Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Ir pas mus buna taip, kad rengtis nenori, lakstau po namus ir gaudau. As tai neleidziu lakstyti nuogutei, sudraudziu, ir aprengiu kad ir per prievarta, nes nenoriu, kad susaltu doh.gif
Sveika, Dūle smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi ta pati problema doh.gif Reikia rengtis,prasideda spardymasis ir raitymasis,lieku visa slapia kol aprengiu.Bandau demesi nukreipt kaip nors pvz.:ziurek kas ateina ar kazka.Bet geriausia kai ziuri koki vaikam ar siaip ka uzsiemes veikia,tai tada nekreipia i mane demesio ir buna kelnes uzmautos.Tiesa kartais neleidzia uzmaut abieju basuciu.Uzmaunu tik viena ir jau skuta su vienu batu doh.gif
Atsakyti
Aha, tai cia pasirodo visi vaikai normalus lotuliukas.gif
As saviske aprengiu tik dainuodama "temines" daineles. pvz., dedu zalias pedkelnes ir dainuoju: "zalios gatves, zalios aikstes, kur zali zmogiukai vaiksto..". Ji klauso daineles, o paskui praso "padainuok apie mazgiukus" (zmogiukus) biggrin.gif Tai taip ir apsirengiam. O tada, kad nenusirengtu, greituoju budu siulau kakavos, knygutes, katytei sauskelnes pakeist (megstamiausias uzsiemimas) ir t.t.
Vasara leisiu lakstyt plikai kiek tik nores..
Atsakyti
Pas mus kazkaip nera dideliu problemu su apsirengimu. Gal ir mielai mano pupa pusnuoge po namus palakstytu, bet zino, kad vis tiek bus aprengta, tai ir kencia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2009 02 15, 15:53)
knygutes, katytei sauskelnes pakeist (megstamiausias uzsiemimas) ir t.t.
Vasara leisiu lakstyt plikai kiek tik nores..
Va cia tai gudrus vaikas biggrin.gif super mamyte dainininke thumbup.gif
As dainuoju kada tik einam miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip mums su apsirengimu bedu nekyla, palaksto palaksto, pasigaunu ir aprengiu.
Atsakyti
Man tai irgi problemu nekyla. Jei temperatura tinkama, kartais leidziu palakstyt, tik kojinytes ar tapkytes apaunu, o kai reikia, ar priesinasi, ar nesipriesina, aprengiu ir viskas cool.gif
Atsakyti
Labai megsta but pusnuoge ir laksto po namus tokia, bet pagaunu ir greit aprengiu, kad nepersaltu doh.gif , o siaip buna problemu su tuo rengimusi ar pampersu keitimu, bet gal ne tragisku. ax.gif
Atsakyti
As taip pat leidziu truputi po namus palakstyti ir tada aprengiu.
Atsakyti
Mano mazius duodasi aprengiamas,nesusiduriau su tokia problema. O jei ir noretu palaksyti nuogas,leisciau ( bent trumpam ) Vistik ziema,namuose saltoka,o vasara,prasom,be problemu smile.gif
Atsakyti
pirma karta prie juros buvom kai buvo 8 men,tai maudynes buvo,tik pabraidziojimas,tai savo nuogumo net nespejom pademonstruoti,ant smelio nesisedo,nepatiko,tik ant adialo.jau planuojam vasaros atostogas vel prie juros,tai noreciau uzdeti maudymosi kostiumeli,man taip grazu,kai toki kleckuciai su jais buna ax.gif ,o vyriskis,sako nereikia. g.gif
Atsakyti
Mes pirma karta prie juros issiruosem kai mazajam buvo 10men. Visada su glaudem buvo arba sauskelnem. Dazniau su glaudem, juk ir smelio sedeti man atrodo vaikiukui patogiau kai niekas nelenda ten ax.gif
Atsakyti