QUOTE (auges @ 2004 01 16, 12:45) |
Ir knyguciu skaitymas, paveiksleliu rodymas, piesimas, visi zaidimaiyra lavinimas vaiko. O visos metodikos tai tiesiog gali buti jusu vaiku zaidimu paivairinimas, mamai pagalba, nereikia taip sukt galvos ka gi cia dar tokio pasiulius vaikui pazaist.[/color] |
Kitaip tarinat, dar viena verslo rusis
Atsiprasau jei ka izeidziau sakydama Kad atimama VAIKYSTE! tai mano nuomone. as esu uz ir tik uz kad vaika reikia lavinti, uzsiimti su juo, tik sakau kad mano nuomone tai turi buti savu laiku. KAm apkrauti vaiko smegenis matematika, jei jis ta ismoks mokykloje? zinoma, jei vaikas domisi ir klausineja tai tik valio - zingeidumas lavina, reikia jam paaiskinti. Cai gi kiekvienu tevu reikalas kaip jie nori kad praeitu ju vaiku vaikyste, nes pvz as ir dabar gailiuosi kad manau per anksti suaugau - juk taip gera buti vaiku, jokiu rupesciu ir problemos tokios mazytes! o del mokymo, tai kaip cia nepasigiriant pasakyt - nei mane kas moke skaityt ar rasyt anksciau nei i mokykla pradejau eiti nei ka, nu bet atrodo nedurna isaugau, gerai baigiau mokykla, istojau i universiteta ir sekmingai studijavau ten, siemet baigsiu.... ai, ka as cia... kiekviena mama savo vaikui yra super!

As perskaiciau, ka parase mamytes. As uz tai, kad reikia pameginti. Juk nevalges saldainio, kaip galesi pasakyti koks jo skonis? Tai va, si sekmadieni Elmyra atvaziuoja i Klaipeda, kas noretu Klaipedieciai, skambinkite jai tel. :8 676 77483.
QUOTE (Astuliukas @ 2004 01 16, 19:02) |
Oho kiek cia visokiu pasisakymu, net nebezinau ka ir manyti apie ta metodika. Bet kaip sakoma geriau viena karta pamatyti nei simta isgirsti. as kaip tik kita menesi eisiu i informacine paskaitele apie sia metodika, tai manau tiek cia prisiskaicius galesiu ten kitaip i viska ziureti ir padaryti savas isvadas. O del ivairiu kursu lankymu ... man tai nera mados reikalas. Man tai suzinojimas ir tobulejimas to, ko as nemoku ir nezinau. Nemokejau nei vienos lopsines aparat "aa pupa..." nuejau nescia i tokius kursus ir ismokau. Ir visai nesigailiu, dabar kai vaikelis neramus visada dainuoju ir niekada manes nenuvyle, visada vaikelis nurimsta, nes atpazista tai ka girdejo pilvelyje budamas. Noriu ir toliau lavinti vaikeli, todel uzsirasiau pas Asta i muzikos pamokeles, lankome baseina. O del sitos metodikos, tai tik isklausius pacius destytojus nuspresiu ar tai man tinka ar ne ![]() |
nemažai mamų minėjo Astą - muzikos mokytoją. Gal galėtumėte pateikti smulkesnės informacijos: kaip būtų galim pas ją užsirašyti, koordinates ar pan. Būsiu dėkinga

QUOTE (Julija Flis @ 2004 01 29, 21:29) |
As perskaiciau, ka parase mamytes. As uz tai, kad reikia pameginti. Juk nevalges saldainio, kaip galesi pasakyti koks jo skonis? Tai va, si sekmadieni Elmyra atvaziuoja i Klaipeda, kas noretu Klaipedieciai, skambinkite jai tel. :8 676 77483. |
Taigi, gal kas nors jau buvote susitikime su Elmyra ir galėtumėte papasakoti įspūdžius???

Buvau Elmyros seminare Klaipedoje. Bet jau pora savaiciu, kaip niekaip nesiristu parasyti. Baisiai nemaloni istorija isejo. Nenoriu, kad ta juoda deme kristu ant Domano metodikos, bet ir kitas mamytes lyg ir noretusi perspeti. O ir paciai labai nemalonu.
Metodika man visai patiko. Tik va - pasijutau baisiai negerai. Nes man labai nepatinka, kai pajauciu, kad daro is manes piniga. As ne pries moketi, bet ne taip.
Tai viska is pradziu papasakosiu.
Buvau labai susidomejusi ta metodika, paskambinau Elmyrai, suzinojau, kad atvaziuos ir kursai kainuos 120 lt. Agitacija surengiau tarp pazistamu ir surinkau kruvele zmoniu. Man ketvitradieni paskambino Elmyra ir pasake, kad nera kur rinktis. Penktadieni as puoliau ieskoti tos vietos. Suradau vaiku darzeli, susitariau. Sekmadieni atvaziavo Elmyra pravede 4 valandu seminara. As, isleidusi savo pinigelius ir laiko vietos paieskoms, parasiau nuolaidos. Atsakymas: "Ne, ne ..." Vos ne is baimes isplestom akimis. Dar teko sumoketi uz jos kelione po 10 lt, plius poros lapu knygiukstes 7lt. Ir dar tai metodikai reikia specialiu korteliu 300 lt. Ir tai tik skaitymo mokymui. O kur dar skaiciavimo, anglu kalbos, piesimo ir t.t. Ir kiekvienam serminarui plius min. po 300 lt.
Is tiesu, as pasiruosusi del vaiko lavinimo paskutinius pinigelius atiduoti, tai gaila ne pinigu. Pasijutau kvaisa. Isleidau pinigus, tampiausi su vaiku ieskodama vietos, tariausi, kad nemokamai . Ir uz tai ne lito nuolaidos negavau. Kazkaip liudna pasidare.
Ir kaip tycia, gryzusi namo, internete rusu kalba radau visa medziaga. Kaip sako mano vyras, padovanojau pinigelius Elmyrai...
Metodika man visai patiko. Tik va - pasijutau baisiai negerai. Nes man labai nepatinka, kai pajauciu, kad daro is manes piniga. As ne pries moketi, bet ne taip.
Tai viska is pradziu papasakosiu.
Buvau labai susidomejusi ta metodika, paskambinau Elmyrai, suzinojau, kad atvaziuos ir kursai kainuos 120 lt. Agitacija surengiau tarp pazistamu ir surinkau kruvele zmoniu. Man ketvitradieni paskambino Elmyra ir pasake, kad nera kur rinktis. Penktadieni as puoliau ieskoti tos vietos. Suradau vaiku darzeli, susitariau. Sekmadieni atvaziavo Elmyra pravede 4 valandu seminara. As, isleidusi savo pinigelius ir laiko vietos paieskoms, parasiau nuolaidos. Atsakymas: "Ne, ne ..." Vos ne is baimes isplestom akimis. Dar teko sumoketi uz jos kelione po 10 lt, plius poros lapu knygiukstes 7lt. Ir dar tai metodikai reikia specialiu korteliu 300 lt. Ir tai tik skaitymo mokymui. O kur dar skaiciavimo, anglu kalbos, piesimo ir t.t. Ir kiekvienam serminarui plius min. po 300 lt.
Is tiesu, as pasiruosusi del vaiko lavinimo paskutinius pinigelius atiduoti, tai gaila ne pinigu. Pasijutau kvaisa. Isleidau pinigus, tampiausi su vaiku ieskodama vietos, tariausi, kad nemokamai . Ir uz tai ne lito nuolaidos negavau. Kazkaip liudna pasidare.
Ir kaip tycia, gryzusi namo, internete rusu kalba radau visa medziaga. Kaip sako mano vyras, padovanojau pinigelius Elmyrai...
Nu ir absurdas
o tai uz ka jai tuos pinigus reikejo moket, ar ji isdeste visa metodika per 4 val. ???o korteles 300 Lt kainuoja???Cia tai bent!!! As kiek domejausi tai supratau, kad jas paciam galima pasigamint zinant metodika. Anglu kalba tai viskas lyg ir aisku butu, bet lietuviu..
O tu korteliu tai turbut koki tukstanti reiketu pagamint.
As irgi susidomejau sia metodika tik dar neapsisprendziu ar prasidet ar ne. Bijau, kad man gali kantrybes pritrukt, o be to isejus i darba tai auklei reiketu perduot visa si reikala. Bijau, kad nesuprastu...
As taip ant durniaus pasidariau kelias korteles su mama, tete, nosis, akis, koja ir pabandziau parodyt kelis kartus. Tai mano zmogeliukui patiko, reakcija buvo, labai norejo jas pakramtyt
O vyras mano tai labai skeptiskai ziuri i visokias tokias metodikas, tai kai nera palaikymo namie, tai ir entuziazmas blesta

As irgi susidomejau sia metodika tik dar neapsisprendziu ar prasidet ar ne. Bijau, kad man gali kantrybes pritrukt, o be to isejus i darba tai auklei reiketu perduot visa si reikala. Bijau, kad nesuprastu...
As taip ant durniaus pasidariau kelias korteles su mama, tete, nosis, akis, koja ir pabandziau parodyt kelis kartus. Tai mano zmogeliukui patiko, reakcija buvo, labai norejo jas pakramtyt

O vyras mano tai labai skeptiskai ziuri i visokias tokias metodikas, tai kai nera palaikymo namie, tai ir entuziazmas blesta

Gal gali kas man pasakyti, ar yra Lietuvoj Domano knygutes lietuviskai? Nes jeigu yra tai tokiom elmyrom visiskai neapsimoka jokiu pinigu moketi
.

QUOTE (delfinas @ 2004 02 17, 20:47) |
Gal gali kas man pasakyti, ar yra Lietuvoj Domano knygutes lietuviskai? Nes jeigu yra tai tokiom elmyrom visiskai neapsimoka jokiu pinigu moketi ![]() |
Tiesa pasakius, tai as neieskojau, bet man atrodo, kad nera, nes aisku tada, kad visokioms elmyroms bizniuko nebutu

O dar idomu, kas visa ta metodika (kuria desto Elmyra) isverte i lietuviu kalba, kaip suprantu tai cia neuztenka vien vertima padaryt is anglu i lietuviu?

QUOTE (Wili @ 2004 02 17, 22:56) |
Tiesa pasakius, tai as neieskojau, bet man atrodo, kad nera, nes aisku tada, kad visokioms elmyroms bizniuko nebutu ![]() O dar idomu, kas visa ta metodika (kuria desto Elmyra) isverte i lietuviu kalba, kaip suprantu tai cia neuztenka vien vertima padaryt is anglu i lietuviu? ![]() |
Hmmm... Na, as nezinau, ka ten Elmyra desto, bet tose knygutese (bent jau angliskam variante) ir yra aprasyta visa metodika. Neturiu ziniu, kad butu kokia atskira metodika nuo knyguciu...
O kaip su kortelem? Gal jos kaip priedas prie knygos yra?