QUOTE(Delusion @ 2009 09 06, 21:29)
Metų bėgy. Nesiparink, labai laiku įšokai į traukinį
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 07, 09:31)

šiaip tai labai keista, kad neleidžia pasikeist slaptažodžio, gi imi ir pasikeiti labai parastai, mūsų linijoj visi pasikeitę

kas čia per tikrinimai, nesuprantu

ir kodėl reik laukt atstovybės LT, kad pasikeistumėt slaptažodį, juk PL dirbat

Ir iš tikrųjų jos dar nebus labai ilgai, kas Jums, Delusion, sakė, kad greit?
Ir kodėl prekės pristatomos ne Jums į namus, jei mokat net 4% už tai

Dėl skambinėjimo ir klausinėjimo... Ir mums pradžioj šitaip buvo, kol nepasakėm griežto "ne" tokiems reikalams.
Juk turit savo galvą ir elkitės kaip Jums geriau
Tai slaptaždį ėmiau ir pasikeičiau. Buvo pareikalauta arba pasakyt į kokį pasikeičiau arba atstatyti senąjį.
Reiks ir man psakyti griežtai.... Šiaip stengiuosi būti maloni, bet vieną dieną taurė bus perpildyta.
Prekes atveža 15 km nuo mano namų. O tada jau turiu ieškotis kaip jas pasiimsiu. Iš esmės tai nebūtų problema, tačiau man važiuot su mašina, kuri greit užsilenks tai baisoka... Tokia situacija....
Papildyta:
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 07, 09:51)
Kaip suprast ne su PL

Juk tinklapis PL priklauso, ne LT. Ir jo keist neleidžia, kad kontroliuot galėtų. Pasikeist gali kiekvienas ir nieko dėl to neatsitiks
O dėl atstovybės... Tai teko reikalų turėt dėl to su kai kuriom valstybinėm LT institucijom ir teko sužinot tokių tiesų, kurių niekas naujai ateinančiam žmogui nesako, dėl atstovybės taip pat

Šiaip tai tikrai nesmagu, kad ateinantys nauji žmonės kai kuriais klausimais yra tiesiog mulkinami arba tiesa iki galo nepasakoma
Vat aš irgi sakau, kad galėjo viską smulkiai paaiškinti, kokia suma mažiausias užsakymas turi būti, kada apmokėt, kokiu būdu, kaip naudotis e-parduotuve, kaip atvažiuoja tos prekės. Netgi apie 4 proc sužinojau kai pasirašiau licenziją. Nervina....
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 07, 10:06)
Juk pats pasiskaičiuoji pristatymo kainą ir pervedi pinigus, ar čia jau tai niekas niekuo nepasitiki
NA, mano sužinota tiesa ta, kad atstovybės artimiausius penkerius metus nebus. Bet ir dėl to nesu tikra, nes čia sako kas ką nori, nieko patikrint negali. O tie svaičiojimai, kad LT per maža rinka yra visiška nesąmonė, nes pvz. Slovėnija yra dar mažesnė
Papildyta:
Papildyta:
Gal nueikit į MOkesčių inspekciją pasitikrinti

Juk parduodat produktus, kad ir čia SM juk visiems rašote į až. Kur mokesčiai už tuos pardavimus? O kur dar produktai, kurie neregistruori LT (Nutrilite), jų platinimas išvis draudžiamas. Bet ar tai kas nors sako prieš įtraukiant į veiklą??? Gal turit verslo liudijomą ar pan., tada viskas OK
Aš irgi iškėliua klausimą dėl mokesčių. Jei vykdai bet kokią veiklą ir už tai gauni bent kažkiek pajamų, reikia įsigyti verslo liudijimą. Išnešiojamoji ir išvežiojamoji prekyba.
QUOTE(Ligita69 @ 2009 09 07, 11:39)
Niekas manęs nekontroliuoja kiek prekių užsisakau ir kaip ar kada už jas sumoku

Gal ir pasižiūri, nes slaptažodžio nepasikeičiau, bet garsiai man nekomentuoja

Prekes mums atveža į namus tiesiai iš Lenkijos kurjeriai, su kuriais mes kiekvienas asmeniškai sudarėm sutartis, mokam 4% nuo užsakymo sumos

Kaip Vilniuje, taip ir kituose Lietuvos miestuose mūsų linijos žmonės prekes gauna į namus

O dėl žmonių kalbinimo ir įjungimo į šį verslą, tai jei kam nepatinka, tai ir pasakykit tiesiai šviesiai : būsiu tik vartotojas ir jokio verslo nedarysiu
tai kur gi, aš juk ne Vilniuj gyvenu. Kas dėl manęs vienos veš prekes. Neapsimoka....