Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Dainulle @ 2009 09 06, 22:12)
Nuo liepos mėnesio ir mane įtraukė į šitą "verslą"....  ax.gif

g.gif šiaip tai labai keista, kad neleidžia pasikeist slaptažodžio, gi imi ir pasikeiti labai parastai, mūsų linijoj visi pasikeitę g.gif kas čia per tikrinimai, nesuprantu g.gif ir kodėl reik laukt atstovybės LT, kad pasikeistumėt slaptažodį, juk PL dirbat g.gif Ir iš tikrųjų jos dar nebus labai ilgai, kas Jums, Delusion, sakė, kad greit?
Ir kodėl prekės pristatomos ne Jums į namus, jei mokat net 4% už tai g.gif
Dėl skambinėjimo ir klausinėjimo... Ir mums pradžioj šitaip buvo, kol nepasakėm griežto "ne" tokiems reikalams.
Juk turit savo galvą ir elkitės kaip Jums geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 07, 10:31)
g.gif šiaip tai labai keista, kad neleidžia pasikeist slaptažodžio, gi imi ir pasikeiti labai parastai, mūsų linijoj visi pasikeitę g.gif kas čia per tikrinimai, nesuprantu g.gif ir kodėl reik laukt atstovybės LT, kad pasikeistumėt slaptažodį, juk PL dirbat g.gif   Ir iš tikrųjų jos dar nebus labai ilgai, kas Jums, Delusion,  sakė, kad greit?
Ir kodėl prekės pristatomos ne Jums į namus, jei mokat net 4% už tai g.gif
Dėl skambinėjimo ir klausinėjimo... Ir mums pradžioj šitaip buvo, kol nepasakėm griežto "ne" tokiems reikalams.
Juk turit savo galvą ir elkitės kaip Jums geriau 4u.gif

slaptažodis ne su Pl susijęs. 4 % jie moka nuo užsakymo dydžio, tai kurjeriui reikia žinoti koks užsakymo dydis, kad paskaičiuotų. Kai bus atstovybė, tai viskas bus jau čia. O iš ten juk veža patys lietuviai, tiesiog kažkuris žmogus iš linijos nuvažiuoja ir paima visos savo linijos siuntinius.

Dėl atstovybės, Platinos sakė. Pagyvensim pamatysim, greit ar negreit.
Kartu, kiekviena organizacija turi savo taisykles, kas yra vienoj, gali būti visai kitaip kitoj. 4 % gali būti todėl, kad atveža iš PL į kažkurį LT miestą, o iš ten dar vežą į pvz Klaipėdą. Jei turėtų savo kurjerį, kuris pats paima iš PL ir tiesiai veža į Klaipėdą gal būtų kita kaina. Čia mano samprotavimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 07 rugsėjo 2009 - 09:48
QUOTE(Delusion @ 2009 09 07, 10:46)
slaptažodis ne su Pl susijęs.

Kaip suprast ne su PL g.gif Juk tinklapis PL priklauso, ne LT. Ir jo keist neleidžia, kad kontroliuot galėtų. Pasikeist gali kiekvienas ir nieko dėl to neatsitiks 4u.gif

O dėl atstovybės... Tai teko reikalų turėt dėl to su kai kuriom valstybinėm LT institucijom ir teko sužinot tokių tiesų, kurių niekas naujai ateinančiam žmogui nesako, dėl atstovybės taip pat rolleyes.gif
Šiaip tai tikrai nesmagu, kad ateinantys nauji žmonės kai kuriais klausimais yra tiesiog mulkinami arba tiesa iki galo nepasakoma rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružis:): 07 rugsėjo 2009 - 09:55
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 07, 10:51)
Kaip suprast ne su PL g.gif Juk tinklapis PL priklauso, ne LT. Ir jo keist neleidžia, kad kontroliuot galėtų. Pasikeist gali kiekvienas ir nieko dėl to neatsitiks 4u.gif

O dėl atstovybės... Tai teko reikalų turėt dėl to su kai kuriom valstybinėm LT institucijom ir teko sužinot tokių tiesų, kurių niekas naujai ateinančiam žmogui nesako, dėl atstovybės taip pat rolleyes.gif

Mano suprantu, kad ne dėl kontroliavimo prašo nesikeist, o kad žinotų kiek reiks mokėt už prekių pristatymą. Kad niekas nieko ten nekontroliuoja.
ir kokios gi tos tiesos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 07 rugsėjo 2009 - 09:54
QUOTE(Delusion @ 2009 09 07, 10:53)
Mano suprantu, kad ne dėl kontroliavimo prašo nesikeist, o kad žinotų kiek reiks mokėt už prekių pristatymą. Kad niekas nieko ten nekontroliuoja.
ir kokios gi tos tiesos?

Pirmiausia - mokesciu vengimas!!!
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 07, 10:59)

??? kokių mokesčių?
Nėra dvigubų mokesčių europos sąjungoj, žmonės atsidaro įmonę toj valstybėj, kurioj turi licenziją ir ten moka mokesčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 07 rugsėjo 2009 - 10:02
QUOTE(Delusion @ 2009 09 07, 11:01)
??? kokių mokesčių?
Nėra dvigubų mokesčių europos sąjungoj, žmonės atsidaro įmonę toj valstybėj, kurioj turi licenziją ir ten moka mokesčius.

o kur Jus mokate, kokiai saliai?
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 07, 10:53)
ir kokios gi tos tiesos?

Juk pats pasiskaičiuoji pristatymo kainą ir pervedi pinigus, ar čia jau tai niekas niekuo nepasitiki rolleyes.gif
NA, mano sužinota tiesa ta, kad atstovybės artimiausius penkerius metus nebus. Bet ir dėl to nesu tikra, nes čia sako kas ką nori, nieko patikrint negali. O tie svaičiojimai, kad LT per maža rinka yra visiška nesąmonė, nes pvz. Slovėnija yra dar mažesnė rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 07, 10:59)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Delusion @ 2009 09 07, 11:01)
??? kokių mokesčių?

Gal nueikit į MOkesčių inspekciją pasitikrinti 4u.gif Juk parduodat produktus, kad ir čia SM juk visiems rašote į až. Kur mokesčiai už tuos pardavimus? O kur dar produktai, kurie neregistruori LT (Nutrilite), jų platinimas išvis draudžiamas. Bet ar tai kas nors sako prieš įtraukiant į veiklą??? Gal turit verslo liudijomą ar pan., tada viskas OK 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružis:): 07 rugsėjo 2009 - 10:09
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 07, 11:04)
o kur Jus mokate, kokiai saliai?

aš neturiu įmonės. Nedarau tokios apyvartos nuo kurios mokami mokesčiai. Žmogus įsigydamas licenziją pasirašo sutartį, kad jis yra tik vartotojas. Jis negali daryti didesnės apyvatos nei nurodyta sutartį, jei nori pirkti didelius kiekius, jam sutartis kita. Tie kas daro didelę apyvartą privalo atidaryti įmonę ir mokėti mokesčius.
Visos Avon, FM, Oriflame ir t.t. konsultantės juk dirba tuo pačiu principu, pas juos jei darai didelius užsakymus, tada privalai išsiimti patentą. Čia tas pats principas.

Tie kas per skelbimus pardavinėja vitaminus, to daryti negali, aš tam neprieštarauju.

Tai dabar eikit per visą SM ir visus narius, kurie bilę ką perka kitoj šaly ir čia paskui parduoda pranešinekit mokesčiam. Eikit per skelbiu.lt ir muškit visus, kurie perka viską kitur ir veža čia, parduoda brangiau 3 litais ir mokečius informuokit.

doh.gif

Iš išvis amway principas ne platinti, o patiems žmonėms vartoti produktą. Kažkas ateina šaukia, kad kažkokie platintojai, vagys, mokečius slepia, net neįsigilnę į pačią esmę.
Čia parodai žmogui produktą, patinka jam, tegu perka pats internetu, nepatinka neperka, kad jūs darot problemą, kur jos nėra. O kad kažkas produktus pardavinėja internetu ar turgoj, sutinku taip negalima, su tuo nesutinka ir pats Amway.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 07 rugsėjo 2009 - 10:18
QUOTE(Delusion @ 2009 09 07, 11:10)
aš neturiu įmonės. Nedarau tokios apyvartos nuo kurios mokami mokesčiai. Žmogus įsigydamas licenziją pasirašo sutartį, kad jis yra tik vartotojas. Jis negali daryti didesnės apyvatos nei nurodyta sutartį, jei nori pirkti didelius kiekius, jam sutartis kita. Tie kas daro didelę apyvartą privalo atidaryti įmonę ir mokėti mokesčius.
Visos Avon, FM, Oriflame ir t.t. konsultantės juk dirba tuo pačiu principu, pas juos jei darai didelius užsakymus, tada privalai išsiimti patentą. Čia tas pats principas.

Tie kas per skelbimus pardavinėja vitaminus, to daryti negali, aš tam neprieštarauju.

Tai dabar eikit per visą SM ir visus narius, kurie bilę ką perka kitoj šaly ir čia paskui parduoda pranešinekit mokesčiam. Eikit per skelbiu.lt ir muškit visus, kurie perka viską kitur ir veža čia, parduoda brangiau 3 litais ir mokečius informuokit.

doh.gif

leisk paklausti, tai pati esi tik vartotoja ir perkiesi tik sau. daugiau i sali neplatini? labai aiskiai yra skelbimu lentoje issakyta, kad parduoti gali tik padeveta daikta ir pan. negali buti masiniai perpardavinejimai nauju daiktu. kitas reikalas, kaip kas moka, taip tas ir apeina. kodel mergaitems su parasu uzrasais "parduodu", "platinu", "pas mane galima isigyti" buvo liepta issitrinti doh.gif
visos kitos isvardintos firmos turi ATSTOVYBE LIETUVOJE.

na, tik nereikia taip guldyti galva del to Amway wink.gif juk visi puikiai viska suprantam. platintojai vaziuoja i Cekijas, i visur kur. atsidaro savo imoneles, tik todel, kad taip reikia Amway virsunems.

dar pasakykit, is kokios salies perkama licenzija ir kokiai veiklai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 07, 11:10)
aš neturiu įmonės.

Kalba yra ne apie visą sistemą, gera ji ar bloga, bet apie tai, kad naujas žmogus, jei jis nesupranta, ką turi išsiaiškinti, tai jam niekas ir neaiškinama, kol jis nepradeda realiai dirbti rolleyes.gif Ir kokia skirtinga visų mūsų gaunama informacija rolleyes.gif Net iš šio forumo tai akivaizdu.
Pati esu šiame versle ir tikrai džiaugiuosi produktais, bet ne visu tuo, kas vyksta už tų produktų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružis:): 07 rugsėjo 2009 - 10:27
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 07, 11:06)
Gal nueikit į MOkesčių inspekciją pasitikrinti 4u.gif

butent...ir paaiskinkit jiems, kad jus perkates licenzija, ir mokat mokescius kitoms valstybems, oveikla vykdot LT lotuliukas.gif labai idomu ka atsakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 07 rugsėjo 2009 - 10:42