Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

Labas rytas smile.gif
Sedziu darbe ir suku galva, vaziuot pokalbiui ar ne.......bijau.........siaubingai, programa kita, nezinau jos....... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 04 16, 08:37)
Labas rytas smile.gif
Sedziu darbe ir suku galva, vaziuot pokalbiui ar ne.......bijau.........siaubingai, programa kita, nezinau jos....... blush2.gif

Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

Važiuok pokalbiui, juk nuo to blogiau nebus. mirksiukas.gif Viskas išmokstama, jei tik noras yra. ax.gif O tobulėjimui ribų nebūna biggrin.gif
Atsakyti
beladona, tik mikliai susišukuoji, išsivalai batus ir rauni į pokalbį bigsmile.gif Šiais laikais retai kam siūlo darbą, o ji dar įsikalinėja lotuliukas.gif Kad iki 17 val. būtų ataskaita apie naują darbą.
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 04 16, 09:48)
beladona, tik mikliai susišukuoji, išsivalai batus ir rauni į pokalbį  bigsmile.gif  Šiais laikais retai kam siūlo darbą, o ji dar įsikalinėja  lotuliukas.gif  Kad iki 17 val. būtų ataskaita apie naują darbą.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 04 15, 22:35)
Sveikos koleges smile.gif
Atejau pas Jus pirma karta  blush2.gif  patarimo.

QUOTE(beladona @ 2009 04 16, 08:37)
Labas rytas smile.gif

labas rytas, prisidedu prie kitų garsiai rėkiančių drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš pati pradėjau nuo nulio buhalterė jau buvo išėjus atostogų o paskui į dekretą mamelė išlėkė atostogų į Egiptą o man liko metinė GPM verkiau krokodilo ašarom ant segtuvų skambinėjau tetom ramybės nedaviau ir šiaip ne taip išniurkiau, paskui prieš Sodros ataskaitas mane vėl pametė ir vėl kriokiau nesavu balsu bet išsilaižiau, mamai visada padėdavau daryt smulkius darbelius, o rimtos buhalterijos nebuvau mačius, su programa irgi nedirbau visko mokiausi pati viena, išleido mane tik į kursus, su rimtais mokslais nėr ko lygint tų kursų, bet va išsikapsčiau, dabar išeisiu į dekretą paliksiu dirbt vietoj savęs tetulę, jinai buhalterė, bet sakė nedrįsk manęs pamest kaip tave pametė biggrin.gif biggrin.gif tai šį bei tą parodysiu su kuo nesusidūrus dar o visa kita moka pati blush2.gif

Klausykitės ką mislinat apie Kapitanovo seminarus? Kitą penktadienį Kaune seminaras GPM, pelno mokesčio, PVM klausimais kaina apie 250+PVM tai svarstau ar čia dar prieš dekretą pabėgiot apsišviest ar neverta, būtų gal visai neblogai į galvą kažką dar įsimest prieš išeinant g.gif gal kas jau buvot kokioj panašioj atrakcijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 16 balandžio 2009 - 09:14
QUOTE(Carevna @ 2009 04 16, 10:10)
Klausykitės ką mislinat apie Kapitanovo seminarus? Kitą penktadienį Kaune seminaras GPM, pelno mokesčio, PVM klausimais kaina apie 250+PVM tai svarstau ar čia dar prieš dekretą pabėgiot apsišviest ar neverta, būtų gal visai neblogai į galvą kažką dar įsimest prieš išeinant  g.gif gal kas jau buvot kokioj panašioj atrakcijoj?

Bet kol grįši, tai viskas gali būt aukštyn kojom apsivertę, kažin ar beverta galvą kvaršint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 16, 10:18)
Bet kol grįši, tai viskas gali būt aukštyn kojom apsivertę, kažin ar beverta galvą kvaršint g.gif

Tai kad su tuo grįžimu gaunasi taip, kad aš niekur beveik ir neišeisiu, kažkiek ciocei gelbėsiu ko jinai nespės padaryt, be to yra kita firma kur aš dirbu už kitą žmogų tai žinių vistiek kaip ir reiks tai dėl to ir suku galvą, bet kitas dalykas planuok neplanavęs, o ką aš žinau koks vaikis bus gal aš dieną naktį nemiegosiu ir nereiks man jokių papildomų darbų vaiko nuo rankų negalėsiu padėt g.gif g.gif
Atsakyti
help 4u.gif

kas susidure su iseitiniu kompensaciju skaiciavimu (ieina ir premija)

padekit prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 04 16, 15:03)
help  4u.gif

kas susidure su iseitiniu kompensaciju skaiciavimu (ieina ir premija)

padekit prasau  ax.gif

Taip, ieina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2009 04 16, 15:15)
Taip, ieina  4u.gif

tik atkreipkite demesį kokia ta premija, ketvirtinė ar metinė rolleyes.gif
Atsakyti
oj, sian buvo pirma diena "darbe" kaip po praktikoje ir sedejau nuo 8 iki 5h, dar neesu dirbusi ir aplamai tiek laiko nepraleidus prie stalo ir ant kedes rolleyes.gif o taip dabar uzpakaliuka skauda verysad.gif blink.gif atsikelt net negaliu lotuliukas.gif na bet priprasiu tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Paklausiusi Jusu patarimu, numoviau i ta pokalbi........Na dabartine buhaltere bais nedraugiska, sake nieko nerodys ir nemokins, nes jos irgi niekas nemoke su ta programa dirbti doh.gif tai esu baisiai pasimetusi vel doh.gif doh.gif doh.gif algas skaiciuoja excelyje, darbuotoju su buhaltere viso 7........tai gal nieko cia tragisko? visas deklaracijas teikia el.budais, tiek vmi tiek sodrai.....tai kaip man reiktu gauti tuos el.priejimus? ai nu zodziu, mano galvoj viskas sukasi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti