QUOTE(Carevna @ 2009 04 24, 11:15)
Ne nu man patinka, nei vienos GPM deklaracijos patvirtinimo neturiu, visos kabo kaip pateiktos, jie ko užėdė kažin

As ir neturiu...
Ir aš ne, o jau greit ir už balandį reiks siųst
Aš sakau kad jie sudurniavo, man tai kas, bet nesinori žmoguj ant galvos palikt senų savo darbų, jeigu vdrug ten jie sugalvos atmest
niu va PVM deklaracijas damušiau, radau sąskaitėlę 2008-10mėn
galvojau patraksiu, bet net ne originalas o tiekėjų balandžio data patvirtinta kopija tai už balandį teks trauktis, jau kurmi kaip pasiutau tai viskas aplink putom apsitaškė, būtų man pasimaišęs parašo savininkas būtų krauju sienos nusidažę
QUOTE(pupute @ 2009 04 24, 13:21)
nu nepavydziu darbuotojams tada pas tave
nors ir gerai - mane nervina kai graziai aiskini tai neklauso niekas o kai pakeli tona tada pradeda atkreipti demesi jabustvaimat
aš gi sakau aš rami, segtis į gerkles leidžiu direktorei tik pirštu pabaksnoju kuris begėdis pakiaulina, aišku kai valdžia atostogauja tai pačiai kariaut reikia
QUOTE(Carevna @ 2009 04 24, 12:25)
Aš sakau kad jie sudurniavo, man tai kas, bet nesinori žmoguj ant galvos palikt senų savo darbų, jeigu vdrug ten jie sugalvos atmest
niu va PVM deklaracijas damušiau, radau sąskaitėlę 2008-10mėn
galvojau patraksiu, bet net ne originalas o tiekėjų balandžio data patvirtinta kopija tai už balandį teks trauktis, jau kurmi kaip pasiutau tai viskas aplink putom apsitaškė, būtų man pasimaišęs parašo savininkas būtų krauju sienos nusidažę 
Oho kaip ten baisu būtų buvę
mane tai zinot kas nervina - pasakau direktoriui kad pvz saskaita atsirado 01 men tai vos ne as kalta lieku kad neissireikalauju. tokiam stiliuj kad vos ne klientam skambink iir klausk ar turi visas saskaitas.. nervina tas absurdas ir nevertinimas
pavydziu kai direktorius su vyr.b. sutaria gerai, supranta vienas kita ir palaiko
.
noriu namo
pavydziu kai direktorius su vyr.b. sutaria gerai, supranta vienas kita ir palaiko
noriu namo
Sveikos buhalterytes 
Na kaip penktadienis ?
O man tai jau nezinau......kai pasipyle darbu pasiulymai
atsliauze vienas pazystamas, prekiauja laminatu, uab, vienas jis ir vienas darbuotojas, buhaltere pabego, tai paso imtis jo buhalterijos, na ten nedaug tu popieriuku, bet 300 irgi nepamaisytu juk
ui nebezinau......po kelioniu ir rankdarbiu periodo atejo metas "arti" matyt
Na kaip penktadienis ?
O man tai jau nezinau......kai pasipyle darbu pasiulymai
super
ir sako krize krize, nifiga beladonos atveju
derinu likucius su vienais uzsienio tiekejais - tai sakau pasakykit koks likuti pas jus 2007 m pabaigai - nesako, man ta ziople pasake kad negali teikti tokios info
ir kaip siulot suderinti lukucius? kiek siunciau lenteliu jau kad ir visiskam tundrai butu aisku - nepasiraso ir viskas
kosmaras
kazi sviesi diena bus ar nebe

toks klausimas ne y tema bet ydomu - kokiose srityse jus dirbat?
derinu likucius su vienais uzsienio tiekejais - tai sakau pasakykit koks likuti pas jus 2007 m pabaigai - nesako, man ta ziople pasake kad negali teikti tokios info
As dabar autoservise, ir dirbsiu irgi autoservise
Na mes turim uzsienio tiekeju, tai as be vargo susiderinu. Siunciu sud.akta anglu kalboje surasyta, na visi gryzta
Na mes turim uzsienio tiekeju, tai as be vargo susiderinu. Siunciu sud.akta anglu kalboje surasyta, na visi gryzta
QUOTE(pupute @ 2009 04 24, 15:09)
super
ir sako krize krize, nifiga beladonos atveju
ir kaip siulot suderinti lukucius? kiek siunciau lenteliu jau kad ir visiskam tundrai butu aisku - nepasiraso ir viskas
kosmaras

kažkokie trenkti tiekėjai
aš biudžetininkė