Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

QUOTE (Ingulbuncius @ 2004 03 22, 18:08)
Nors siaip sake net ir su klizma visko pasitaiko ir del nieko nereikia pergyvent wink.gif .

Man irgi taip sake. "Toks musu darbas - nuvalysim, perklosim palas ir toliau gimdysim" blink.gif blink.gif
Atsakyti
skutimas ir klizmavimas = sovietmecio liekana mad.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 03 23, 10:54)
skutimas ir klizmavimas = sovietmecio liekana mad.gif

butent mad.gif

Man butu pasiule ka nors tokio - tai nezinau kaip buciau sureagavus mad.gif O jei pabandytu ka nors daryti be atsiklausimo - tau jau tada visai butu mad.gif mad.gif mad.gif

Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 03 23, 10:45)
Man irgi taip sake. "Toks musu darbas - nuvalysim, perklosim palas ir toliau gimdysim" blink.gif  blink.gif

teisingai!!! Ne vienai gimdyvei atsitiko tokia "nelaime", ne vienai dar nutiks.. Kai seseles ir daktarai pasirinko dirbti akusheriniame, juk zinojo, kad ne dovanas pakuos rolleyes.gif

Asmeniskai as net nezinau, ar man buvo toks "nuotykis" ar ne g.gif Kruva seseliu ir daktaru stumimo metu sukiojosi, tai jau tikrai buvo kam sutvarkyti viska wink.gif As net vyro klausiau, ar as netycia .... O jis sako - kas as zinau, nemachiau unsure.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA2T&T: 23 kovo 2004 - 19:12
Vot pasakysiu jum bajeri. As klizmos prasiausi pati: isvariau vyra pabaigt mano darbu, pasiciupau sesute ir sakau " tipo cia tox delikatus dalykelis, gal pasiklizmuojam, kad ablomo nebutu stumimo metu... " O ji tik akis ispute, sako vaikeli, nereikia, kai parasides saremiai, zarnynas pats issivalys... Ir tikrai, vos prasidejo aktyvesni saremiai mane taip i parasa pavare, kad iki gimdymo bijojau, kad smegenis klozete paliksiu ir be jokiu klizmu. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Foxenas @ 2004 03 23, 19:21)
kai parasides saremiai, zarnynas pats issivalys...  Ir tikrai, vos prasidejo aktyvesni saremiai mane taip i parasa pavare, kad iki gimdymo bijojau, kad smegenis klozete paliksiu ir be jokiu klizmu.  laugh.gif

As irgi bijojau, kad prisi***ksiu gimdydama unsure.gif . Nieks manes net nesiruose klizmuot. Bet zarnynas issivale pats--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Aš gimdžiau VGN, tai paklausė ar daryt klizmą, ar apskust.KLizmą sakiau - bŪtinai.Juk blogiau nebus. wink.gif Ir kai per gimdymą kirpo ir po to negalėjau vaikščiot o tuo labiau stenėt rolleyes.gif tai tikrai džiaugiausi kad paprašiuaklizmos thumbup.gif
O microlax tikrai nebūtų padėjus.Po gimdymo namie dar
O dėl skutimo pasakė, jei reiks tai vietoj ir apskus, tai kai reikėjo tai ir apskuto9bet labai nedaug laugh.gif )
Atsakyti
Man skusti net nesiule, o del klizmos tai paklause ar darysim, sakau Mikrolax turiu, ir viskas tvarkoj buvo. Ligoninej pati prasiklizmavau biggrin.gif

o siaip klizmuotis patartina, zinau atveju, kai gimsta leliukai , o ju zarnytes visos virsuje, reikia skubiai operuoti, o jei dar mamyte gimdydama apsi.., tai isivaizduokit kas ant tu zarnyciu pakliuna. Aisku , paskui operacinej plauna jas, ir nesu girdejus kad infekcija palkiutu, bet visko buna, galvokit pacios...
Atsakyti
gal as durna kokia bet nesuprantu ko cia priesintis del tu klyzmu wink.gif
o kas liecia skutima tai juk elementaru ....nu niekaip nesuprantu prie ko cia sovietmetis ....
Atsakyti
QUOTE (Jolkiux @ 2004 03 24, 06:57)

o kas liecia skutima tai juk elementaru ....nu niekaip nesuprantu prie ko cia sovietmetis ....

kaip suprast - "elementaru"? Plaukai toje vietoje nesukelia jokiu infekciju, netrukdo prakirpti, jeigu reikia, ar susiuti.. Tai kam juos skusti??? unsure.gif Kad po to pagimdziusi moteris prie visu pasikeitimu turetu ir "malonu" niezuli ir durima ten? blink.gif
Atsakyti
kaip cia paaiskinus juk ta vieta vistiek skutam depiliuojam ir t.t. kaip kam patogiau ... nestumas neisimtis juk vistiek rupinames savo kunu ....
Atsakyti
na jei kam neaisku "prie ko cia sovietmetis", tai: kazkada seniai seniai (gal po revoliucijos rusijoj ar pn.) rusu moteriskes taip smarkiai savimi nesirupino (taip sakant, naturalistes buvo) ir gyvuneliu visokiu tenai turedavo. taigi kuris tai vadas ir isleido isakyma: skusti, kad tie gyvuneliai gimdyklose neplistu...
Atsakyti