Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(VilmaM @ 2005 08 11, 14:47)
man išėjo va toks...
user posted image

user posted image

user posted image

blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sėdmaišiukas thumbup.gif . Ir aš tokio noriu rolleyes.gif . Jumi, dėčiaus prie granulių pirkimo, kiek kg reiktų tokiam?
Atsakyti
Olaivaaa, VilaM !!!! Kiek kg granuliu jusiskiams suejo ? Sorry, gal raset bet jei nesunku pakartokit tada smile.gif
Atsakyti
Va aš ir galvoju ar Šiauliuose būtų kas norėtų pirk silikoną ir dalintis....
Atsakyti
man atrodo apie 2.5 kg man gavosi...
VilmaM-geras sedmaisis.liux thumbup.gif pagal kieno iskarpas siuvai?
irgi matau,kad vienur dideli gabalai,kitur atraizeles.bet uztai linksmas,grazus ir patogus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 11 rugpjūčio 2005 - 15:45
Prisideciau ir as prie granuliu pirkimo ax.gif
Tik dabar mes isleksim keletui dienu, bet jei sumastysit pirkt per ta laika kas nors, priskaiciuokit ir mane. Sukontaktuosim su Jumi.
Atsakyti
man idomu,kaip tos silikonines atrodo g.gif kazkaip apie tokias negirdejau.tik zinau,kad tokiam dideliam baldu fabrike,kur tokius sedmaisius gamina,tai deda poliesterio granules.ir vaziuoja tie sedmaisiai i platu pasauli...exportui... smile.gif
ikelkit kas ju foto,tu granuliu,ar siaip kokias charakteristikas.susidomejau:)
Atsakyti
[quote=N-e-s-t-a,2005 08 09, 14:00]
Aš čia pagalvojau ar neišeitų tas granules į kokį maišelį įvilkti ir tada į visa sėdmaišį įdėti?? Manau taip lengviau butu paskui išskalbti gobeleną. g.gif
]
Manau tai gera mintis smile.gif Galima pasisiūti vidinį maišą kad ir iš senos dieninės užuolaidos[labai tvirta medžiaga,tik reiktų dvigubų siūlių],o sėdmaišio apačioje įsiūti ilgą užtrauktuką,tada labai būtų patogu nuvilkti skalbimui.Tik nežinau ar patogu bus sėdėti?Kaip manot? g.gif
Atsakyti
vilmaM, labai sauniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jumi, as prisideciau prie silikono pirkimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 08 11, 16:09)
Olaivaaa, VilaM !!!! Kiek kg granuliu jusiskiams suejo ? Sorry, gal raset bet jei nesunku pakartokit tada smile.gif
aš net nežinau kiek, supyliau 1,5 maišo granuliųį tą sėdmaišį, bet galėjau ir pilnai 2 supilti, nes dabar toks polaisvis, bet užtat labai lengvai galima suformuoti jį pagal sėdėjimo pozą mirksiukas.gif
QUOTE(Olaiva @ 2005 08 11, 16:43)
VilmaM-geras sedmaisis.liux thumbup.gif  pagal kieno iskarpas siuvai?
irgi matau,kad vienur dideli gabalai,kitur atraizeles.bet uztai linksmas,grazus ir patogus wink.gif
taigi pagal tavo iškarpas blush2.gif siuvau iš mažų ir didelių atraižų, žodžiu ką turėjau, tą sudėjau ax.gif

ačiū už pagyrimus visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaM: 11 rugpjūčio 2005 - 19:58
QUOTE(Džastine @ 2005 08 11, 16:13)
Va aš ir galvoju ar Šiauliuose būtų kas norėtų pirk silikoną ir dalintis....

Aš norėčiau, tik ar tikrai tos silikoninės geriau, nei anos? g.gif Imčiau 2 sėdmaišiams tikrai, o gal dar ir trečiam.

Bet dabar vėl galvoju, jei nelabai ten kuom skiriasi, tai pagal kainą kažin ar apsimoka?
Tų silikoninių granulių 1kg - 12lt, o tai kiek tų kg į tokį sėdmaišį reikėtų tada? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chada: 11 rugpjūčio 2005 - 22:59
nu man idomu,kuo jos ten geriau,ir kas ten per velnias...kiba kokia naujiena?nes tikrai uzsienieciams tai su poliesterio granulem masiskai siudavom ir vietinei rinkai irgi...
apshvieskit mane apie tas silikonines granules:)
Atsakyti
Vilnietės, kuriuose senukuose gal kas matėt šitų granulių. Vakar buvau ukmergės gatvėj, ten apačioj prie izoliacinių medžiagų, kur visokie putoplastai ir šiltinimo vatos, o jokių granulių neradau. Gal žirmūnuose būtų. Jei aks užmatėt pasakykit:)
Atsakyti