QUOTE(mylimuke @ 2008 08 26, 18:57)
Mes tai visą laiką su triusikėliais buvom. Prie vandens važiuojant pasiimdavau po keletą, kad sušlapusius permaut 

Mano berniukai prie vandens buna tik su maudymuisi skirtomis kelnaitemis. Turime ju po keliata, tai islipus vaikams is vandens as juos apmaunu sausomis maudymosi kelnaitemis, o slapias padedu ant saules dziuti.
Keliaujame tikrai daug ( po Ispanija) ir dar nera man teke papludimyje ar prie baseino matyti nuogus vaikucius

mes kai buvom prie juros, tai buvo saltoka, tai buvo aprengtas visada, bet biski daviau pasivaiksciuot basam, kai pirma karta pastaciau ant smelio pradejo reks ir kelt kojas i virsu, tai juokingai atrode

Visa vasara praleidom prie juros, bet nuogos ne kart enbuvau palikus, visada su maudumosi kelnaitem. Tai gi vaikai duodas po ta smeli, jei bus nuogi visokiu brudu jiems ten prilys...nieko gero
Pirma karta prie juros buvo normaliai,dar nevaiksciojo,tai ropinejo laimingas,siek tiek veliau,tai truputi smelio paragavo,o kai nuvaziavom,kur akmenukai,tai laaaabai patiko,o ypac maudytis

Mes nuo 7men prie upes eidavome ,9men buvome Graikijoje prie juros
,nu nors musu vaikutis is tamsesniu, bet kai 40karscio tai nezinau kaip be kremuku buto, su jais ir tai po savaites kaip negriukai buvome
, be ju tai turbut sudegtu
Mes tai budavome su maudymo kelnaitemis (pampersinemis), kai nusikales uzmigdavo tai numaudavau ir tik paklodyte priklodavau.

Mes kai buvom prie jūros tai buvome su pampersu skirtu maudynėms, o kai maudydavomės kieme baseine, tai būdavo tik su trusikėliais

Mes turim specialu neperslampama maudymosi kostiumeli

Prie juros mamos turi pasiimti vis maisa maudymuku, triusikeliu ir kitu geru dalykeliu. Kai atostogavom, visas krumas buvo nukabinetas mazes slapiais drabuzeliais
. Bet buvo labai smagu, tik tiek, kad bijojome vandens, tai parsinesem ir pripylem maza baseiniuka, tai zuikuciui jis atstojo jura. Siemet manau, nebebijosime ir turksimes paciam pajury

O man nepriimtina, kad nuogi vaikuciai ropineja arba vaikstineja po pliaza
todel mano pupa (1 m.) buvo su sauskelnemis, o maudesi su maudymosi kostiumeliu arba kelnaitemis. Mano nuomone, nuogam sedeti ant smelio nehigieniska (ypac mergaitems, jau nekalbant apie nepatoguma) ir siaip nuogumas nera didziausia vertybe, kad reiktu tai demonstruoti.
Aisku, kaip ir kiekvienu klausimu, kiek zmoniu tiek nuomoniu

Aisku, kaip ir kiekvienu klausimu, kiek zmoniu tiek nuomoniu