Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 17, 12:54)
drinks_cheers.gif šiaip girdėjau kad tos "vaistininės" priemonės irgi nieko gero. gink dieve ne visos... pvz. nizoral tai sakė š... kol naudoji veikia, nustoji naudoti ir vsio, vel tas pats. bet čia tik viena nuomonė

nzn nebandziau, bet jei pleiskanos atsiranda nuo grybelio tai gal reikia jau ne nizoral naudoti;] o seip pleiskanu juk irgi visokiu buna, gal del to kad oda sausa;] cia irgi kaip kam tinka;]
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 16, 22:21)
ka gali pasakyt apie Superstar sampuna ir kond? kokiem plaukam skirti ir ka daro?

Jie tinka visu tipu plaukams ir suteikia masyviu plauku efekta t.y purina dar turiu stai toki dalykeli tik pamirsau nufotkinti tai irgi is tos serijos pakelia plaukucius nuo saknu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 17, 13:15)
Jie tinka visu tipu plaukams ir suteikia masyviu plauku efekta t.y purina dar turiu stai toki dalykeli tik pamirsau nufotkinti tai irgi is tos serijos pakelia plaukucius nuo saknu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

o ar bent kiek jie padeda? nes apie situs visus produktus esu negeru dalyku skaicius;]
Atsakyti
o kazi yra tokiu priemoniu, kurios apsunkina-nusveria plauka ir jis nebuna toks purus ir pasisiausias? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 17 vasario 2009 - 12:20
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 13:18)
o ar bent kiek jie padeda? nes apie situs visus produktus esu negeru dalyku skaicius;]

Na man tai tikrai padeda thumbup.gif Dabar beveik vien tik sios firmos priemones naudoju ir kol kas nesiruosiu nei i nieka kita keisti mirksiukas.gif Nors aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu kaip sakoma kas tinka vienam nebutinai tiks ir kitam, taip kad reikia atrasti savo priemones...
Atsakyti
man kirpeja sake,kad brangi preke, ne visada reiskia kad ji gera ax.gif
ji man patare nusipirkti kokosu kauke ir ja naudoti vietoje balzamo, nes ji labai gerai drekina, va antra karta jau plaukucius issiploviau taip, jetus kaip faina, sukomis plaukuciai tiesiog slyste slysta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 17, 13:40)
man kirpeja sake,kad brangi preke, ne visada reiskia kad ji gera  ax.gif
ji man patare nusipirkti kokosu kauke ir ja naudoti vietoje balzamo, nes ji labai gerai drekina, va antra karta jau plaukucius issiploviau taip, jetus kaip faina, sukomis plaukuciai tiesiog slyste slysta  thumbup.gif

Kas tiesa tas tiesa, aisku kai pagalvoji kokias Lt kainas uzsideda tai net baisu as neisivaizduoju koks turi buti sampunas uz 85 lt lyginant sias priemones su musu kainom tai tikrai neverta tokiu pinigu moketi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 17, 12:46)
o kokius naudojai?  ax.gif

pagrinde keune ir compania del colore - italu firma, pastariajai gal net teikiu pirmenybe.
O kiek esu bandziusi priemoniu is vaistiniu, net nepamenu pavadinimu, nusivyliau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 17, 14:45)
Kas tiesa tas tiesa, aisku kai pagalvoji kokias Lt kainas uzsideda tai net baisu as neisivaizduoju koks turi buti sampunas uz 85 lt lyginant sias priemones su musu kainom tai tikrai neverta tokiu pinigu moketi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kas susija su lietuvos kainomis tai baisu, baisiau uz baisu doh.gif
cia biski ne i tea, mano vyras buvo komandiruoteje preita savaite lenkijoje, sakau uzsuk i prekybos centra, paziuret vaikui pampersu gal vis pigiau ir ka manote, ne tik pigiau bet beveik perpus pigiau nei lietuvoje doh.gif tai as tada jau nieko nebesuprantu....
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 02 17, 14:49)
pagrinde keune ir compania del colore - italu firma, pastariajai gal net teikiu pirmenybe.
O kiek esu bandziusi priemoniu is vaistiniu, net nepamenu pavadinimu, nusivyliau  schmoll.gif

o kur tuos perki compania del colore? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 17, 12:40)
man kirpeja sake,kad brangi preke, ne visada reiskia kad ji gera  ax.gif
ji man patare nusipirkti kokosu kauke ir ja naudoti vietoje balzamo, nes ji labai gerai drekina, va antra karta jau plaukucius issiploviau taip, jetus kaip faina, sukomis plaukuciai tiesiog slyste slysta  thumbup.gif

Gal galima informacijos daugiau apie kokosu kauke? bigsmile.gif Kur pirkta, kiek moketa? 4u.gif As tai laukiu kokosu aliejaus savo, ot tai tepsiu tepsiu plaukus thumbup.gif bigsmile.gif Beje, pries plovima visa nakty plaukus istepus laikau su kauke ir y ja ymaisau alyvuogiu aliejaus, sunaudojau 10 milkshake ampuliu, kas karta skalauju su zibalu, ir plaukuciai pagaliau jau atsigauna, nes buvo kaip popieriniai tokie doh.gif thumbup.gif O nuo zibalo greiciau auga, vel saknis reiks eit dazyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 17, 14:59)
Gal galima informacijos daugiau apie kokosu kauke? bigsmile.gif Kur pirkta, kiek moketa? 4u.gif  As tai laukiu kokosu aliejaus savo, ot tai tepsiu tepsiu plaukus thumbup.gif  bigsmile.gif Beje, pries plovima visa nakty plaukus istepus laikau su kauke ir y ja ymaisau alyvuogiu aliejaus, sunaudojau 10 milkshake ampuliu, kas karta skalauju su zibalu, ir plaukuciai pagaliau jau atsigauna, nes buvo kaip popieriniai tokie doh.gif  thumbup.gif O nuo zibalo greiciau auga, vel saknis reiks eit dazyt blush2.gif

eurokos parduotuveje pirkau, nebrangiai apie 8 lt, tokia apvali didele bonkute. man tai thumbup.gif ir kvepia labai gerai ir svelnuciai.
o kas per kokosu aliejukas, is kur cia siunteisi?
o ta zibala, is kur? o zibalu skalauju pries ar jau po plovimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2009 02 16, 00:39)
as turejau juodus plaukus iki juosmens ir pries metus ryzausi tapt blondine, bet tiek asaru ir nervu , kad jai dabar atsukciau atgal manau nesirysciau nes db plaukai tik iki peciu (vargsiukai nutrupejo) virsugalvis grazus blond o galiukai ryzi ,nesirystu kirptis kare sad.gif db svajoju prisiaugint , nes trumpaplaukes saves nemyliu, tad pries pasiryzdama tokiam zingsniui rimtai apgalvok viska mirksiukas.gif
oho kokie grazus 4u.gif

Aciu merginos kad taip gausiai diskutavote.beveik praejo noras virsti svisiaplauke, nors juodi plaukai truputi sendina, bet visi sako kad tinka.kadaise buvau sviesi, man irgi buvo grazu.bet jei teks plaukus nukirpti iki peciu tai nea schmoll.gif Bet jauciu jei jau pradejo tokia mintis galvoj kirbeti, tai kuo toliau tuo labiau noresiu buti sviesi unsure.gif
Atsakyti