Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Mes tai visą laiką su triusikėliais buvom. Prie vandens važiuojant pasiimdavau po keletą, kad sušlapusius permaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 08 26, 18:57)
Mes tai visą laiką su triusikėliais buvom. Prie vandens važiuojant pasiimdavau po keletą, kad sušlapusius permaut  ax.gif

Mano berniukai prie vandens buna tik su maudymuisi skirtomis kelnaitemis. Turime ju po keliata, tai islipus vaikams is vandens as juos apmaunu sausomis maudymosi kelnaitemis, o slapias padedu ant saules dziuti.

Keliaujame tikrai daug ( po Ispanija) ir dar nera man teke papludimyje ar prie baseino matyti nuogus vaikucius schmoll.gif Dazniau gali pamatyti panele,moteri ar pensinke be virsutines maudimosi dalies, nei nuoga vaikuti. Tad si tema mane nustebino, nes niekada nemaniau, kad LT vaikuciai viesose vietose pliuskenasi ar zaidzia nuogais uzpakaliukais.

Atsakyti
mes kai buvom prie juros, tai buvo saltoka, tai buvo aprengtas visada, bet biski daviau pasivaiksciuot basam, kai pirma karta pastaciau ant smelio pradejo reks ir kelt kojas i virsu, tai juokingai atrode lotuliukas.gif
Atsakyti
Visa vasara praleidom prie juros, bet nuogos ne kart enbuvau palikus, visada su maudumosi kelnaitem. Tai gi vaikai duodas po ta smeli, jei bus nuogi visokiu brudu jiems ten prilys...nieko gero
Atsakyti
Pirma karta prie juros buvo normaliai,dar nevaiksciojo,tai ropinejo laimingas,siek tiek veliau,tai truputi smelio paragavo,o kai nuvaziavom,kur akmenukai,tai laaaabai patiko,o ypac maudytis 4u.gif
Atsakyti
Mes nuo 7men prie upes eidavome ,9men buvome Graikijoje prie juros thumbup.gif thumbup.gif ,nu nors musu vaikutis is tamsesniu, bet kai 40karscio tai nezinau kaip be kremuku buto, su jais ir tai po savaites kaip negriukai buvome biggrin.gif biggrin.gif , be ju tai turbut sudegtu doh.gif Mes tai budavome su maudymo kelnaitemis (pampersinemis), kai nusikales uzmigdavo tai numaudavau ir tik paklodyte priklodavau.
Atsakyti
Mes kai buvom prie jūros tai buvome su pampersu skirtu maudynėms, o kai maudydavomės kieme baseine, tai būdavo tik su trusikėliais smile.gif
Atsakyti
pr juros buvom, kai buvom dar mazi i sedejo vezime. o siemet tikekimes jau duosimes pleze. tik pasiimsi glaudes i vaikisko kremo nuo saules.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Mes turim specialu neperslampama maudymosi kostiumeli smile.gif
Atsakyti
Prie juros mamos turi pasiimti vis maisa maudymuku, triusikeliu ir kitu geru dalykeliu. Kai atostogavom, visas krumas buvo nukabinetas mazes slapiais drabuzeliais lotuliukas.gif. Bet buvo labai smagu, tik tiek, kad bijojome vandens, tai parsinesem ir pripylem maza baseiniuka, tai zuikuciui jis atstojo jura. Siemet manau, nebebijosime ir turksimes paciam pajury mirksiukas.gif
Atsakyti
As anksciau nededavau,bet kazkuriam zurnale pamaciau apklausa kuri parode jog dauguma mamu pries tokius pliksiavimus.Tad mes su triusikeliais,arba plafkem.Na kartais ir nuogu upakaliu 4u.gif
Atsakyti
O man nepriimtina, kad nuogi vaikuciai ropineja arba vaikstineja po pliaza schmoll.gif todel mano pupa (1 m.) buvo su sauskelnemis, o maudesi su maudymosi kostiumeliu arba kelnaitemis. Mano nuomone, nuogam sedeti ant smelio nehigieniska (ypac mergaitems, jau nekalbant apie nepatoguma) ir siaip nuogumas nera didziausia vertybe, kad reiktu tai demonstruoti.
Aisku, kaip ir kiekvienu klausimu, kiek zmoniu tiek nuomoniu ax.gif
Atsakyti