Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

o uz savaitgalio dienas? nu niekaip man neisiena pagal ju pervesta suma doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 04 19, 22:28)
Šiaip tai tikru detektyvu reikia būti: Bitės sąskaitas tiesiog mušte išsimušti reikia pradžiai iš Bitės, po to iš diriko, dar kuro kvitukus reikia gerai visų pinigines nupurtyt, vos ne kiekvieno "lagamunčikus" dokumentų po lapelį iškraustai, tada ir PVM darai. Nors finale praėjus metams, tikslinti tenka beveik visas deklaracijas  doh.gif

Oi o dar kai vairuotojas iš darbo išeina komercijos direktorius fūrikes pakrato tai dar irgi lobių randa po sėdynėm ir visur kur doh.gif doh.gif doh.gif iš serijos pasidėjau sąskaitą ir nukrito doh.gif doh.gif aš tai vis vaikštau ir zulinu kol atsibostu ir viską atvelka ant stalo hihihi.gif

QUOTE(beladona @ 2009 04 20, 08:33)
Labas rytas smile.gif
Pasakiau kad iseinu  thumbup.gif  kaip akmuo nuo sirdies nukrito, uhhhh
Bet teks atart 2 savaites doh.gif

maladec, nieko 2 savaites ir kraustysies į naują triobą mirksiukas.gif

QUOTE(pupute @ 2009 04 20, 11:40)
o uz savaitgalio dienas? nu niekaip man neisiena pagal ju pervesta suma  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Už savaitgalius jie nemoka schmoll.gif schmoll.gif visi Sodros apmokėjimai būna už darbo dienas įeinančias į nedarbingumo laikotarpį
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 04 20, 10:40)
o uz savaitgalio dienas? nu niekaip man neisiena pagal ju pervesta suma  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nemoka visai
Atsakyti
Sveikos,
noreciau jus sutrukdyti tokiu klausymu- darau apskaitos namu darba ir iskilo toks klausymas: į ataskaitinio laikotarpio sąnaudas reikia nurasyti visiskai nusidevejusi irengini-2000.
Dsbsr klausimas- į kokias saskaitas ji reikia nurasyti?
Aciu uz pagalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 04 20, 11:59)
nemoka visai

Nu ne, kur tu taip gerai gausi, kad už nedarbo dienas mokėtų biggrin.gif
Atsakyti
laba visoms smile.gif

kaip su metine atskaitomybe? tax.lt paskaiciau komentaru visokiu, kad iki spalio galima i RC priduot? kaip istikruju?
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2009 04 20, 15:37)
laba visoms smile.gif

kaip su metine atskaitomybe? tax.lt paskaiciau komentaru visokiu, kad iki spalio galima i RC priduot? kaip istikruju?

Niu nežinau, mano žiniom bent jau mum reikia pateikt iki gegužės 1 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 20, 16:58)
Niu nežinau, mano žiniom bent jau mum reikia pateikt iki gegužės 1  g.gif

jūsų IĮ ar UAB? 4u.gif
Atsakyti
sveikos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
atnese zmogus biuleteni - vienas pirmasisi - kitas testinis, tai kaip suprabtu reikia pildyti abu, tik pirmajame parasyti suma pinigeliu uz 2 dienas ania?
ir dar - kaaaa daryyyyt fear.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif toj sakneles kur mums lieka - pridariau verysad.gif verysad.gif - sumaisius biuletenius surasiau vietoj testinio viska is pirminio dokumento.. kaip istaisyti klaida???? verysad.gif verysad.gif sirdis tuoj issoks verysad.gif verysad.gif
ZINOKIT SEDZIU IR LAUKIU KA JUS PARASYSIT NES NZN I KA DAUGIAU KREIPTIS.. O LAUKI AIR TAS ZMOGELIS doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 21 balandžio 2009 - 09:28
QUOTE(KYM @ 2009 04 20, 20:08)
jūsų IĮ ar UAB?  4u.gif

ir tokią ir tokią turiu, vakar apsimelavau UAb'ui iki gegužės 30d., nes per 30d. po akcininkų susirinkimo, o akcininkų susirinkimas turi būt per 4 mėn po finansinių metų pasibaigimo t.y iki balandžio 30 susirinkimą reik padaryt o paskuipateikt registrui atskaitomybę blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 04 21, 10:27)
sveikos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
atnese zmogus biuleteni - vienas pirmasisi - kitas testinis, tai kaip suprabtu reikia pildyti abu, tik pirmajame parasyti suma pinigeliu uz 2 dienas ania?
ir dar - kaaaa daryyyyt  fear.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif toj sakneles kur mums lieka - pridariau verysad.gif  verysad.gif - sumaisius biuletenius surasiau vietoj testinio viska is pirminio dokumento.. kaip istaisyti klaida????  verysad.gif  verysad.gif sirdis tuoj issoks  verysad.gif  verysad.gif
ZINOKIT SEDZIU IR LAUKIU KA JUS PARASYSIT NES NZN I KA DAUGIAU KREIPTIS.. O LAUKI AIR TAS ZMOGELIS  doh.gif

Nubrauk ir ištaisyk, nieko čia baisaus 4u.gif
Atsakyti
RIMTAS NIEKO BAISAUS???? unsure.gif
Atsakyti