QUOTE (Vega @ 2004 04 13, 21:04) |
Buna, kad jie gimsta su tam tikrais vidaus organu defektais , o tas "apdarymas" gali kainuoti labai brangiai. ![]() |
Gal galit paaiskint, apie ka cia?

O del grozio - cia kita tema, bet visokie toksinai ir pan. yra NEIRODYTAS dalykas, tik teorija

Ir as anksciau galvojau, kad cia sovietinis palikimas, bet dabar pakalbejusi su akusere pakeiciau nuomone. Juk galima namuose susitvarkyti paciai, gali vyras sutvarkyti, dar galima nusivezti gera peiliuka ir ten sutvarkys, jei paprasysi. Dabar jau man atrodo, kad smagiau kai leliukas svarioj aplinkoj gimsta
GErai Auge sako, taip tai pinigus mokam uz visokias grozio proceduras, o cia jau kazkas baisaus darosi..

GErai Auge sako, taip tai pinigus mokam uz visokias grozio proceduras, o cia jau kazkas baisaus darosi..
Man tai irgi neatrodo, kad klizma ar plaukų susitvarkymas - atgyvena ir nereikalingas dalykas. Gerai tik tiek, kad dabar mama pati gali rinktis, kaip jai norisi, ir, jei norisi, gali apsitvarkyti pati ar su artimų pagalba. Aš pati prieš šitas procedūras neturiu nieko prieš. Jei klizma suteikia ''komforto'' jausmą ta prasme, kad neapsiš..si, kodėl gi ne? O plaukai tarpvietėj tai iš viso man atrodo tragiškas dalykas. Aš pati labiausiai norėčiau, kad jie iš viso ten neaugtų.
QUOTE (nigrita @ 2004 04 14, 09:20) |
Aš pati labiausiai norėčiau, kad jie iš viso ten neaugtų. |

Kiek pavyktų sutaupyti laiko bei peiliukų atžvilgiu

QUOTE (Bagel @ 2004 04 14, 11:55) |
![]() ![]() ![]() ![]() Kiek pavyktų sutaupyti laiko bei peiliukų atžvilgiu ![]() |
as irgi tam nepriestarauciau

nu va visos nieko pries kad tu plauku apskritai ten nebutu o kai ateina laikas gimdyti jokiu budu nesileidzia nuskutamos ot

QUOTE (Jolkiux @ 2004 04 17, 10:44) |
nu va visos nieko pries kad tu plauku apskritai ten nebutu o kai ateina laikas gimdyti jokiu budu nesileidzia nuskutamos ot ![]() |
Tikrai visos? As, pavyzdziui, pries - ir ta, ir kita. Nes man krumeliai graziau

QUOTE (Jolkiux @ 2004 04 17, 13:44) |
nu va visos nieko pries kad tu plauku apskritai ten nebutu o kai ateina laikas gimdyti jokiu budu nesileidzia nuskutamos ot ![]() |
o as ir pati galiu nusiskusti, kai panoriu

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 04 18, 03:34) |
o as ir pati galiu nusiskusti, kai panoriu ![]() ![]() |

QUOTE (Chilli @ 2004 04 18, 14:41) |
Nu as neisivaizduoju kaip tai padaryti,kai per pilva nesimato ka turiu tarp koju ![]() Ka,kiba reiks prasyt vyro,kad pries gimdyma nuskustu?... ![]() ![]() |
Tai jau teks

QUOTE (viksrelis @ 2004 04 19, 07:24) | ||
Tai jau teks ![]() ![]() ![]() ![]() |
As irgi jau rezgu planus kaip ta savo vyreli pristatysiu prie sito darbo

Nes per pilva tai absoliuciai nieko nematau, o ka jau bekalbeti apie plaukus, kurie ne ant gaktos, o ten giliau ant lupu

O gal pas kosmetologe nueiti pries gimdyma, bet is kur gali zmogus zinoti, kada ten tas gimdymas prasides