Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(šilkinė @ 2009 04 15, 08:04)
Sveikos merginos 4u.gif

ar jūs gavot patvirtinimą dėl FR0572?

As negavau g.gif

QUOTE(beladona @ 2009 04 16, 07:37)
Labas rytas smile.gif
Sedziu darbe ir suku galva, vaziuot pokalbiui ar ne.......bijau.........siaubingai, programa kita, nezinau jos....... blush2.gif

kas nerizikuoja tas negeria sampano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 04 16, 19:41)
Sveikos smile.gif
Paklausiusi Jusu patarimu, numoviau i ta pokalbi........Na dabartine buhaltere bais nedraugiska, sake nieko nerodys ir nemokins, nes jos irgi niekas nemoke su ta programa dirbti  doh.gif  tai esu baisiai pasimetusi vel  doh.gif  doh.gif  doh.gif  algas skaiciuoja excelyje, darbuotoju su buhaltere viso 7........tai gal nieko cia tragisko? visas deklaracijas teikia el.budais, tiek vmi tiek sodrai.....tai kaip man reiktu gauti tuos el.priejimus? ai nu zodziu, mano galvoj viskas sukasi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu ir tegul nerodo susidorosi pati yra visi aprašymai, internetiniai forumai atsiras kas be jos pagelbėja, tegul nesijaučia pasaulio bamba, priėjimus visus turi jinai tau perduoti, nes tai yra firmos duomenys o ne jos asmeniniai, jeigu nepateiks persiskambinsi į VMI ar sodrą ir pasikeisi sutartis ar gal užteks tik duomenis pakeist ir gausi priėjimus, algas ir aš skaičiuoju excelyje, nieko ten baisaus tikrai susidorosi, pas mus darbuotojų dabar jau liko 14 ir viskas exceliu tai su 7 tikrai tragedijos nebus mirksiukas.gif Sodros gausi pasidaryt e.parašą ir turėsi prieėjimą prie ataskaitų teikimo mirksiukas.gif žodžiu jeigu aplinka patinka ir viskas tenkina gali bandyt, o ta buhalterė tegul eina sau kur nori, gali pasakyt kad tau jos pagalbos nereikia, tik neparodyk jai kad ji kažkuo pranašesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
beladona, nu ir pasitaiko stėrvų blink.gif Ot žmonės džiaugsis gavę normalų žmogų vietoj senos klizmos. Nesuprantu tokio požiūrio: po manęs kad ir tvanas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Paklausiusi Jusu patarimu, numoviau i ta pokalbi........Na dabartine buhaltere bais nedraugiska, sake nieko nerodys ir nemokins, nes jos irgi niekas nemoke su ta programa dirbti  doh.gif  tai esu baisiai pasimetusi vel  doh.gif  doh.gif  doh.gif  algas skaiciuoja excelyje, darbuotoju su buhaltere viso 7........tai gal nieko cia tragisko? visas deklaracijas teikia el.budais, tiek vmi tiek sodrai.....tai kaip man reiktu gauti tuos el.priejimus? ai nu zodziu, mano galvoj viskas sukasi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Manau nieko baisaus, verta surizikuoti...
7 zmones... tik tiek...
4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Algas su exeliu ir aš skaičiuoju, taip kad nieko baisaus, o visus internetinius prisijungimus prie sodros VMI ir bankų teks per naują daryt, kad tu būtum patvirtinta, taip kad gali ji tuosslaptažodžius dėt kur nori, tik iš pat pirmų dienų reik šiuos reikalus susitvarkyt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visoms po 4u.gif uz gerus zodzius. Na ka, zengiam zingsni link rimtesnes buhalterijos ax.gif Tikiuosi Jūsų pagalbos jei kas bus (o aišku kad pradzioj bus) neaišku blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Paklausiusi Jusu patarimu, numoviau i ta pokalbi........

Jei tinka aplinka ir visos kitos sąlygos, ir jei manai, kad naujoj vietoj tau bus tik geriau nei dabartinėj-tai tik pirmyn! 4u.gif Aš pati panašiai prieš pusmetį surizikavau.Iki tol dirbau tik apskaitininke ir gyvenime nebuvau mačius nei algų skaičiavimo, nei sodros, nei VMI ataskaitų, nei tos programos.O su senąja buhaltere net susitikus nebuvau, ji išėjo vaikučio laukt, o mane priėmė tik po mėnesio ir teko galus susirankiot. Tai vis neduodavau ramybės čia. Ką kur debetuot kredituot, kaip ten tuos mokesčius teisingai apskaičiuot ir kaip į kur juos sumokėt, kur rasti Pragmoj kokią ataskaitą ir t.t.
Ir AČIŪ aciuks.gif supermamytėm, nes visada sulaukdavau pagalbos čia thumbup.gif
Taip kad aukščiau nosį ir pirmyn!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2009 04 17, 08:22)
Jei tinka aplinka ir visos kitos sąlygos, ir jei manai, kad naujoj vietoj tau bus tik geriau nei dabartinėj-tai tik pirmyn! 4u.gif  Aš pati panašiai prieš pusmetį surizikavau.Iki tol dirbau tik apskaitininke ir gyvenime nebuvau mačius nei algų skaičiavimo, nei sodros, nei VMI ataskaitų, nei tos programos.O su senąja buhaltere net susitikus nebuvau, ji išėjo vaikučio laukt, o mane priėmė tik po mėnesio ir teko galus susirankiot. Tai vis neduodavau ramybės čia. Ką kur debetuot kredituot, kaip ten tuos mokesčius teisingai apskaičiuot ir kaip į kur juos sumokėt, kur rasti Pragmoj kokią ataskaitą ir t.t.
Ir AČIŪ  aciuks.gif  supermamytėm, nes visada sulaukdavau pagalbos čia  thumbup.gif
Taip kad aukščiau nosį ir pirmyn!!!  mirksiukas.gif

Na tai ir aš tikiuosi Jūsų pagalbos gossip.gif nes tikrai biski scare.gif blush2.gif

Bet kaip vakar pasake viena mano drauge.......nereik saves per daug nuvertinti.... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif beladona super pasiulymas biggrin.gif
as skaitau ir galvoju situacija panasi - mane is apsikaitininkes nori vyr buhaltere padaryti o jauciu kad dar daug ziniu truksta.. labiausiai del ko bijau tai blyn direktorius vis uzmetineja, tiu vyr buhatere busi turi zinoti ta ana.. sunku psicholigiskai.. vakar darbe zliumbiau iki pietu visa laika.. zodziu doh.gif ir dar baisu kad jei nepavyks man susitvarkyt, jausiuosi tai shudinai.. nieko neverta.. bet bandysiu unsure.gif
o kaip jus excelyje skaiciuojate algas? pasidare kazkokias formules susivede? man reikia si menesi skaiciuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 04 17, 08:34)

o kaip jus excelyje skaiciuojate algas? pasidare kazkokias formules susivede? man reikia si menesi skaiciuot  doh.gif [/i]

Nebijok, susitvarkysi 4u.gif
Turiu formulytes pasidarius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 04 17, 08:34)
sveikos  4u.gif beladona super pasiulymas  biggrin.gif
as skaitau ir galvoju situacija panasi - mane is apsikaitininkes nori vyr buhaltere padaryti o jauciu kad dar daug ziniu truksta.. labiausiai del ko bijau tai blyn direktorius vis uzmetineja, tiu vyr buhatere busi turi zinoti ta ana.. sunku psicholigiskai.. vakar darbe zliumbiau iki pietu visa laika.. zodziu  doh.gif ir dar baisu kad jei nepavyks man susitvarkyt, jausiuosi tai shudinai.. nieko neverta.. bet bandysiu  unsure.gif
o kaip jus excelyje skaiciuojate algas? pasidare kazkokias formules susivede? man reikia si menesi skaiciuot  doh.gif

Oi va riekia man is Jusu ryzto mokytis....
As dabartinej imonej apskaitininke 2 metus atidirbau, paskui i buhalterija mane permete, salia vyriausios, ale padejeja visiems darbams thumbup.gif jau 4 metai beveik taip ir sedziu tam paciam lygyje....Kol apskaitininke dirbau ir kolegijoj buhalterija baigiau ax.gif
Atsakyti
as metus su virsum apskaitininke sitoj ymonej esu.. bet mane pvz zlugdo, kai direktorius mane spaklause ka as dirbau apskaitinnke - susakiau viska.. sededavau iki 6 ir pan o jis pareiske - nei vieno rimto darbo doh.gif ir velk apsizliumbiau kai jis isejo vakar.. zodziu vakar buvo baisi diena, siandien jau nuotaika geresne unsure.gif bet noras kertasi su baime.. biggrin.gif
siandien skaiciuoju atostoginius tai vis perspej akad atidziai skaiciuosiau kad jei ka pati dengsiu ir tt... zodziu esu dabar po padidinamuoju stiklu ale su laiku gal viskas susitvarkys...
o gal butu galima gauti ta exceliuka? ar nelabai norit duoti? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti