Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na mano sesute irgi garbanota ir pas ja visai plaukai tokie kad galva plauna viena karta i savaite;] pavydziu;]] bet ji nenaudoja jokiu got2b ar kaip ten aplamai esu girdejusi kad nekokia kosmetika ju;] seip ji tik toky izraelio gamybos krema naudoja garbanotiems plaukams ir visai nieko;] sviesina irgi kaip ir as;] pabandyk naturaliu kaukiu uzdeti kokiu drekinanciu;] naturalus dalykai juk 100 kart geriau nei tie maximiniai;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 13:08)
na mano sesute irgi garbanota ir pas ja visai plaukai tokie kad galva plauna viena karta i savaite;] pavydziu;]] bet ji nenaudoja jokiu got2b ar kaip ten aplamai esu girdejusi kad nekokia kosmetika ju;]  seip ji tik toky izraelio gamybos krema naudoja garbanotiems plaukams ir visai nieko;] sviesina irgi kaip ir as;] pabandyk naturaliu kaukiu uzdeti kokiu drekinanciu;] naturalus dalykai juk 100 kart geriau nei tie maximiniai;]

tas ir yra kad š... tie maximiniai got2b ir pan. db kirpyklines priemones naudoju ir kažkiek geriau.
Atsakyti
as tai asmeniskai neturiu geru plauku;] bet db pradejau pirkti sampunus ir visa kita vaistinese, o db visai nusiziurejau kazkokius sveikus ir visai pigiai;]
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 17, 09:48)
Taip taip  drinks_cheers.gif  4u.gif
Papildyta:
Paaiškinkit man kaip blondinei  lotuliukas.gif  kaip jūs atsakote į senoje temoje rašytą žinutę? Kad čia ją parodytų dar?  g.gif

QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 11:16)
as tai asmeniskai neturiu geru plauku;] bet db pradejau pirkti sampunus ir visa kita vaistinese,  o db visai nusiziurejau kazkokius sveikus ir visai pigiai;]

gal gali pasakyti kokius sveikus?kur yra pirkti?gal kur sveikiproduktai.lt?
Atsakyti
joa tuos;] sakiau pabandysiu niekas per halva neduos;]] vis geriau negu kazkokie pantene ar elvital;] nuo kuriu man db visai buvo pradeja galva niezteti;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 12:16)
as tai asmeniskai neturiu geru plauku;] bet db pradejau pirkti sampunus ir visa kita vaistinese,  o db visai nusiziurejau kazkokius sveikus ir visai pigiai;]

tavo plaukai - nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 17, 12:29)
tavo plaukai - nuostabūs  wub.gif

ten prigarbanota o seip nieko gero, galiukai pastoviai apsiure, o beto bizyte tik susirisa;/ nu bet cia jau nieko nepakeisi;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 13:21)
joa tuos;] sakiau pabandysiu niekas per halva neduos;]] vis geriau negu kazkokie pantene ar elvital;] nuo kuriu man db visai buvo pradeja galva niezteti;]

o tai pvz kokie cia sampunai?
as tai dabar nusipirkau be SLS ir parabenu
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 17, 12:21)

kad geriau uz maksiminius tai faktais, bet naturalias priemones naudojant rezultatas matosi toli grazu ne is kart smile.gif
as tai naudoju keunes sampuna pazeistiems plaukams, man jis thumbup.gif
Jau 3 metus naudoju sampunus-kaukes "kirpyklines" tai plaukai kaip diena ir naktis skiriasi kai naudojau is maxsimos visokius elvital... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 17, 13:45)
kad geriau uz maksiminius tai faktais, bet naturalias priemones naudojant rezultatas matosi toli grazu ne is kart  smile.gif
as tai naudoju keunes sampuna pazeistiems plaukams, man jis  thumbup.gif
Jau 3 metus naudoju sampunus-kaukes "kirpyklines" tai plaukai kaip diena ir naktis skiriasi kai naudojau is maxsimos visokius elvital...  4u.gif

o kokius naudojai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 17, 12:40)
o tai pvz kokie cia sampunai?
as tai dabar nusipirkau be SLS ir parabenu

negaliu kol kas nieko pasakyti nemaciau pati dar ju, bet turetu buti sveiki;]]]
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 17, 13:45)
kad geriau uz maksiminius tai faktais, bet naturalias priemones naudojant rezultatas matosi toli grazu ne is kart  smile.gif
as tai naudoju keunes sampuna pazeistiems plaukams, man jis  thumbup.gif
Jau 3 metus naudoju sampunus-kaukes "kirpyklines" tai plaukai kaip diena ir naktis skiriasi kai naudojau is maxsimos visokius elvital...  4u.gif

drinks_cheers.gif šiaip girdėjau kad tos "vaistininės" priemonės irgi nieko gero. gink dieve ne visos... pvz. nizoral tai sakė š... kol naudoji veikia, nustoji naudoti ir vsio, vel tas pats. bet čia tik viena nuomonė
Atsakyti