Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

ziuriu mamos su kojinem kariauna, o mes su megztiniais ir dzemperiais. tai ne ta uzdejai, tai su traukinuku nori, tai su masinyte, tai maikes su bite,tai liemenes reik.tai atnesu keleta rubeliu ir pats renginejasi kaip iseina. taip kad problema liek isspresta thumbup.gif auga gi....viska pats nori daryt.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mes irgi be galo megstam nuoginet, linkmiausia be abejo nuogas dupcinelis bigsmile.gif
Bet visai neblogai jei ir kojytes basos.
Dabar jau kai pradejom pratintis prie puoduko tai maunam medvilnines kelnaites, tai ziuriu kad ji jauciasi tokia pati laiminga kaip ir nuogu dupcium mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis tai visa nori kelnes nusimauti, bet buna pasakyti grieztas NE ir nori nenori buna su apsirenges smile.gif
Atsakyti
Manoji nuo manes pabega vakare kai maunu pizamyte, o tada tai prasideda pliko sikniuko gaudymas biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat megejas nuogas palakstyti smile.gif Ypac kai pampersas keiciamas ,tai gaudau nuogauzpakali po visus namus biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamytes user posted image
Mano dukrele paskutinius menesius ne nori renkti drabuzelius,
is ryto atsikelia ir nori lakstyti be pedkelniu ir marskineliu, doh.gif o is ryto saltoka namie. smile.gif
Tai kai bandau jai uzmauti piksta spardosi ir kartais rekia pomidorai2.gif
Paskutiniu metu ir diena pavizdziui norim persirenkti ja, tai siaubas kas darosi,ji spiriasi,rekia,ir dar pradejo mustis. aggressive.gif
Kaip tik paleisim ja tai tada laiminga laksto po namus ir zaidzia sau,vistiek kaip ne sakyk mergaite ir dar po slapimo pusles uzdegimo doh.gif tai reikia saugoti ja nuo persalimu ir infekciju. flirt.gif
Pavizdziui siandien niekaip ne duodavo man aprenkti pedkelnius-gal 10 minuciu gaudziau po namus, lotuliukas.gif atejo sesute davesi ir buvo rami,bet kartais ir jai nesiduoda.pomidorai2.gif
O jums taip buvo? ax.gif gal yra? ax.gif kaip ne leidziate vaikui lakstyti nuogo po namus? g.gif
user posted image

Atsakyti
Pas mus ta pati problema. Ir tai, kad namuose šalta, iškart atšąla kojytės, rankytės. O kai reikia rengtis, prasideda didžiausios isterijos ryte, prieš miegą- kiekvieną kartą persirengiant. Jokie aiškinimai nepadeda, gal išaugs. O vasarą galės ir nuoga palakstyt.
Atsakyti
Pas mus tas prasidejo pries gera savaite. Rieciasi, bega ir niekaip neaprengsi. Basas laksto. Per verksmus didziausius pavyksta sugauti ir aprengti,laaaabai didelem pastangom nukreipiant demesi, besakant eilerasti ar pasakele, tada isiklauso, ir as greitai aprengiu smile.gif
Atsakyti
mano vienai panelei 6 m, kitai 2,5 m. ta pati beda...tik namuose jau nebekreipiu demesio, tegu laksto ir sveciai jau zino, kad pas mus nuogaliu klubas. ir joms nesvarbu, kad serga. kas is to kad as draskysiuos, jos nemazos, vistiek nusirengs. ir taip nuo pat pirmu kartu, kai ismoko pacios nusivilkt rubelius. aisku mazoji greiciau ismoko vaizksciot po kelnaitem is seses. juk tai geriausia mokykla- ne mamos, ne tecio, o vyresneliu...
bet vat tragedija, kai reikia issiruosti kur nors i svecius ar pas gydytoja, ar siaip i kiema, abi nervojas, ir mes tas po devyniais prakaitais. mazoji kai dar nebuvo 2, tai tiesiog mieste, vos tik sustodavom, lenkdavosi mautis batus salin, kelnes, buvo momentas kai iseit niekur negalejom... paaugles budamos gal nedarys to ax.gif didzioji jau jaucia geda, tai tik suzino, kad kazkas ateis, bent sijona apsivelka mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir maniškė taip daro mirksiukas.gif ...tik ji ne pusuogė nori bėgioti, o visai nuoga.. hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Ji taip pat neleidžia jos parengti tai aš jai ir nedraudžiu, juk kol laksto, šokinėja- gi nešalta mirksiukas.gif ...Smagu mažiukui, palakstys ir aprims, vat tada aš ją ir aprengiu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dūle: 14 vasario 2009 - 13:43
QUOTE(Dūle @ 2009 02 14, 14:42)
Ir maniškė taip daro mirksiukas.gif ...tik ji ne pusuogė nori bėgioti, o visai nuoga.. hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif Ji taip pat neleidžia jos parengti tai aš jai ir nedraudžiu, juk kol laksto, šokinėja-  gi nešalta mirksiukas.gif ...Smagu mažiukui, palakstys ir aprims, vat tada aš ją ir aprengiu.... drinks_cheers.gif

Tiesa, jeigu vis tik norit aprengti, pasiūlykit mėgstamus vaiko drabužėlius arba..... rankšluostį biggrin.gif Maniškė turi rankšluostį su paukščiuku, su kapišonu tai labai mėgsta jį apsimauti.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mus ir ta pati problema geriausia jam lakstyt pusnuogiui dabar ir pats petkelnias nusiima tai speju uzmaudinet doh.gif ,kiekviena kart kaip reikia rengtis tai spardosi ,muistosi doh.gif
Atsakyti