiku ir sukuosena ten gali pasilikti kokia nori ir pan ir t.t.
o prie tu mikrolax klizmu buna kokia naudojimo instrukcija prideta?
na nes nepasitaike man gyvenime tokiu proceduru iki siol aptureti...
na nes nepasitaike man gyvenime tokiu proceduru iki siol aptureti...
instrukcija duos arba papasakos.Ten nieko sudetingo, reik nusukti virsu, kad atsirastu skylute ir ikisus ten kur reikie paspausi tutele, tiek tos proceduros.Per giliai neikisi, nes antgalis trumpas, o siaip klizmas daro gulint ant sono, bet tu ieskok tau patogiausios pozos. Suveiks per kelias minutes.Nu nezinau ar cia aiskiai papasakojau.