Įkraunama...
Įkraunama...

tėvas... nebuvo jis tėvu

QUOTE(liūtuke @ 2009 02 26, 12:03)
Esi šaunuolė!  4u.gif
Ar manai, kad tos apsuptos draugų, kompanijos sielos, visos laimingos? Tikrai ne visos. Tu gyveni savo gyvenimą ir viskas yra  thumbup.gif labiau mylėk save, juk esi vienintelė, nepakartojama, nuveiki daug ir naudingų dalykų kiekvieną dieną, išmok pamatyti gražias smulkmenas. Tai labai šildo sielą. Nereikia, kad tave mylėtų visas pasaulis, pakanka mylimo žmogaus šalia.
Pagalba kitiems? Pagal reikalą ir saikingai, nereikia, kad kažkas piktnaudžiautų tavo gerumu.
Tikrai ateis laimė ir į tavo kiemą  smile.gif  , kartais jos reikia kantriai palaukti. Svarbiausia tikėk tuo.Viskas bus gerai! 4u.gif

Aciu 4u.gif
Negaleciau pasakyti, kad yra konkreti priezastis buti nelaimingai. Mb man labai geras, as ji myliu labai labai, turiu kur patogiai gyvent, studijos gerai sekasi, nors ideti pastangu ir daug reikia. Gal mano reikalavimai sau per auksti. Sunku mas save pamilti. Na, bet stengiuos.
Atsakyti
kad sirdyje knibzdes kad pasielgei blogai jog nepaemei pas save garatuoju99%bet patariu neimti.nes tikrai nepasikeite.siaip jau mano situacija buvo labai panasi,[tiesa pinigu jis retkarciais duodavo]bet cia ne esme.as vadovavaus tuo kad save ir savo seima labiau branginu.jam irgi reikejo branginti tai ka turejo.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 03 01, 22:56)
Sunku man save pamilti. Na, bet stengiuos.

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 02 kovo 2009 - 10:26
QUOTE(realfa @ 2009 03 02, 00:22)
kad sirdyje knibzdes kad pasielgei blogai jog nepaemei pas save garatuoju99%bet patariu neimti.nes tikrai nepasikeite.siaip jau mano situacija buvo labai panasi,[tiesa pinigu jis retkarciais duodavo]bet cia ne esme.as vadovavaus tuo kad save ir savo seima labiau branginu.jam irgi reikejo branginti tai ka turejo.

Taip, manau, kad reikėtų atsiriboti nuo jausmų ir paskaičiuoti viską labai pragmatiškai.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 05, 22:01)
Taip, manau, kad reikėtų atsiriboti nuo jausmų ir paskaičiuoti viską labai pragmatiškai.

drinks_cheers.gif sprendimai priimami ne jausmais, o protu 4u.gif
Atsakyti
zinai ziauri ,bet tiesa matyt:KAIP MANO MOCIUTE SAKYDAVO:-KOKS GYVENIMAS,TOKS IR MIRIMAS.ir dardaug kitu,kaip pasiklosi ,taip ir ismiegosi.kiek duosi,tiek ir atgal gausi.Ir dar ji sakydavo,kad kaikuriais tevais ir sunys gali buti unsure.gif Gal ir tiesa???!!!
Atsakyti
QUOTE(kristuler @ 2009 03 06, 16:24)
zinai ziauri ,bet tiesa matyt:KAIP MANO MOCIUTE SAKYDAVO:-KOKS GYVENIMAS,TOKS IR MIRIMAS.ir dardaug kitu,kaip pasiklosi ,taip ir ismiegosi.kiek duosi,tiek ir atgal gausi.Ir dar ji sakydavo,kad kaikuriais tevais ir sunys gali buti unsure.gif Gal ir tiesa???!!!

drinks_cheers.gif ką žmogus per gyvenimą ,užgyvena" , tą ir turi...
Atsakyti
QUOTE(kristuler @ 2009 03 06, 17:24)

Tik kad nesinori būti ta, kuri ir atseikiėja - "kiek duosi - tiek gausi"
O aš ką duosiu?
O nedavusi - ką gausiu?
Kokį pavyzdį parodysiu savo vaikui?
verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Radau sita temele ir panorau parasyti, nes istorija labai panasi i manaja tuom,kad mano tevas taip pat alkoholikas verysad.gif jis ir dabar toks, ir liks turbut. isgyventi teko per ji labai daug...ir smurta pries mama, ir pries mano seseris, visko...teko ir ziema basom lekti is namu, teko ir kitur nakvoti, zodziu baisu, net nenoriu prisiminti vaikystes isgyvenimu....nors mane jis pribaige turbut pries 4metus, kai sumuse taip ziauriai, kad atsigauti iki siol negaliu...o ivyko viskas tik delto, kad mama nenupirko kazkokio susikto laikrascio jam, o as pradejau drebeti, nes pamaciau jo ziaurias, sadistiskas akis....jis pasake, kas man nepatinka,o as tik paklausiau jo, " teti, ka as tokio padariau, kad sitaip elgiesi?"viskas....uz situos zodzius teko patirti visa siaubinga jo smurta( kraujas liejosi laisvai)po to iskart isejau is namu ir pradejau gyventi savo gyvenima...buvo sunku prasimusti, susirasti darba...bet dabar esu laiminga, nes turiu tai kas neikainojama...turiu maza princese, kuri mano visas gyvenimas ir dziaugsmas....ir padarysiu viska, kad ji savo gyvenime tokiu dalyku nepatirtu...visu pirma dovanosiu jai besalygiska meile...
Atsakyti
Sveikutes, mano tevas irgi isgerentis ir jau seniai su mama issiskyre, baisu net pagalvoti jai kada gryztu tikrai neatleisciau uz visas padarytas skriaudas, nors mama sako nelaikyti pykcio. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 06, 00:01)

Kaip mėgo sakyti mano pažįstama psichologė - reikia kad traktorius pervažiuotų galvą, tada tikrai pamirši viską ką teko išgyventi. Bet galbūt be tų savo jausmų tu pati jau būsi kitokia? Pabūsiu nepopuliari ir pasakysiu kad visdėlto verta nuvažiuoti ten, pas tą žmogų, kuris turėjo būti Tau tėvu. Tiesiog tam, kad įsitikintum kad jis nepasikeitė ir nėra vertas kad tiek dėl jo graužtumeisi... Nuvažiuok, nueik, pasikalbėk, padaryk tai, ką darytum dėl tiesiog svetimo vargstančio žmogaus. Gal tai bus atsakymas į Tavo dvejones?
Atsakyti
Pasnekute 4u.gif
na manau mesk lauk visus jausmus ir nuoskaudas ir pamirsk ta zmogu, ne tevas jis tau. Tokie zmones tevo vardo nenusipelno ir lai netersia jo, lai buve jo sugerovai ir sugeroves rupinasi juo, o tu gyvenk savo gyvenima ir dziaukis savo siema 4u.gif
Atsakyti