O mus per vasarą dviem mėnesiam uždaro, tik buhalteriai kaip visada iš to naudos maža, ataskaitų tai vistiek visiem reikės
QUOTE(pupute @ 2009 04 23, 09:07)
labas rytelis.. nu dar to nebuvo kad su asarom kelciausi i darba..buvo juodu dienu bet siandien tokia trenkta as
sedziu susiraukus be nuotaikos darbe nuo 7 val sedziu
buna gi dienu lyg tycia
o vakar iki puses 1 sedejau ir siandien ryte atejo mintis i galva kaip kopustas jau kad y savo firmine lantele kur rezultatus rodysiu direktoriui priedu nepridejau ir nepaskaiciavau ju visiskai
eisiu iki banko prasivaiksciosti
eisiu iki banko prasivaiksciosti
Nesijaudink šitaip
Sveikos,
gal susidūrėt su įstatinio kapitalo didinimu?
Man klausimėlis dėl balanso. Šeip jį RC reikia pateikti per 30 d. nuo akcininkų susirinkimo, o sprendimą dėl įstatinio kap. didinimo reikia pristatyti į RC per 10 d. nuo susirinkimo. Tai kažin tas 30 d. jau negalioja šiuo atveju? Ar per 10 d. aš pristatau tik sprendimą, o balansa pateikti galiu vėliau
Man klausimėlis dėl balanso. Šeip jį RC reikia pateikti per 30 d. nuo akcininkų susirinkimo, o sprendimą dėl įstatinio kap. didinimo reikia pristatyti į RC per 10 d. nuo susirinkimo. Tai kažin tas 30 d. jau negalioja šiuo atveju? Ar per 10 d. aš pristatau tik sprendimą, o balansa pateikti galiu vėliau
QUOTE(šilkinė @ 2009 04 23, 09:47)
Sveikos,
esu susidūrusi, bet su mažinimu, tačiau procedūra panaši
per 10 dienų turi pateikti sprendimą, o jau vėliau visa kita, įstatų keitimas, jų registravimas ir t.t.
QUOTE(barskuolyte @ 2009 04 23, 10:01)
esu susidūrusi, bet su mažinimu, tačiau procedūra panaši
per 10 dienų turi pateikti sprendimą, o jau vėliau visa kita, įstatų keitimas, jų registravimas ir t.t.
Kaip suprantu įstatų keitimas kai gasuiu iš RC kažkokia pažyma dėl įstatinio kap.didinimo. Bet man įdomu, šalia to sprendimo reikia balanso ar ne. Nes balansa daugmaž turiu , tik reikia paaiškinama rašta parašyti, tai ar man cia verstis per galva ir ji rašyti, ar galiu vėliau, kad spėčiau per tas 30d.
Šilkine, didinant įstatinį (bent jau prieš metus) jokio balanso nereikėjo nešt. Sprendimas, po to įstatų keitimas ir t.t.
QUOTE(ignasser @ 2009 04 23, 10:28)
Šilkine, didinant įstatinį (bent jau prieš metus) jokio balanso nereikėjo nešt. Sprendimas, po to įstatų keitimas ir t.t.
Ačiū merginos,
o apskaitoj įstat. kapitalo padidėjimas atsispindės tik nuo gegužės mėn., taip?
ir dar dėl to balanso
QUOTE(šilkinė @ 2009 04 23, 10:47)
Ačiū merginos,
ir dar dėl to balanso
, jei akcininkų susirinkimas 04.27, tai RC balansą turiu pateikti iki 05.27? Ar kaip jūs cia visos darot?
ir dar dėl to balanso
įstatinio kapitalo didinimas apskaitoje fiksuojamas tada, kai įstatai į registruojami RC
taip balansa pateikti iki 05,27
Na sveikos buhalterytes
Kaip gyvuojat? kaip pupute laikais,praejo bloga nuotaika?
As stumiu laika sename darbe......
Kaip gyvuojat? kaip pupute laikais,praejo bloga nuotaika?
As stumiu laika sename darbe......
eina sikti jei tkios dienos ir toliau bus - ir su MB issiskirsiu ir ant galo i psichiatrine varysiu turbut... siandien planavau 12 val varyti pietauti ale kur tau kai tiek darbu - nespastebejau kada laikas atejo ir praejo
pavargusi juodai.. siandien jau nesinesiau namo darbo net nes dievazi gala gausiu
be to savaitgali draugo gimtadienis, pasakiau kad neisiu tai nekalbadienis.. tikslaiu tai as supykau kad MB manes nesupranta kad man ramaus poilsio reikia o ne kokiu baliu festivaliu
be to savaitgali draugo gimtadienis, pasakiau kad neisiu tai nekalbadienis.. tikslaiu tai as supykau kad MB manes nesupranta kad man ramaus poilsio reikia o ne kokiu baliu festivaliu
QUOTE(pupute @ 2009 04 23, 21:45)
eina sikti jei tkios dienos ir toliau bus - ir su MB issiskirsiu ir ant galo i psichiatrine varysiu turbut... siandien planavau 12 val varyti pietauti ale kur tau kai tiek darbu - nespastebejau kada laikas atejo ir praejo
pavargusi juodai.. siandien jau nesinesiau namo darbo net nes dievazi gala gausiu
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 23, 21:56)
Tfu tfu man su savuoju pasisekė, būn akad ir iki 3 nakties užsisėdžiu kai prisikraunu darbų, bet nepiktybinis ypač kai pats be darbo sėdi