Įkraunama...
Įkraunama...

Man jūra iki kelių!

QUOTE(scoobi @ 2005 08 23, 09:58)
Tai mes ir darom, bet pati siulai, kad nebesijungtume jei nepatinka....
Pati sau priestarauji....

O tu tą sakinį iki galo paskaityk ir suprasi ką norėjau pasakyti smile.gif
Atsakyti
Renax ruosk kedukus man biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va visiskas progresas biggrin.gif
Kavke tave su gimtadieniu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(scoobi @ 2005 08 23, 01:15)
Manyciau zymiai idomiau butu jei konkurso nugaletojus rinktu tik tam tikra zmoniu grupele, pvz:. moderatoriai. Gal verta pamastymui mintele ateinantiems konkursams?

Nesamonė, be to moderatoriai ir patys dalyvauja smile.gif
Atsakyti
Ką reiškia šis žymėjimas šalia nuotraukų?
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2005 08 24, 08:35)
Ką reiškia šis žymėjimas  šalia nuotraukų?

jei su kompiuterio pelyte atsistotum ant tos rankytės su pakeltu nykščiu, atsirastų užrašas "Už nuotrauką atiduotas vienas balsas" - tai reiškia, kad jūs pati už šią nuotrauką jau balsavote - atidavėte vieną savo balsą. Šias 1-3 (žiūrint už kiek nuotraukų jau balsavote) rankytes kiekvienas matome tik savo, nematome kaip kiti balsavo.
Atsakyti
Naesuprantu, kodėl nematau vakar vakare rašytų žinučių. Paskutinė yra TauRe žinutė 14val 50 min. Žinau, kad po to jų dar nemažai buvo, vakar jas dar skaičiau, o šiandien nebeliko g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 08 24, 08:45)
jei su kompiuterio pelyte atsistotum ant tos rankytės su pakeltu nykščiu, atsirastų užrašas "Už nuotrauką atiduotas vienas balsas" - tai reiškia, kad jūs pati už šią nuotrauką jau balsavote - atidavėte vieną savo balsą. Šias 1-3 (žiūrint už kiek nuotraukų jau balsavote) rankytes kiekvienas matome tik savo, nematome kaip kiti balsavo.

Ačiu už atsakymą. Manau bus dar daug, ko reikės išmokti šiame forume
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2005 08 23, 09:01)
Visiskai pritariu - panasu labiau i absurda. Visi balsuoja tik uz pazistamus. Tad toks ciau ir konkursas

sneki uz save? pavyzdziui,as cia neturiu nei draugu nei priesu...na,gal yra daugiau maziau pazistamu nick'u ,bet tik tiek...o vaiku tai tikrai nepazistu ir balsuoju uz tas foto,kurios man graziausios mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir laimes pati graziausia , tik labai idomu kuri... smile.gif
Atsakyti
O aš vieną balsą atidaviau gržiausiai, kitą linksmiausiai, o trečią orginaliausiai.smile.gif Ilgiausiai rinkau gražiausią. Net kelios buvo labai gražios, bet vienoje buvo toookia graži mergytė, kad nesulaikiau ir balsą atidaviau jai smile.gif wub.gif
Atsakyti
O as savo balselius atidaviau uz originaliausias ir labiausiai pavadinima atitinkancias nuotraukytes, tikiuosi kazkas panasaus ir laimes....
Atsakyti