Sedziu darbe ir suku galva, vaziuot pokalbiui ar ne.......bijau.........siaubingai, programa kita, nezinau jos.......
Labas rytas 
Sedziu darbe ir suku galva, vaziuot pokalbiui ar ne.......bijau.........siaubingai, programa kita, nezinau jos.......
QUOTE(beladona @ 2009 04 16, 08:37)
Labas rytas 
Labas rytas,
Važiuok pokalbiui, juk nuo to blogiau nebus.
beladona, tik mikliai susišukuoji, išsivalai batus ir rauni į pokalbį
Šiais laikais retai kam siūlo darbą, o ji dar įsikalinėja
Kad iki 17 val. būtų ataskaita apie naują darbą.
QUOTE(ignasser @ 2009 04 16, 09:48)
beladona, tik mikliai susišukuoji, išsivalai batus ir rauni į pokalbį
Šiais laikais retai kam siūlo darbą, o ji dar įsikalinėja
Kad iki 17 val. būtų ataskaita apie naują darbą.
QUOTE(beladona @ 2009 04 15, 22:35)
QUOTE(beladona @ 2009 04 16, 08:37)
Labas rytas 
labas rytas, prisidedu prie kitų garsiai rėkiančių
Klausykitės ką mislinat apie Kapitanovo seminarus? Kitą penktadienį Kaune seminaras GPM, pelno mokesčio, PVM klausimais kaina apie 250+PVM tai svarstau ar čia dar prieš dekretą pabėgiot apsišviest ar neverta, būtų gal visai neblogai į galvą kažką dar įsimest prieš išeinant
QUOTE(Carevna @ 2009 04 16, 10:10)
Klausykitės ką mislinat apie Kapitanovo seminarus? Kitą penktadienį Kaune seminaras GPM, pelno mokesčio, PVM klausimais kaina apie 250+PVM tai svarstau ar čia dar prieš dekretą pabėgiot apsišviest ar neverta, būtų gal visai neblogai į galvą kažką dar įsimest prieš išeinant
gal kas jau buvot kokioj panašioj atrakcijoj?
Bet kol grįši, tai viskas gali būt aukštyn kojom apsivertę, kažin ar beverta galvą kvaršint
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 16, 10:18)
Bet kol grįši, tai viskas gali būt aukštyn kojom apsivertę, kažin ar beverta galvą kvaršint 
Tai kad su tuo grįžimu gaunasi taip, kad aš niekur beveik ir neišeisiu, kažkiek ciocei gelbėsiu ko jinai nespės padaryt, be to yra kita firma kur aš dirbu už kitą žmogų tai žinių vistiek kaip ir reiks tai dėl to ir suku galvą, bet kitas dalykas planuok neplanavęs, o ką aš žinau koks vaikis bus gal aš dieną naktį nemiegosiu ir nereiks man jokių papildomų darbų vaiko nuo rankų negalėsiu padėt
help
kas susidure su iseitiniu kompensaciju skaiciavimu (ieina ir premija)
padekit prasau
padekit prasau
QUOTE(cola @ 2009 04 16, 15:03)
help
padekit prasau
padekit prasau
Taip, ieina
QUOTE(WWWitch @ 2009 04 16, 15:15)
tik atkreipkite demesį kokia ta premija, ketvirtinė ar metinė
oj, sian buvo pirma diena "darbe" kaip po praktikoje ir sedejau nuo 8 iki 5h, dar neesu dirbusi ir aplamai tiek laiko nepraleidus prie stalo ir ant kedes
o taip dabar uzpakaliuka skauda
atsikelt net negaliu
na bet priprasiu tikiuosi
Sveikos 
Paklausiusi Jusu patarimu, numoviau i ta pokalbi........Na dabartine buhaltere bais nedraugiska, sake nieko nerodys ir nemokins, nes jos irgi niekas nemoke su ta programa dirbti
tai esu baisiai pasimetusi vel
algas skaiciuoja excelyje, darbuotoju su buhaltere viso 7........tai gal nieko cia tragisko? visas deklaracijas teikia el.budais, tiek vmi tiek sodrai.....tai kaip man reiktu gauti tuos el.priejimus? ai nu zodziu, mano galvoj viskas sukasi
Paklausiusi Jusu patarimu, numoviau i ta pokalbi........Na dabartine buhaltere bais nedraugiska, sake nieko nerodys ir nemokins, nes jos irgi niekas nemoke su ta programa dirbti