Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(Carevna @ 2009 03 30, 10:04)
Operatyvinis, pro šalį ėjo matyt hihihi.gif sako davai iškratom, kad jau pakeliui  biggrin.gif  biggrin.gif pernai buvo, bet ten dėl kažkokios firmos tai pasiėmė ką reik ir išėjo šiemet nusprendė, kad gal mes PVM nenorim atiduot valstybei ir tik grobstom iš jų  tongue.gif dvi dienas kalatojo, vistiek nieko nepešė  biggrin.gif  biggrin.gif

Pas mane irgi vis eina ir eina pro šalį bet nepamiršta užeit:oh nusibodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2009 03 30, 10:22)
Pas mane irgi vis eina ir eina pro šalį bet nepamiršta užeit:oh nusibodo cool.gif

man tai linksma pasidarė, nes pernai tai netyčia užėjo kovo 26 po Velykų tiesiai ant pachmielnų galvų, šiemet jie jau kovo 23 pasirodo, tai taip išeina, kad ir kitais metais netyčia užeis g.gif che gerai, kad manęs jau nebus hihihi.gif tai ne man reiks šokinėt aplinkui dirbt normaliai neina, paduok tą parodyk aną doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 03 29, 19:45)
bet jeigu manęs atėję mokesčiai praeitą savaitę neužtrumpino už visus užmokesčio skaičiavimus tai reik manyt nebuvo prie ko kabintis  g.gif bandei tax.lt užklaust ten tikrai daug nusimanančių galvų  g.gif

QUOTE(raimaza @ 2009 03 30, 09:22)

doh.gif doh.gif doh.gif as kai paskaitau arba isgirstu kad mokesciai tai akys tik dideles is baimes pasidaro ir vsio doh.gif o jus taip ramei kalbat kad pavydu net.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 03 30, 12:40)
doh.gif  doh.gif  doh.gif as kai paskaitau arba isgirstu kad mokesciai tai akys tik dideles is baimes pasidaro ir vsio  doh.gif o jus taip ramei kalbat kad pavydu net.. unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif o kur dėtis, akys didelės būna ir rankos dreba kai jie savo maitvanagių nagais popierius taršo vieną po kito ir su padidinimo stiklu viską čiupinėja, tai meldiesi tada kad kur neduok dievuli kokio 1ct nebūtum ne taip suapvalinus ar pateriojus biggrin.gif man pernai kai atėjo po Velykų ir pažymėjimus prasuko palei nosį širdis į kulnus nusirito amo netekau, o šiais metais jau lengviau buvo blush2.gif
Atsakyti
Gal kas is "skaiciuku myletoju" bruksteltu, kaip skaiciuojama iseitine sugrizus iskart po mot atostogu?
Ar imamas metinis DU vidurkis ar 3 paskutiniu menesiu pries mot atostogas DU vidurkis?
NOreciau tikslios nuorodos i istatyma...

Aciu uz pagalba! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 30 kovo 2009 - 12:53
QUOTE(Carevna @ 2009 03 30, 10:48)
man tai linksma pasidarė, nes pernai tai netyčia užėjo kovo 26 po Velykų tiesiai ant pachmielnų galvų, šiemet jie jau kovo 23 pasirodo, tai taip išeina, kad ir kitais metais netyčia užeis  g.gif che gerai, kad manęs jau nebus hihihi.gif tai ne man reiks šokinėt aplinkui dirbt normaliai neina, paduok tą parodyk aną  doh.gif  doh.gif

Įdomiai čia pas jus, o tai čia iš VMI taip eina pro šalį ir užeina, ir pažymėjimus kiša po nosim g.gif Pas mus buvo planinis, po to pora kartų dėl PVM, nes paprašėm grąžinti, tai normaliai paskambina, susitariam po kelių dienų, o užtrunka tai apie pora savaičių pats tikrinimas.
Atsakyti
as tai savo pirmo susitikimo su gerbiamais niekad gyvenime tikriausiai nepamirsiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif atejau y ymone zalia dar niekad nesusidurus ir te tau - laba diena unsure.gif unsure.gif unsure.gif tada ir silpna daresi ir sedeti nejo, stoveti per koju drebejima negalejau zodziu... unsure.gif priprasiu jauciu dar iki pensijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvo pas mane vienoj įmonėj, kai operatyvinis taip "netyčia" užsuko, norėjo paslaugų be sąskaitos ir pan. Matyt tikrino, ar visiems pinigai mušami į EKA. O pasirodo, kad įmonėje vienas darbuotojas paskambino ir pasiūlė patikrinti blink.gif
Tai va tuomet, nieko blogo nerado, o buhalterijos duomenų paprašė pristatyti jiems per 2 dienas, peržiūrėjo, surašė patikrinimo aktą ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2009 03 30, 13:47)
Gal kas is "skaiciuku myletoju" bruksteltu, kaip skaiciuojama iseitine sugrizus iskart po mot atostogu?
Ar imamas metinis DU vidurkis ar 3 paskutiniu menesiu pries mot atostogas DU vidurkis?
NOreciau tikslios nuorodos i istatyma...

Aciu uz pagalba!  4u.gif

Ar galetu kas padeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2009 03 30, 13:43)
Ar galetu kas padeti?  g.gif

3 paskutinių mėnesių, buvusių prieš motinystės atostogas, DU vidurkis, tik jei tos pajamos buvo mažesnės nei dabar MMA (kas mažai tikėtina), vadovautis dabartinės MMA dydžiu.
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2009 03 30, 15:17)
3 paskutinių mėnesių, buvusių prieš motinystės atostogas, DU vidurkis, tik jei tos pajamos buvo mažesnės nei dabar MMA (kas mažai tikėtina), vadovautis dabartinės MMA dydžiu.

Labai aciu 4u.gif Gal nurodytumet ta istatyma, kad zinociau kuo remtis?
O kada skaiciuojama, imant metini vidurki?! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2009 03 30, 14:31)
Labai aciu  4u.gif Gal nurodytumet ta istatyma, kad zinociau kuo remtis?

http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=332839

gal padės mirksiukas.gif
Atsakyti