na mano sesute irgi garbanota ir pas ja visai plaukai tokie kad galva plauna viena karta i savaite;] pavydziu;]] bet ji nenaudoja jokiu got2b ar kaip ten aplamai esu girdejusi kad nekokia kosmetika ju;] seip ji tik toky izraelio gamybos krema naudoja garbanotiems plaukams ir visai nieko;] sviesina irgi kaip ir as;] pabandyk naturaliu kaukiu uzdeti kokiu drekinanciu;] naturalus dalykai juk 100 kart geriau nei tie maximiniai;]
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 13:08)
na mano sesute irgi garbanota ir pas ja visai plaukai tokie kad galva plauna viena karta i savaite;] pavydziu;]] bet ji nenaudoja jokiu got2b ar kaip ten aplamai esu girdejusi kad nekokia kosmetika ju;] seip ji tik toky izraelio gamybos krema naudoja garbanotiems plaukams ir visai nieko;] sviesina irgi kaip ir as;] pabandyk naturaliu kaukiu uzdeti kokiu drekinanciu;] naturalus dalykai juk 100 kart geriau nei tie maximiniai;]
tas ir yra kad š... tie maximiniai got2b ir pan. db kirpyklines priemones naudoju ir kažkiek geriau.
as tai asmeniskai neturiu geru plauku;] bet db pradejau pirkti sampunus ir visa kita vaistinese, o db visai nusiziurejau kazkokius sveikus ir visai pigiai;]
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 17, 09:48)
Taip taip

Papildyta:
Paaiškinkit man kaip blondinei
kaip jūs atsakote į senoje temoje rašytą žinutę? Kad čia ją parodytų dar? 

Papildyta:
Paaiškinkit man kaip blondinei

QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 11:16)
as tai asmeniskai neturiu geru plauku;] bet db pradejau pirkti sampunus ir visa kita vaistinese, o db visai nusiziurejau kazkokius sveikus ir visai pigiai;]
gal gali pasakyti kokius sveikus?kur yra pirkti?gal kur sveikiproduktai.lt?
joa tuos;] sakiau pabandysiu niekas per halva neduos;]] vis geriau negu kazkokie pantene ar elvital;] nuo kuriu man db visai buvo pradeja galva niezteti;]
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 12:16)
tavo plaukai - nuostabūs

QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 17, 12:29)
ten prigarbanota o seip nieko gero, galiukai pastoviai apsiure, o beto bizyte tik susirisa;/ nu bet cia jau nieko nepakeisi;]
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 13:21)
joa tuos;] sakiau pabandysiu niekas per halva neduos;]] vis geriau negu kazkokie pantene ar elvital;] nuo kuriu man db visai buvo pradeja galva niezteti;]
o tai pvz kokie cia sampunai?
as tai dabar nusipirkau be SLS ir parabenu
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 12:21)
kad geriau uz maksiminius tai faktais, bet naturalias priemones naudojant rezultatas matosi toli grazu ne is kart

as tai naudoju keunes sampuna pazeistiems plaukams, man jis

Jau 3 metus naudoju sampunus-kaukes "kirpyklines" tai plaukai kaip diena ir naktis skiriasi kai naudojau is maxsimos visokius elvital...

QUOTE(Melajja @ 2009 02 17, 13:45)
kad geriau uz maksiminius tai faktais, bet naturalias priemones naudojant rezultatas matosi toli grazu ne is kart
Jau 3 metus naudoju sampunus-kaukes "kirpyklines" tai plaukai kaip diena ir naktis skiriasi kai naudojau is maxsimos visokius elvital...

o kokius naudojai?

QUOTE(Deissy @ 2009 02 17, 12:40)
negaliu kol kas nieko pasakyti nemaciau pati dar ju, bet turetu buti sveiki;]]]
QUOTE(Melajja @ 2009 02 17, 13:45)