QUOTE(VilmaM @ 2005 08 11, 14:47)
Olaivaaa, VilaM !!!! Kiek kg granuliu jusiskiams suejo ? Sorry, gal raset bet jei nesunku pakartokit tada
Va aš ir galvoju ar Šiauliuose būtų kas norėtų pirk silikoną ir dalintis....
man atrodo apie 2.5 kg man gavosi...
VilmaM-geras sedmaisis.liux
pagal kieno iskarpas siuvai?
irgi matau,kad vienur dideli gabalai,kitur atraizeles.bet uztai linksmas,grazus ir patogus
irgi matau,kad vienur dideli gabalai,kitur atraizeles.bet uztai linksmas,grazus ir patogus
Prisideciau ir as prie granuliu pirkimo
Tik dabar mes isleksim keletui dienu, bet jei sumastysit pirkt per ta laika kas nors, priskaiciuokit ir mane. Sukontaktuosim su Jumi.
Tik dabar mes isleksim keletui dienu, bet jei sumastysit pirkt per ta laika kas nors, priskaiciuokit ir mane. Sukontaktuosim su Jumi.
man idomu,kaip tos silikonines atrodo
kazkaip apie tokias negirdejau.tik zinau,kad tokiam dideliam baldu fabrike,kur tokius sedmaisius gamina,tai deda poliesterio granules.ir vaziuoja tie sedmaisiai i platu pasauli...exportui... 
ikelkit kas ju foto,tu granuliu,ar siaip kokias charakteristikas.susidomejau:)
ikelkit kas ju foto,tu granuliu,ar siaip kokias charakteristikas.susidomejau:)
[quote=N-e-s-t-a,2005 08 09, 14:00]
Aš čia pagalvojau ar neišeitų tas granules į kokį maišelį įvilkti ir tada į visa sėdmaišį įdėti?? Manau taip lengviau butu paskui išskalbti gobeleną.
]
Manau tai gera mintis
Galima pasisiūti vidinį maišą kad ir iš senos dieninės užuolaidos[labai tvirta medžiaga,tik reiktų dvigubų siūlių],o sėdmaišio apačioje įsiūti ilgą užtrauktuką,tada labai būtų patogu nuvilkti skalbimui.Tik nežinau ar patogu bus sėdėti?Kaip manot?
Aš čia pagalvojau ar neišeitų tas granules į kokį maišelį įvilkti ir tada į visa sėdmaišį įdėti?? Manau taip lengviau butu paskui išskalbti gobeleną.
]
Manau tai gera mintis
QUOTE(Jumi @ 2005 08 11, 16:09)
Olaivaaa, VilaM !!!! Kiek kg granuliu jusiskiams suejo ? Sorry, gal raset bet jei nesunku pakartokit tada 
aš net nežinau kiek, supyliau 1,5 maišo granuliųį tą sėdmaišį, bet galėjau ir pilnai 2 supilti, nes dabar toks polaisvis, bet užtat labai lengvai galima suformuoti jį pagal sėdėjimo pozą QUOTE(Olaiva @ 2005 08 11, 16:43)
pagal kieno iskarpas siuvai?
taigi pagal tavo iškarpas irgi matau,kad vienur dideli gabalai,kitur atraizeles.bet uztai linksmas,grazus ir patogus
ačiū už pagyrimus visoms
QUOTE(Džastine @ 2005 08 11, 16:13)
Va aš ir galvoju ar Šiauliuose būtų kas norėtų pirk silikoną ir dalintis....
Aš norėčiau, tik ar tikrai tos silikoninės geriau, nei anos?
Bet dabar vėl galvoju, jei nelabai ten kuom skiriasi, tai pagal kainą kažin ar apsimoka?
Tų silikoninių granulių 1kg - 12lt, o tai kiek tų kg į tokį sėdmaišį reikėtų tada?
nu man idomu,kuo jos ten geriau,ir kas ten per velnias...kiba kokia naujiena?nes tikrai uzsienieciams tai su poliesterio granulem masiskai siudavom ir vietinei rinkai irgi...
apshvieskit mane apie tas silikonines granules:)
apshvieskit mane apie tas silikonines granules:)
Vilnietės, kuriuose senukuose gal kas matėt šitų granulių. Vakar buvau ukmergės gatvėj, ten apačioj prie izoliacinių medžiagų, kur visokie putoplastai ir šiltinimo vatos, o jokių granulių neradau. Gal žirmūnuose būtų. Jei aks užmatėt pasakykit:)