Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

Ne nu man patinka, nei vienos GPM deklaracijos patvirtinimo neturiu, visos kabo kaip pateiktos, jie ko užėdė kažin g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 24, 11:15)
Ne nu man patinka, nei vienos GPM deklaracijos patvirtinimo neturiu, visos kabo kaip pateiktos, jie ko užėdė kažin  g.gif  g.gif

As ir neturiu... doh.gif
Atsakyti
Ir aš ne, o jau greit ir už balandį reiks siųst
Atsakyti
Aš sakau kad jie sudurniavo, man tai kas, bet nesinori žmoguj ant galvos palikt senų savo darbų, jeigu vdrug ten jie sugalvos atmest doh.gif doh.gif niu va PVM deklaracijas damušiau, radau sąskaitėlę 2008-10mėn doh.gif doh.gif doh.gif galvojau patraksiu, bet net ne originalas o tiekėjų balandžio data patvirtinta kopija tai už balandį teks trauktis, jau kurmi kaip pasiutau tai viskas aplink putom apsitaškė, būtų man pasimaišęs parašo savininkas būtų krauju sienos nusidažę lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nepavydziu darbuotojams tada pas tave lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors ir gerai - mane nervina kai graziai aiskini tai neklauso niekas o kai pakeli tona tada pradeda atkreipti demesi jabustvaimat doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 04 24, 13:21)
nu nepavydziu darbuotojams tada pas tave  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nors ir gerai - mane nervina kai graziai aiskini tai neklauso niekas o kai pakeli tona tada pradeda atkreipti demesi jabustvaimat  doh.gif  doh.gif

aš gi sakau aš rami, segtis į gerkles leidžiu direktorei tik pirštu pabaksnoju kuris begėdis pakiaulina, aišku kai valdžia atostogauja tai pačiai kariaut reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 24, 12:25)
Aš sakau kad jie sudurniavo, man tai kas, bet nesinori žmoguj ant galvos palikt senų savo darbų, jeigu vdrug ten jie sugalvos atmest  doh.gif  doh.gif niu va PVM deklaracijas damušiau, radau sąskaitėlę 2008-10mėn  doh.gif  doh.gif  doh.gif galvojau patraksiu, bet net ne originalas o tiekėjų balandžio data patvirtinta kopija tai už balandį teks trauktis, jau kurmi kaip pasiutau tai viskas aplink putom apsitaškė, būtų man pasimaišęs parašo savininkas būtų krauju sienos nusidažę  lotuliukas.gif

Oho kaip ten baisu būtų buvę cool.gif pamatytume kriminalinėse kronikose lotuliukas.gif
Atsakyti
mane tai zinot kas nervina - pasakau direktoriui kad pvz saskaita atsirado 01 men tai vos ne as kalta lieku kad neissireikalauju. tokiam stiliuj kad vos ne klientam skambink iir klausk ar turi visas saskaitas.. nervina tas absurdas ir nevertinimas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
pavydziu kai direktorius su vyr.b. sutaria gerai, supranta vienas kita ir palaiko drinks_cheers.gif.
noriu namo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos buhalterytes smile.gif
Na kaip penktadienis ?
O man tai jau nezinau......kai pasipyle darbu pasiulymai doh.gif atsliauze vienas pazystamas, prekiauja laminatu, uab, vienas jis ir vienas darbuotojas, buhaltere pabego, tai paso imtis jo buhalterijos, na ten nedaug tu popieriuku, bet 300 irgi nepamaisytu juk g.gif ui nebezinau......po kelioniu ir rankdarbiu periodo atejo metas "arti" matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir sako krize krize, nifiga beladonos atveju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
derinu likucius su vienais uzsienio tiekejais - tai sakau pasakykit koks likuti pas jus 2007 m pabaigai - nesako, man ta ziople pasake kad negali teikti tokios info doh.gif doh.gif doh.gif ir kaip siulot suderinti lukucius? kiek siunciau lenteliu jau kad ir visiskam tundrai butu aisku - nepasiraso ir viskas verysad.gif verysad.gif kosmaras verysad.gif
kazi sviesi diena bus ar nebe lotuliukas.gif lotuliukas.gif
toks klausimas ne y tema bet ydomu - kokiose srityse jus dirbat?
Atsakyti
As dabar autoservise, ir dirbsiu irgi autoservise ax.gif
Na mes turim uzsienio tiekeju, tai as be vargo susiderinu. Siunciu sud.akta anglu kalboje surasyta, na visi gryzta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 04 24, 15:09)
super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir sako krize krize, nifiga beladonos atveju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
derinu likucius su vienais uzsienio tiekejais - tai sakau pasakykit koks likuti pas jus 2007 m pabaigai - nesako, man ta ziople pasake kad negali teikti tokios info  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir kaip siulot suderinti lukucius? kiek siunciau lenteliu jau kad ir visiskam tundrai butu aisku - nepasiraso ir viskas  verysad.gif  verysad.gif kosmaras  verysad.gif
kazi sviesi diena bus ar nebe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
toks klausimas ne y tema bet ydomu - kokiose srityse jus dirbat? 

kažkokie trenkti tiekėjai doh.gif , Aš tokiu atveju pasakyčiau, kad pagal mane ne aš jiem, o jie man skoliongi, idomu ar ir tada informacijos neteiktų lotuliukas.gif
aš biudžetininkė 4u.gif
Atsakyti