Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija prieš gimdymą

QUOTE (pjer @ 2004 03 22, 22:29)
gimdziau pries tris men. VGN. atvaziavau nakti ir buvau tokia susijaudinusi, kad net nepagalvojau ar rekia ar nereikia. man ir nuskuto ir klyzma dare, bet visa tai atliko maloniai, o as net nepagalvojau, kad galima kitaip.
o del klyzmos tai dziaugiuosi, nes paskui man labai sunku buvo i WC vaikscioti, o ir gimdant tikrai apima toks jausmas, kad tuo apsi.... biggrin.gif

Aš taip pat gimdžiau VGN ir mano atsiliepimai šiuo klausimu labai teigiami. Priėmimo akušerė buvo labai maloni taip kad jokio diskonforto nepajutau. Nors per visą nėštumą labai bijojau klizmos. Ir manau gerai kad ją padarė, nes jaučiau kad stiprėjant sąrėmiams galiu apsidaryti biggrin.gif
Atsakyti
Na, del klizmos as sutinku. Bet del apskutimo, tai man irgi kaip sovietmetis atrodo. Juk ne visos nestukes gali susilenkti ir susitvarkyti, o ir jau tuo labiau ne visoms yra malonu, kai svetimi zmones ten tvarko wink.gif
Atsakyti
Prieš 5 metus Krikščioniškuose padarė klizmą, bet apie kokį tai skutimą, tai nė kalbos nebuvo, tačiau jei reiks gimdyti dar, apsiskusiu pati, nes man atrodo, kad taip tiesiog higieniškiau.
Atsakyti
QUOTE (karina @ 2003 05 28, 23:21)
gimdziau pries du metus Kauno Akademinese Klinikose. Neskuto, neklizmavo... ;D Lyginant su pirmu gimdymu ten pat, bet su dar siom procedurom, jauciau daug didesni psichologini komforta. Sako, kad skutant galima daug greiciau koki uzkrata prikabinti del ibrezimu (kad ir nematomu akimi). Uzsienyje to nepraktikuoja.O del klizmutes, tai cia gal geriau butu pasirinkimo reikalas, nors man visai ir neprireike ;D

Nu kad...Londone apsiskusiti paciom liepe (jei to buciau nepadarius butu sesele apskutus)..o klizmos nieks nestate or net nieks apie tai neuzsimine rolleyes.gif

O del apsiskutimo...tai aisku kad visos ten pasitvarkom-tiesiog buvo pasiulyta plikai viska nuskusti...ir tikrai ne del gyvuneliu...man atrodo kad tai yra zymiai estetiskiau (del apsiprausimo) ir zymiai geriau prisireikus atlikti cezari ar daryti siuvimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulka: 26 kovo 2004 - 12:10
va va butent ir as taip manau kas liecia skutima...
siaip tai sitie reikalai skirtingai visur sprendziami o jau kiekviena irgi turi skirtinga supratima rolleyes.gif bet as manau kad nereikia tu proceduru labai bijoti ir priesintis svarbu kad ju atlikimas nesukeltu mums diskomforto...
Atsakyti
QUOTE (Gitulka @ 2004 03 26, 05:00)
Nu kad...Londone apsiskusiti paciom liepe (jei to buciau nepadarius butu sesele apskutus)..o klizmos nieks nestate or net nieks apie tai neuzsimine rolleyes.gif

O del apsiskutimo...tai aisku kad visos ten pasitvarkom-tiesiog buvo pasiulyta plikai viska nuskusti...ir tikrai ne del gyvuneliu...man atrodo kad tai yra zymiai estetiskiau (del apsiprausimo) ir zymiai geriau prisireikus atlikti cezari ar daryti siuvimus smile.gif

o va USA tai niekas ne zodzio nepasake nei apie klizmas, nei apie skutimus wink.gif Skusti ten ar ne, tai kiekvienos moters asmeninis reikalas - vienai patinka "drugeliai" ten, o kitai "krumeliai" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Ugnietux @ 2004 03 25, 14:10)
Aš taip pat gimdžiau VGN ir mano atsiliepimai šiuo klausimu labai teigiami. Priėmimo akušerė buvo labai maloni taip kad jokio diskonforto nepajutau. Nors per visą nėštumą labai bijojau klizmos. Ir manau gerai kad ją padarė, nes jaučiau kad stiprėjant sąrėmiams galiu apsidaryti biggrin.gif

Jap rolleyes.gif Negalėčiau nesutikt.. Man per kiekvieną stumimą viena mintis galvoj buvo "Nu, dabar arba pagimdau, arba.." rolleyes.gif Tai kas būtų, jei nebūtų klizmos darę blink.gif?
Atsakyti
QUOTE (Brooke @ 2004 03 26, 14:21)
Man per kiekvieną stumimą viena mintis galvoj buvo "Nu, dabar arba pagimdau, arba.." rolleyes.gif Tai kas būtų, jei nebūtų klizmos darę blink.gif?

Nu nieko nebutu buve... Ne tokiu dalyku ten tie gimdymo "priemejai" yra mate... Pas mus, t.y. Kanadoj, nu tikrai niekas neklizmuoja ir tikrai niekas neskuta. Na, nebent paciai moteriai - kaip Mama2T&T rase - drugeliai graziau nei krumeliai smile.gif.
Atsakyti
Jūs čia visos iš didmiesčių kaip suprantu, aš pati iš Telšių, gal narit šiurpuliukų? Pas mus būtinybė klizma ir apsiskutimas. Pirmą kartą, prieš aštuonerius m. taip sanitarė sutvarkė mane, bet tada įsistačiau kiaulės akis ir nekreipiau dėmesio. Statant klizma buvo be galo skausminga, vos ne trilitrį suvarė, ale vis tiek galiukas išlindo. O dabar ir klizmutę pasidarysiu, ačiū medicinai už microlax, ir jau plika kaip kulnas esu, iš anksto nusiskutau, nes turiu jau gimdyti. Pasakyčiau, kad klizma reikalinga būtinai toms kam linkę užkietėti viduriai, nors namie pasiėmei microlaxsa ir viena problema mačiau, o ir rausti nereikės, jei karve ar dar kuom išvadins kokia pasenusi sanitarė.
Atsakyti
QUOTE (Sonatux @ 2004 04 09, 09:13)
o ir rausti nereikės, jei karve ar dar kuom išvadins kokia pasenusi sanitarė.

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Sonatux @ 2004 04 09, 15:13)
Jūs čia visos iš didmiesčių kaip suprantu, aš pati iš Telšių, gal narit šiurpuliukų? Pas mus būtinybė klizma ir apsiskutimas. Pirmą kartą, prieš aštuonerius m. taip sanitarė sutvarkė mane, bet tada įsistačiau kiaulės akis ir nekreipiau dėmesio. Statant klizma buvo be galo skausminga, vos ne trilitrį suvarė, ale vis tiek galiukas išlindo. O dabar ir klizmutę pasidarysiu, ačiū medicinai už microlax, ir jau plika kaip kulnas esu, iš anksto nusiskutau, nes turiu jau gimdyti. Pasakyčiau, kad klizma reikalinga būtinai toms kam linkę užkietėti viduriai, nors namie pasiėmei microlaxsa ir viena problema mačiau, o ir rausti nereikės, jei karve ar dar kuom išvadins kokia pasenusi sanitarė.

Tikiuosi, kad per 8 metus ir Telšiuose įvyko teigiamų pokyčių. biggrin.gif
Atsakyti
Beje man akusere sake, kad Mikrolax klizmos labiau tinkamos po gimdymo. Pries gimdyma jos ne visada viska gerai isvalo. Ir apskritai jos nuomone: kad moterytes geriau pakentetu ir praeitu visas tas nemalonias proceduras: tada gimdymas buna higieniskesnis rolleyes.gif
Atsakyti