Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(Tučka @ 2009 04 21, 20:46)
As siandien jau PVM pridaviau  smile.gif  Man tai buvo didelis pasiekimas, nes pati savo jegom viska paskaiciavau. Kaip sakant dar vienas zingsnis link vyr. buhalteriu. Siaip mes turim ir vyr. buhaltere, bet jinai antraeilese pareigose pas mus tai tenka daugiau man pasikrapstyt.  rolleyes.gif  Kazkaip dar nelabai pasitikiu savim.  doh.gif Jinai tik atejo ir patikrino ka as paskaiciavau, tai sake, kad gerai, jau ir atlyginimus pavede man vienai skaiciuotis  cool.gif  Gerai, kad viskas gerai buvo su tuo PVM  rolleyes.gif  Pagaliau pradedu pamilt buhalterini darba  bigsmile.gif  Tikiuos priimsit i savo buri  unsure.gif

Kam ten reikejo atlyginimu skaiciavimo lenteles  g.gif  Galesiu permest  4u.gif

O as norejau vakar - siandien padaryti, bet dar duomenu truksta doh.gif
Dar bus fakturu is uzsienio, kurias butinai i kova reiktu suvesti...
O as sian padariau Pardavimu i ES deklaracija..., tik siusiu kartu, kai PVM sulipdysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 04 21, 20:46)
As siandien jau PVM pridaviau  smile.gif 
Kam ten reikejo atlyginimu skaiciavimo lenteles  g.gif  Galesiu permest  4u.gif

man man man reikia rasau az adresa bigsmile.gif dekinga be galo esu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o kurmi mes PVM tai vos ne paskutine diena darom, as tikiuosi ryt pradesiu tikrinti jau saskaiteles visas ir uzpildysiu deklracija.. as vis ja pirldau ir niekad nesijauciu stipri kad viska ok padariau.. vis zyziu kad patikrintu rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif

siandien iki puses septyniu darbe sedejau po to nuvarem cepelinu su maniskiu prikirtom tai nesijauciu pavargus net biggrin.gif biggrin.gif geras metodas atsigauti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

labanakt ir iki rytojaus visoms wub.gif
Atsakyti
Labas rytas As su Prorunos programa dirbu. Bet ji tokia gan retoka. Ar dirba kas su ja is cia rasanciu?
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif niu kaip siandien i darba nenorejau eiti tai sakes doh.gif doh.gif budavau darbe po 7 val - siandien pries 8 biskiuka atsivilkau ir nenoriu dirbti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 04 22, 08:38)
Labas rytas As su Prorunos programa dirbu. Bet ji tokia gan retoka. Ar dirba kas su ja is cia rasanciu?

o tai cia taip ir vadinasi proninos programa ar turi dar kita pavadinima? g.gif
Atsakyti
Sveikos, netyčia aptikau, kad kolegės čia renkasi smile.gif Tai kartais užbėgsiu su jumis pabendrauti jei priimsit į savo kompaniją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 04 21, 20:16)
Na siandien pasiziurejau sutartis kokias turi, tiekejai kokie, pirkeju skolos kokios, na siaip, pavarciau bylas ir tiek. Ji baisiai darbinga vaizduoja, atseit neturinti laiko, ale eina s.... kaip nors, nenuvarysiu tos imones as i kapus gal greit  lotuliukas.gif

Tikrai nenuvarysi gali nebijot, ne tokių buhalterių mačiau ir įmonės dar gyvos, taip kad tikrai gali nebijot mirksiukas.gif

QUOTE(pupute @ 2009 04 21, 22:04)
o kurmi mes PVM tai vos ne paskutine diena darom

Aš visada paskutinę dieną pateikinėju, nes vis iš kur nors ką nors ištraukia man pastoviai tai nesiskubinu niekad bet ir po to dar dažniausiai partempia senučių sąskaitėlių doh.gif doh.gif

QUOTE(Ligvita @ 2009 04 22, 10:11)
Sveikos, netyčia aptikau, kad kolegės čia renkasi smile.gif Tai kartais užbėgsiu su jumis pabendrauti jei priimsit į savo kompaniją smile.gif

Mielai prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ale kas ismaste tas nelemtas 2 savaites atidirbinejimo doh.gif

Carevna, nu as manau kad gal man ir pavyks nenumarint imones ax.gif

su Jusu visu kolegiu pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dar darbu uzkrove tau ar kaip? mano atveju tai jauciu butu vaziavimas juodas kad to ir ano nepadariau dar.. fi..
o kai is pris tai buvusios imones isejau tai savaite pries isejima taip apsirgau kad uij lotuliukas.gif biuleteni net teko pasiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 04 22, 11:02)
Sveikos smile.gif

Ale kas ismaste tas nelemtas 2 savaites atidirbinejimo  doh.gif

ištikrųjų tos dvi savaitės tai beryšybė baisi, pas mus tai nepraktikuoja formalaus atidirbinėjimo, susitaria kada žmogus užbaigs pradėtus darbus, perduos juos ir viskas nuo tos dienos laisvas, tikiuosi, kai sugalvosiu išeit ir man tas pats galios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 04 22, 12:02)
Sveikos smile.gif

Ale kas ismaste tas nelemtas 2 savaites atidirbinejimo  doh.gif

Čia tam kad darbdavys spėtų naują darbuotoją susirast 4u.gif
Atsakyti
Pridaviau PVM thumbup.gif ir pardavimu i ES deklaracijas thumbup.gif
Net lengviau pasidere, dabar reiks savo darbini stala aptvarkyti... blush2.gif
Atsakyti