Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(agurčikas @ 2009 09 08, 15:00)
Neišima man pomidorų dėmių joks amway baliklis, nebent nemoku naudotis g.gif

Baliklis veikia tik aukštoj temperatūroj. Ištirpink labai karštam vandenį, ir tik tada dėk į skalbimo būgną su bačkute.

Užknisot smile.gif eisiu vakare pomidorais mozotis doh.gif
Va savaitgalį mano bliuzelė buvo keletoj vietų krauju ištepta ( dėmės kelių dienų). Išsiskalbė. Ką aš tokio darau, kad man išsiplauna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 08 rugsėjo 2009 - 14:11
QUOTE(Delusion @ 2009 09 08, 15:09)
Baliklis veikia tik aukštoj temperatūroj. Ištirpink labai karštam vandenį, ir tik tada dėk į skalbimo būgną su bačkute.

Užknisot smile.gif eisiu vakare pomidorais mozotis  doh.gif
Va savaitgalį mano bliuzelė buvo keletoj vietų krauju ištepta ( dėmės kelių dienų). Išsiskalbė. Ką aš tokio darau, kad man išsiplauna?  g.gif

Kraujas ir man issiplauna, bet sultys, vysnios, pomidorai ir pan.(vaisiai,uogos) - nea g.gif PAs mane kaip ir pas agurcika - rubu iskart nesudedu skalbti, metu i skalbimo masina, ir kai prisirenka bugnas, paleidziu skalbti. Tik parusiuoju - sviesiu metu i skalbiniu deze, nes ju maziau, ilgiau renkasi, o tamsius - tiesiai i skalbianke. Ir jau paskui kiekviena istraukineti ir apziurineti kuris kuo ispurvintas, tikrai nera kada. Vat baltas maikutes kartas nuo karto be problemu atrenku, sumerkiu i tri-zyme su balikliu, pamirkinu, tada dedu i skalbykle, uzstatau skalbima su mirkymo funkcija, vel dedu trizymo ir baliklio, loco ir skysto skalbiklio, tai tuos graziai isbalina. Nors kartais isskalbus demiu lieka, tai jas dar atskirai su balikliu uzbarstau, palaikau, patrinu ir vel skalbiu. Kai tu baltu maikuciu ir marskiniu nedaug, karta per menesi galima taip pazaisti, bet su visais kitais rubais - nera tam laiko schmoll.gif O ir vietos tiek nera, kad slapius rubus, apibarstytus baliklio milteliais isdelioti - pora marskineliu pakloju ant vonios dugno ir saugau, kad kas nors tuo momentu neuzsuktu nusiprausti. O jau apie visos kruvos skalbiniu isdestyma nera nei kalbos - namai ne guminiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 09 08, 15:21)
O ir vietos tiek nera, kad slapius rubus, apibarstytus baliklio milteliais isdelioti - pora marskineliu pakloju ant vonios dugno ir saugau, kad kas nors tuo momentu neuzsuktu nusiprausti. O jau apie visos kruvos skalbiniu isdestyma nera nei kalbos - namai ne guminiai biggrin.gif

apibarstytas baliklis neišims, jis turi būti ištirpęs aukštoj temperatūroj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 08, 14:09)

Užknisot smile.gif eisiu vakare pomidorais mozotis  doh.gif
Va savaitgalį mano bliuzelė buvo keletoj vietų krauju ištepta ( dėmės kelių dienų). Išsiskalbė. Ką aš tokio darau, kad man išsiplauna?  g.gif

Kraujas atsiskalbia kuo puikiausiai, bei vaisiai, uogos, daržovės .....

Gera mintis biggrin.gif Gal tikrai, pabandyk pasivozoti pomidorais, tada palaikyk keletą dienų ir skalbk. O tada mums idėja mestelk, kaip atkalbti, tikrai būsiu dėkinga ax.gif blush2.gif

Ir dar. Kodėl mano skalbiniai smirda nuo purškiamo valiklio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agurčikas: 08 rugsėjo 2009 - 14:57
QUOTE(agurčikas @ 2009 09 08, 15:56)
Kraujas atsiskalbia kuo puikiausiai, bei vaisiai, uogos, daržovės .....

Gera mintis  biggrin.gif Gal tikrai, pabandyk pasivozoti pomidorais, tada palaikyk keletą dienų ir skalbk.  O tada mums idėja mestelk, kaip atkalbti, tikrai būsiu dėkinga  ax.gif  blush2.gif

Ir dar. Kodėl mano skalbiniai smirda nuo purškiamo valiklio?

Kolegės bluzelė su obuolių dėmėm pamenu sena ta dėmė buvo, tai per pora kartų atsiskalbė.
Atsakyti
kažkaip atšoko noras pirkti skalbimo priemones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2009 09 08, 16:56)
kažkaip atšoko noras pirkti skalbimo priemones  unsure.gif

jei kam neplauna, tai dar nereiškia, kad Tau neišplaus. Jei turi licenziją, gražinsi miltelius ir atgausi pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 08, 16:30)
jei kam neplauna, tai dar nereiškia, kad Tau neišplaus. Jei turi licenziją, gražinsi miltelius ir atgausi pinigus.

Gal gali rekomenduoti kaip skalbti? Na gal aš tikrai ne taip naudoju? g.gif
Turiu: skalbimo milteliai, tryžzyme, purškiamas baliklis, SA8 baliklis, LOC. Nuo ko pradėti, ką kur pilti? Ar mirkyti vonioje prieš skalbiant ir pan. Būsiu tikrai labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 08, 15:26)
apibarstytas baliklis neišims, jis turi būti ištirpęs aukštoj temperatūroj smile.gif

nu tai taip taip, aukstoj - suslapinu drabuzi karstu vandeniu, apibarstau, dar padrekinu karstu vandeniu, patrinu su pirstu, kad aptirptu ir palieku. sitaip beveik visas demes isima, kuriu paprastai neatskalbia (neisima tik rudziu ir pelesio, nu ir vysniu is velvetines dukrytes suknutes neiseme), bet tam reikia slapia drabuzi kazkur padeti kokiam pusvalandziui ir nejudinti, kad nenukristu baliklis. Todel ir sakau, kad nera vietos daugiau drabuziu isdelioti.
Atsakyti
Niu papasakosiu kaip as skalbiu:
Vaiko - niu labai jau isterliotus drabuzelius - i kibira ipilu krsto vandens, ipilu 2 kamstelius baliklio, ismakaluoju su sluotos kotu, kad greiciau istirptu ir uzmerkiu. Palaikau, kol vanduo atvesta, kad galeciau rankom grezti. Tada viska i skalbimo masina.(nera masinoj mirkymo programos sad.gif) Miltelius tiesiai i bugna pilu, (jei LABAI jau murzini buvo, tai i milteliams skirta stalciuka ipilu 1 kamsteli baliklio), mikstikli i jam skirta stalciuka, i milteliams skirta stalciuka LOCó 2 pompos paspaudimus.
Savo skalbiu taip: LOCó 2 p.p. i milteliams skirta stalciuka, miltelius i bugna ir minkstikli ten, kur jam reikia.
Nezaidziu su jokiom backutem, atskirai nieko netirpinu. Ir Tri - zymmeó niekad neprireike.
Viskas svaru thumbup.gif
Net uosviene stebejosi, kad vaiko viskas taip balta, tai teko balikli padovanoti. Gyresi paskui, kad visas baltas, bet nuo ilgo laikymo pageltusias maikes atbalino, vyno deme is bliuskutes iseme smile.gif
1 pakeli milteliu sunaudoju mazdaug per metus thumbup.gif Vaikisku milteliu tiek pat.
Niekaip nesuprantu kaip vienom skalbia, kitom neskalbia sie milteliai... g.gif
As uzsakineju is lenku linijos. Ir kitiem uzsakineju, tai ka zmones pinigu neturi kur deti, kad perka ne pirma karta, gi nepirktu, jei neskalbtu biggrin.gif
P>S> Sau naudoju universalius miltelius. Kai pabaigsiu - labai noriu pabandyti skysta skalbikli... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 08 rugsėjo 2009 - 17:51
g.gif o ašturiu įtarimą, kodėl vienoms skalbia tie patys milteliai, o kitoms - ne. Ogi vandens kietumas. Pvz kai pas mane namuose su milteliais darė bandymą, tai netirpo nei tie nei anie. Ir ko norėt? Pas mus vanduo iš krano RUDAS. Ištyrėm: vien geležį viršijam 21 kartą. Tai nemanau, kad milteliai šioj vietoj kalti. ax.gif Labai protingai kristele10 parašė, bandysiu ir aš taip. Šiaip aš pati tik baliklio nenaudoju. Miltelius pilu į bugną, kur milteliams pilt į stalčiuką įspaudžiu LOCo ir tikrai rūbai daug švaresni. Aišku, aš ant 60 temp skalbiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2009 09 08, 20:31)
g.gif o ašturiu įtarimą, kodėl vienoms skalbia tie patys milteliai, o kitoms - ne. Ogi vandens kietumas. Pvz kai pas mane namuose su milteliais darė bandymą, tai netirpo nei tie nei anie. Ir ko norėt? Pas mus vanduo iš krano RUDAS. Ištyrėm: vien geležį viršijam 21 kartą. Tai nemanau, kad milteliai šioj vietoj kalti.  ax.gif Labai protingai kristele10 parašė, bandysiu ir aš taip. Šiaip aš pati tik baliklio nenaudoju. Miltelius pilu į bugną, kur milteliams pilt į stalčiuką įspaudžiu LOCo ir tikrai rūbai daug švaresni. Aišku, aš ant 60 temp skalbiu  ax.gif

Gali buti, kad vandens kietumas turi itakos. Vaiko visada skalbiu 60C t-roj., aisku, jei galima. Savo ivairiai, ziuriu etiketes, zodziu pagal situacija.
Jo, as va kaime sulinio vandeniu dziaugiausi thumbup.gif Viskas svelnu be jokiu minkstikliu.
Ir sampuna gali pati prasciausia naudoti, plaukai svelnuciai, kaip silkiniai buvo. O namie turi visas papildomas turimas priemones naudoti, kad toki efekta gautum sad.gif
Atsakyti