Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Ligita69 @ 2009 09 08, 11:07)
Vakar buvau mokymuose ir n-tąjį kartą įsitikinau, kad jei kas nors neišeina su Amway produktu, reiškia ne produktas prastas, o žmogus nežino kaip teisingai jį naudoti smile.gif  Šį kartą patirtimi dalinosi dvi šaunios kaunietės. Viena iš jų 11 metų versle ir sakė tik neseniai išsiaiškino, kodėl nuvalius veidrodį aerozoliniu stiklo valikliu, vonios veidrodis vis tiek rasoja, nors taip neturi būti doh.gif Pasirodo reikia ne valyti putomis, o paskirstyti putas ant veidrodžio ir leisti nudžiūti doh.gif Lygiai taip galima daryti su vidiniu automobiliu stiklu smile.gif Atrodytų smulkmena, bet apie tai neinformuotas žmogus susidaro nuomonę: įkišo prekę, primelavo, o ji visiškas š... lotuliukas.gif

Štai dar keletas pavyzdžių iš asmeninės patirties, kai žmonės įsigyja produktą iš bet kur ir jiems nesuteikiama pakankamai informacijos:
Mergina įsigijo ZOOM iš pažįstamų, o galvojo, kad įsigijo orkaičių valiklį ir skundėsi, kad jis nevalo orkaitės, kai sužinojo ir pamatė tikrąją ZOOM paskirtį - liko patenkinta.
Kitas: žmonės įsigijo orkaičių valiklį ir nusivylė, todėl, kad papylė ir iškart valė, o juk juo reikia valyti tik po 30 min, ir jei orkaitė labai stipriai apsinešus reikia valyti kelis kart.
Dar vienas: Moteris įsigijo LOC plius pienelį, o jai pasakė, kad tai universalus valiklis.
Paskutinis pavyzdys: Moteris skundėsi, kad Nutrilite geležis niekam tikusi, o ji vartodavo ją valgio metu, tuo tarpu kai geležį būtina vartoti tarp valgių.

Žmones reikia mokyti, aišku svarbu, kad jie klausytųsi.
Man tik pikta vienas dalykas. Sako: nesigauna, čia visiškas š.. Sakau, duok parodysiu ir viskas bus gerai. Sako: ne, čia š.. ir nenoriu girdėt nieko. Tokiam žmogui atleiskit, bet nieko negaliu padėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 08 rugsėjo 2009 - 10:21
O tai kas geriau isima demes is rubu? g.gif
SA8 Baliklis (0,5kg.
http://e-com.lt/Amwa...-Baliklis-0,5kg
ar
SA8 Pre-Wash dėmių išėmėjas prieš skalbimą (140 gr.)
http://e-com.lt/Amwa...

skubiai pirkciau ax.gif Kedainiai, parasykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 09 08, 11:24)
O tai  kas geriau isima demes is rubu? g.gif
SA8 Baliklis (0,5kg.
ar

Pasiimk abu, tikrai neprapuls, vienas geriau išima riebalines dėmes, kitas kavos, arbatos, kraujo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 08, 10:54)
Per 12 metų LT įtarūs žmonės tyrė ne tik miltelius ir daugiau produktų, ir dar nei vienas nerado, kad prie ko prikibti, nebent pristatydami produktus patys žmonės prikuria legendų ( apie agurkų marinavimą su LOC ir pan.).

Nereikia nei laboratorijos. Tiek "namų išvalius" su eilinėm PC prekėm mano nagai seniai būtų sulūžinėję, rankos būtų baisios, nes turiu jautrią odą. Bet pristatymų metu drąsiai valau plikom rankom su Amway priemonėm ir jos sveikos, nagai nelūžinėja.

nieko nera geriau uz nuolatine kontrole, kad butu uztikrinta kokybe wink.gif

rekomenduojama su visa buitine chemija dirbti su pirstinem. cia is serijos, koks LOC nekaltas, kad net marinuoja wink.gif niekada nezinai, kokia tavo klientes oda, kokiomis ligomis serga ir kokia reakcija gali isaukti!

Papildyta:

del sios priemones pasidomek daugiau. tikrai, gal kas daugiau pasidalins savo patirtimi. arba pries perkant, buk tikra, kad tau pademonstruos prie akiu, kad iveikia visu rusiu demes.

baliklis tikrai super.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 08, 11:37)
nieko nera geriau uz nuolatine kontrole, kad butu uztikrinta kokybe wink.gif

rekomenduojama su visa buitine chemija dirbti su pirstinem. cia is serijos, koks LOC nekaltas, kad net marinuoja wink.gif niekada nezinai, kokia tavo klientes oda, kokiomis ligomis serga ir kokia reakcija gali isaukti!
Papildyta:
del sios priemones pasidomek daugiau. tikrai, gal kas daugiau pasidalins savo patirtimi. arba pries perkant, buk tikra, kad tau pademonstruos prie akiu, kad iveikia visu rusiu demes.

baliklis tikrai super.

Visada perspėju žmogų, kad tai KONCENTRUOTAS KOKOSO palmių aliejus, nes pasitaiko žmonių alergiškų kokosui, ir buvo toks atvejis, kad negalėjo žmogus naudoti. Bet čia bet kokiai priemonei gali žmogus būti alergiškas.

su Pre-wash iškart neparodysi, kad išima dėmes, nebent, kad guma išimtum iškart iš audinio, visas kitas dėmes - reikia nupurkšti ir dėti skalbti. Instrukcijoj aiškiai parašyta: nupurški ir iškart skalbi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 08 rugsėjo 2009 - 10:43
Kur galima būtų sužinoti Amway produktų kainytes? Konkrečiai domina maisto papildai.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 08, 11:42)
su Pre-wash iškart neparodysi, kad išima dėmes, nebent, kad guma išimtum iškart iš audinio, visas kitas dėmes - reikia nupurkšti ir dėti skalbti. Instrukcijoj aiškiai parašyta: nupurški ir iškart skalbi.

man neisima demiu doh.gif o pirkti del gumos, manau, neverta. bet cia tik mano asmenine nuomone, kaip vartotojos.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 08, 11:46)
man neisima demiu  doh.gif o pirkti del gumos, manau, neverta. bet cia tik mano asmenine nuomone, kaip vartotojos.

Tik dėl gumos tikrai neverta.
Draugė pirko tik pre-wash, nei miltelių, nei baliklio ji neturi. Pre-wash pirko sakydama, kad tik juo nupurškus vaiko drabužiukus, jie išsiskalbia.

shimmer, kiekvienas pabando pats, čia taisyklių nėra, vienam tinka ir patinka, kitam - ne. Kol nepabandysi, nesužinosi.
Atsakyti
SA8 Baliklis (0,5kg.
ar

Sveika,

pritarčiau Mur mur nuomonei, baliklis super.
Papildyta:
QUOTE(vestaj @ 2009 09 08, 11:43)
Kur galima būtų sužinoti Amway produktų kainytes? Konkrečiai domina maisto papildai.

parašiau Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 08, 10:40)
atlikus Sa8 baby milteliu tyrimus del fosfatu, belieka pasidziaugti, kad FOSFATU tikrai NERA  thumbup.gif

Smagu girdet thumbup.gif

Dar del skalbimo priemoniu noreciau. Paprastai skalbdama naudoju tri-zyme+baliklis+loc+ skysta skalbimo priemone. Ir kai kuriuos drabuzius pries skalbdama pamirkinu kibire su tri-zyme ir balikliu. Bet dalis demiu vis tiek lieka. O skalbimo savikaina oho kaip isauga. Jei demiu nedaug, svarbesnius drabuzius dar apdoroju atskirai su balikliu, tada skalbiu. Sitai paprastai suveikia. Bet vat kiekviena drabuzi apibarstyti baliklio milteliais, tai jau ne mano jegoms, nes 3 vaikai, visi 3 terliuzai, vyras irgi gerai pasikleksuoja, nes uzsimirsta ir su gerais drabuziais apie masina patupineja/pagulineja, tai ir purvo, ir tepalu kartais pakliuva, todel skalbianke leidziama 1-2 kartus per diena, ir kiekviena ten dedama ruba barstyti balikliu arba purskineti pre-washu (sito dar neturiu, neisbandziau ir nezinau ar padetu, nes kaip matau yra nemazai tokiu, kam nepadeda) - butu beveik toks pat darbas ir netgi ilgiau trunkantis, nei viska isskalbti rankomis su kokiu ukisku muilu, kuris tikrai neblogai patvarko bet kokia demes. O juk skalbiu dazniausiai 50-60 laipsniu temperaturoje, tai juk turetu priemones veikti neblogai. todel galima sakyti, kad siek tiek nusivyliau skalbimo priemonemis - brangu, uzima daug laiko, jei nori svariau atskalbti, nes tenka nemazai pazaisti rankiniu budu. Patinka tik kad tikrai neerzina odos, uosles (nes abi pas mane super jautrios, parduotuviniu chemikalu nepernesu) ir neturi fosfatu - nu neabejinga as musu gamtai, noretusi kad flora ir fauna dar ilgai dziugintu mus ir musu palikuonis smile.gif Bet va ir svariai rengtis norisi, nesugaistant puses dienos prie skalbiniu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi dėl sklabimo rašau. Pati platinu amway produkciją (tuo užsiimu dar visai neseniai), bet gal ką ne taip darau, nes man visiškai neiškalbia vaikiškų rūbų. Gal galite ką patarti. Pvz., vaikas suvalgė pomidorą ir visa maikutė pomidorinė ir taip rūbeliai kaupiasi į krūvą, kol sumeti į sklabyklę. Turiu tris vaikus, todėl tikrai nespėsiu kiekvieno rūbo skalbti atskirai iš karto. naudoju skalbimo miltelius, skirtus vaikiškiems rūbams. turiu purškiamąjį dėmių valiklį bei dėmių valiklį milteliais, dar try-zyme, dar pilu ir loc. Kai rūbus išpurškiu dėmių valikliu, labai smirda visi sklabiniai, nors sklabiu tai su milteliais dar pilu ir minkštiklį. Patarkit žinovės, kaip man skalbti, kad neliktų maisto dėmių ant rūbų.
Papildyta:
QUOTE(Delusion @ 2009 09 07, 09:23)
SA8 baliklis
Papildyta:

Pre-wash aerozolis, jame nepamirkysi.

Neišima man pomidorų dėmių joks amway baliklis, nebent nemoku naudotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 09 08, 14:53)
Aš irgi dėl sklabimo rašau. Pati platinu amway produkciją (tuo užsiimu dar visai neseniai), bet gal ką ne taip darau, nes man visiškai neiškalbia vaikiškų rūbų. Gal galite ką patarti. Pvz., vaikas suvalgė pomidorą ir visa maikutė pomidorinė ir taip rūbeliai kaupiasi į krūvą, kol sumeti į sklabyklę. Turiu tris vaikus, todėl tikrai nespėsiu kiekvieno rūbo skalbti atskirai iš karto. naudoju skalbimo miltelius, skirtus vaikiškiems rūbams. turiu purškiamąjį dėmių valiklį bei dėmių valiklį milteliais, dar try-zyme, dar pilu ir loc. Kai rūbus išpurškiu dėmių valikliu, labai smirda visi sklabiniai, nors sklabiu tai su milteliais dar pilu ir minkštiklį. Patarkit žinovės, kaip man skalbti, kad neliktų maisto dėmių ant rūbų.

na, turime apsispresti, istiesu, kaip norime gyventi, ar visada tviskantys kaip is reklamos, ar retkarciais nuleisti kartele ir tiesiog buti svariems rolleyes.gif
as pati zaidziu su dememis tu rubu su kuriais einam i gatve. su naminiais rubais tik karts nuo karto pazaidziu (pavadinkim profilaktiskai, kad jau visiskai nebutu deme ant demes). dar buna, kad vaikiskus rubus tiesiog sumerkiu kuriam laikui i kibira, kuriame istirpinau baliklio. balikli tirpinu verdamciame vandeny ir sukisu rubelius (saugant veida, nes baliklio chemines medziagios garuoja kartu su vandens garais. viena kart apsizioplinau, nepasisaugojau, tai akis perstejo visa pusdieni). ir po pusvalandzio patrinu demetas vietas ir skalbimo masinon. sakyciau gana veiksminga. siaip visas demes pirmiausia LOC tepu (sausa audini).yra demiu, nesvarumu, kurias iskart ukiniu muilu apdoroju.
Atsakyti