Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(Ramunytėė @ 2009 02 10, 23:05)
drinks_cheers.gif O dejuot, kad mažai gauna tai pirmi doh.gif

Tai čia kas be ko doh.gif doh.gif dar labai mėgsta žinot kiek kiti gauna, mūsų padalinio vadovas labai domisi kitų algom ir labai džiaugiasi kai kiti gauna gerokai mažiau už jį hihihi.gif o kadangis vadovaujamės principu skaldyk ir valdyk tai kai kurie padalinio vadovui matant gauna mažiau, o paskui ir skirtumas padengiamas su priesaku "tylėk, nes nurėšiu algą" lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kas svarbiausia kaip kvailam daiktui įrodyt kad tas žmogelis išdirbo daugiau valandų negu jis pagal suminę darbo laiko apskaitą doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 10 vasario 2009 - 22:10
Sveiki,
ar galite paaiškinti. I. Į. pirko avalyne, pasiime s.f. Ar galima traukti i sanaudas, pvz. kaip avalyne darbe ( vairuotojui) , jei tai nera sec. avalyne?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 02 10, 18:00)
kaip suprantu, problema ne faktiniuose skolų likučiuose, o tiesiog programa kažko nepadaro, kažko neužskaito.
o kokią programą naudoji?

P.s. dowwe, dėkui už naujus namučius  4u.gif

Taip tiesa, problema ne faktinėse skolose, o buhalterinėse sąskaitose smile.gif
Naudoju Pragma.

Labai ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif (ypač WWWitch mirksiukas.gif ) Jau maždaug susigaudžiau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena.
gal nevisai čia pataikiau, bet jau puoliau į neviltį. Gal kam reikia nemokamos darbo jegos? blush2.gif Gal kas žinote kas priimtų studentę-praktikantę, studijuojančią buhalterinę apskaitą paskutiniame kurse? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tatli_girl @ 2009 02 11, 12:55)
Laba diena.
gal nevisai čia pataikiau, bet jau puoliau į neviltį. Gal kam reikia nemokamos darbo jegos? blush2.gif Gal kas žinote kas priimtų studentę-praktikantę, studijuojančią buhalterinę apskaitą paskutiniame kurse?  ax.gif

Jei tinka gili provincija ir biudžetinė įstaiga, gal ką ir sugalvotume. aišku D.U nieks nemokėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(eva-rita @ 2009 02 10, 23:38)
Sveiki,
ar galite paaiškinti. I. Į. pirko avalyne, pasiime s.f. Ar galima traukti i sanaudas, pvz. kaip avalyne darbe ( vairuotojui) , jei tai nera sec. avalyne?
aciu

galit, tik pasiruoškit mokesčių susimokėt kaip nuo pajamų natūra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 02 11, 15:17)
Jei tinka gili provincija ir biudžetinė įstaiga, gal ką ir sugalvotume. aišku D.U nieks nemokėtų g.gif

tai va, kad biudžetinė netinka. Praktikos ataskaitos metodinaii nurydymai skirti tik UAB,AB,Ind.įm. verysad.gif verysad.gif Iki mėnėsio galo reik jau sutartis atnešti,o aš niekaip nerandu kam reikėtų praktikantės. doh.gif
Negi niekam daugiau nereik nemokamos darbo jėgos? verysad.gif
Atsakyti
o koks miestas?
Atsakyti
Klausykitės patarėjos mano brangios, nežinau ką daryt ir kur kreiptis tokio dalyko, nuo kovo 1d. vaiko pinigam gaut bus reikalinga pažyma apie DU už praėjusius metus, bet pas ką man siųst vyrą jos prašyt jeigu įmonė bankrutavo ir jau likviduota, gal netyčia kada susidurėt su tokia situacija g.gif g.gif g.gif sakau gal Sodroj prašyt kokios pažymos gi jie duomenis tai turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 11, 20:29)
Klausykitės patarėjos mano brangios, nežinau ką daryt ir kur kreiptis tokio dalyko, nuo kovo 1d. vaiko pinigam gaut bus reikalinga pažyma apie DU už praėjusius metus, bet pas ką man siųst vyrą jos prašyt jeigu įmonė bankrutavo ir jau likviduota, gal netyčia kada susidurėt su tokia situacija  g.gif  g.gif  g.gif sakau gal Sodroj prašyt kokios pažymos gi jie duomenis tai turi  g.gif

Ir VMI turi - bent jau priskaiciuota DU pagal metine FR0573 g.gif
Nezinau, ka dar patarti....o jau visai likviduota? gal dar koks nors administratorius galus suvedineja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2009 02 11, 16:43)
galit, tik pasiruoškit mokesčių susimokėt kaip nuo pajamų natūra  ax.gif

na jeigu tai darbo drabužiai, tai nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eva-rita @ 2009 02 10, 23:38)
Sveiki,
aciu

reikia įsakymo, kokie drabužiai ir avalynė yra priskiriami darbo drabužiams ir tada normaliai traukiate į sąnaudas, bet tada jau reikėtų batų visiems įmonėje dirbantiems vairuotojams.

QUOTE(Carevna @ 2009 02 11, 20:29)
Klausykitės patarėjos mano brangios, nežinau ką daryt ir kur kreiptis tokio dalyko, nuo kovo 1d. vaiko pinigam gaut bus reikalinga pažyma apie DU už praėjusius metus, bet pas ką man siųst vyrą jos prašyt jeigu įmonė bankrutavo ir jau likviduota, gal netyčia kada susidurėt su tokia situacija  g.gif  g.gif  g.gif sakau gal Sodroj prašyt kokios pažymos gi jie duomenis tai turi  g.gif

Sodra gali išduoti, bet dar neaišku dėl tvarkos - pažymų nereikės, susirinks duomenis patys.
Atsakyti