Įkraunama...
Įkraunama...

Pilnatis

Dar girdėjau kad per pilnatį gimdydamos moterys mažiau kankinasi, skausmas mažesnis būna.
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2009 06 11, 10:31)
Dar girdėjau kad per pilnatį gimdydamos moterys mažiau kankinasi, skausmas mažesnis būna.

Blogai turbūt girdėjot, galiu apsakyti iš savo patirties verysad.gif Per pilnatį kaip tik gimsta vaikai,kurių tėvų santykiai nėra darnūs, o tarsi stovi vienas prieš kitą.
Atsakyti
oi tu fantazuotoja.
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kazkaip nelabai pritariu be remei ...
nebutinai , kad nedarnus, juk sutampa taip , kaip pakeisi menuli , jei vaikas lenda jau ... nesamone schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2009 06 11, 09:31)

Pilnatis pats nedekingiausias gimdymui metas,nors butent siuo metu ir daugiausia gimdoma..Nes buna padidintas kraujavimas,komplikaciju galimybes..
Atsakyti
Girdėjau kad pagal statistiką daugiausia gimdo per pilnatį. Visi turbūt Budomis nori būt smile.gif
Gal ir neteisingai girdėjau tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 11, 10:44)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif kazkaip nelabai pritariu be remei ...
nebutinai , kad nedarnus, juk sutampa taip , kaip pakeisi menuli , jei vaikas lenda jau ... nesamone schmoll.gif  schmoll.gif

O kam tą mėnulį keisti? Vaiko horoskope Saulės ir Mėnulio padėtis atspindi tėvų tarpusavio santykius.
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad senovėj, jei gydytojas per pilnatį atlikdavo operaciją, budavo baudžiamas.
Atsakyti
O pilnaties metu geriami vaistai veikia stipriau, tačiau labiau pasireiškia šalutinis jų poveikis.
Atsakyti
Manes pilnatis neveikia, taciau zinau moterele, kuria labai veikia blink.gif pasidaro ji nezmoniskai nervuota, ir geriau tada prie jos nelysti schmoll.gif ir apskritai pastebejau ant kai kuriu savo klientu, kad pilnatis istikruju kai kuriems zmonems turi poveiki doh.gif
Atsakyti
Na man pilnatis pasireiškia tik tuo, jog blogai miegu rolleyes.gif šiaip esu girdėjusi,kad energetiniai vampyrai suaktyvėja tomis dienomis g.gif
Atsakyti
Pilnatis mane veikia... Arba išvis negaliu užmigti, arba jei užmiegu, tai siaubingi košmarai sapnuojasi, iš kurių sunkiai pabundu...
Atsakyti