Dar girdėjau kad per pilnatį gimdydamos moterys mažiau kankinasi, skausmas mažesnis būna.
QUOTE(Paukšte @ 2009 06 11, 10:31)
Dar girdėjau kad per pilnatį gimdydamos moterys mažiau kankinasi, skausmas mažesnis būna.
Blogai turbūt girdėjot, galiu apsakyti iš savo patirties

oi tu fantazuotoja.

nebutinai , kad nedarnus, juk sutampa taip , kaip pakeisi menuli , jei vaikas lenda jau ... nesamone

QUOTE(Paukšte @ 2009 06 11, 09:31)
Pilnatis pats nedekingiausias gimdymui metas,nors butent siuo metu ir daugiausia gimdoma..Nes buna padidintas kraujavimas,komplikaciju galimybes..
Girdėjau kad pagal statistiką daugiausia gimdo per pilnatį. Visi turbūt Budomis nori būt 
Gal ir neteisingai girdėjau tada

Gal ir neteisingai girdėjau tada

QUOTE(Selena7 @ 2009 06 11, 10:44)

nebutinai , kad nedarnus, juk sutampa taip , kaip pakeisi menuli , jei vaikas lenda jau ... nesamone

O kam tą mėnulį keisti? Vaiko horoskope Saulės ir Mėnulio padėtis atspindi tėvų tarpusavio santykius.
Kažkur skaičiau, kad senovėj, jei gydytojas per pilnatį atlikdavo operaciją, budavo baudžiamas.
O pilnaties metu geriami vaistai veikia stipriau, tačiau labiau pasireiškia šalutinis jų poveikis.
Manes pilnatis neveikia, taciau zinau moterele, kuria labai veikia
pasidaro ji nezmoniskai nervuota, ir geriau tada prie jos nelysti
ir apskritai pastebejau ant kai kuriu savo klientu, kad pilnatis istikruju kai kuriems zmonems turi poveiki

Na man pilnatis pasireiškia tik tuo, jog blogai miegu
šiaip esu girdėjusi,kad energetiniai vampyrai suaktyvėja tomis dienomis

Pilnatis mane veikia... Arba išvis negaliu užmigti, arba jei užmiegu, tai siaubingi košmarai sapnuojasi, iš kurių sunkiai pabundu...