Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(Niurzgike @ 2009 04 01, 12:44)
Sveikos 4u.gif

Iškilo toks klausymukas...Nuo šiandien mūsų firma nebe PVM mokėtojai-išsiregistravom. Tai va..kaip dabar rašyti sąskaitas faktūras? Suprantu, kad paprastiems žmonėms rašome be PVM, bet kaip daryti su tais, kurie yra PVM mokėtojai, kaip jiems išrašyti, dadėti PVM ar ne? Ar net užtektų pinigų priėmimo kvito be faktūros ir viskas? Prašau patarkit  4u.gif

Tai jei išsiregistravot iš PVM tai ir sąskaitas rašot be PVM nesvarbu ar klientai PVM mokėtojai ar ne 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Nespėjote atrašyti, kai teko išrašyti pirmąją sąskaitą faktūtą, išrašiau taip kaip ir sakėt thumbup.gif

Dar norėjau paklausti, kaip dėl registravimo, kaip su šiomis s/f ? Dėl PVM žinojau, o dabar kai viskas nauja, net nežinau...ar nuo jų eina kažkoks mokestis ar tik pelno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzgike: 01 balandžio 2009 - 12:36
QUOTE(Niurzgike @ 2009 04 01, 13:33)
Ačiū  4u.gif  Nespėjote atrašyti, kai teko išrašyti pirmąją sąskaitą faktūtą, išrašiau taip kaip ir sakėt  thumbup.gif

Dar norėjau paklausti, kaip dėl registravimo, kaip su šiomis s/f ? Dėl PVM žinojau, o dabar kai viskas nauja, net nežinau...ar nuo jų eina kažkoks mokestis ar tik pelno?

kiek žinau mokesčiai lieka tie patys, tik nebeliaka PVM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2009 04 01, 12:43)
kiek žinau mokesčiai lieka tie patys, tik nebeliaka PVM 4u.gif

Dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
kovo 31d. pateikiau FR0572(3) deklaracijas, ir dar lig šiol negavau patvirtinimo,kad priimtos g.gif Kažin kodėl taip ilgai, kaip kitoms su tuo patvirtinimu?
Atsakyti
QUOTE(šilkinė @ 2009 04 02, 09:49)
Sveikos,
kovo 31d. pateikiau FR0572(3) deklaracijas, ir dar lig šiol negavau patvirtinimo,kad priimtos g.gif  Kažin kodėl taip ilgai, kaip kitoms su tuo patvirtinimu?

biesas juos žino aš 25d pateikiau ir dar negavau, matyt iki balandžio 15 ir negausim doh.gif
Atsakyti
Aš išsiunčiau dar kovo 24 ir irgi neturiu patvirtinimo. Su naujienomis jie laaabai ilgai "tvarkosi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 04 02, 09:56)
Aš išsiunčiau dar kovo 24 ir irgi neturiu patvirtinimo. Su naujienomis jie laaabai ilgai "tvarkosi"  biggrin.gif

P as tik dabar pildau uz 03 menesi, nes uz 02 spejau nusiusti ssena forma wink.gif
Tai dar ja patikslinsiu ir irgi issiusiu.

O jei uz sausi deklaracija buvo 0, tai tikslinti kaip suprantu nereikia? bigsmile.gif
Atsakyti
Sake kad nauja sistema taip greit nepraleidzia nauju deklaraciju 4u.gif

Turiu diiiideli prasyma, gal kas susiduret su iseitinem pasalpom ir galetu mane asmeniskai pakonsultuot blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes priimkite ir mane i savoi buri ax.gif Buhalteriauju jau 5 metai bus tirkiausia , bet dabar du metus su virsum atostogavau smile.gif Maziui sukanka 2 metai tai vel grystu i darbeli doh.gif Noro nera visiskai , bet ka darysi - yra zodis REIKIA smile.gif
Tad tikrai daznai cia uzsuksiu, nes patarimu tikrai prireiks, nes pasikeitimu per tuos metus tikrai daug..... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 02 balandžio 2009 - 10:01
Cola, kas konkrečiai domina? Atleidinėjau dabar pagal 125 str. masę žmonių, tai esu pasiskaičiusi DK ax.gif

Gandriuke, sveika pargrįžusį į pragarą triniti.gif
Atsakyti
Mergikės patarkit,

Sirgo žmogelis nuo gruodžio mėnesio iki 02 18. Bilietą uždarė. O nuo 02 18 atidarė naują bilietą su kita priežastimi. Lyg turėčiau neskaičiuoti nedarbingumo? Ką manot?
Atsakyti