Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(rusiuke @ 2009 02 25, 13:59)
Duok dieve kad tau ne migrena, o taip tik pertraukė koks vėjukas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o jum merginos padeda labai stiprus galvos spaudimas? man labai padeda, turiu toki tampru raisti, tai as ji nesioju migrenos metu.. dar MB buna profilaktiskai idarbinamas, turi paimti sunerti delnus savo ir tarp delnu mano galva taip stipriai spausti.. man padeda, kartais atrodo net traska ir MB net nusiles buna, bet tada kelias minutes turiu tuscia tuscia galva smile.gif gaila kad tik kelias minutes..
Atsakyti
QUOTE(bucke @ 2009 02 25, 14:29)
o jum merginos padeda labai stiprus galvos spaudimas? man labai padeda, turiu toki tampru raisti, tai as ji nesioju migrenos metu.. dar MB buna profilaktiskai idarbinamas, turi paimti sunerti delnus savo ir tarp delnu mano galva taip stipriai spausti.. man padeda, kartais atrodo net traska ir MB net nusiles buna, bet tada kelias minutes turiu tuscia tuscia galva  smile.gif  gaila kad tik kelias minutes..

niekada nebandžiau, bet reikės pabandyti. aš smilkinius patoviai masažuojuosi, kai skauda. per daug nepadeda, bet vis kažkiek geriau
Atsakyti
QUOTE(bucke @ 2009 02 25, 15:29)
o jum merginos padeda labai stiprus galvos spaudimas? man labai padeda, turiu toki tampru raisti, tai as ji nesioju migrenos metu.. dar MB buna profilaktiskai idarbinamas, turi paimti sunerti delnus savo ir tarp delnu mano galva taip stipriai spausti.. man padeda, kartais atrodo net traska ir MB net nusiles buna, bet tada kelias minutes turiu tuscia tuscia galva  smile.gif  gaila kad tik kelias minutes..

Būtent raiščiu ar skara vaduojuos nuo skausmo. Pati susiveržt tiek negaliu, tai paprašau, kad suveržtų. Galva ištuštėja, mintys nebelenda galvon, jaučiu tik galvos spaudimą. Man tai tikrai padeda smile.gif
Papildyta:
Apie raištį:
"Vienas toks vaistas taikytas senovės Egipto laikais: kenčiančiojo galvą apjuosti nudirto krokodilo oda, sutvirtinant linine juosta, ant kurios surašyti dievų vardai. Dėl spaudžiančio raiščio poveikio galėjo praeiti skausmas."
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 02 25, 15:52)
Būtent raiščiu ar skara vaduojuos nuo skausmo. Pati susiveržt tiek negaliu, tai paprašau, kad suveržtų. Galva ištuštėja, mintys nebelenda galvon, jaučiu tik galvos spaudimą. Man tai tikrai padeda  smile.gif
Papildyta:
Apie raištį:
"Vienas toks vaistas taikytas senovės Egipto laikais: kenčiančiojo galvą apjuosti nudirto krokodilo oda, sutvirtinant linine juosta, ant kurios surašyti dievų vardai. Dėl spaudžiančio raiščio poveikio galėjo praeiti skausmas."

na va mano raistis tai kazkoks spec. nuo migrenos smile.gif dar pries kelis metus mama padovanojo, jis tamprus ir a la kazkokis tai su energijom smile.gif ar tai veikiantis kazkaip mano laukus, vienzo.. nezinau kaip ten kas, man jis naudingas tuo, jog spaudzia galva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke @ 2009 02 25, 17:13)
na va mano raistis tai kazkoks spec. nuo migrenos smile.gif dar pries kelis metus mama padovanojo, jis tamprus ir a la kazkokis tai su energijom smile.gif ar tai veikiantis kazkaip mano laukus, vienzo.. nezinau kaip ten kas, man jis naudingas tuo, jog spaudzia galva smile.gif

Raištį specialų ir aš turiu. Jis tamprus su specialiais raštais. Bet kai po ranka jo neturiu-naudoju skarą. O tie raštai būtent kažkaip veikia energetiškai. Žodžiu smulkiai nežinau, bet jei padeda-kodėl gi ne?
Atsakyti
QUOTE(bucke @ 2009 02 25, 15:29)

nemeginau tokio dalyko verysad.gif , kompresiukus tai dedu ir smilkinius masazuoju
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 02 25, 20:13)
nemeginau tokio dalyko verysad.gif , kompresiukus tai dedu ir smilkinius masazuoju

tai pabandyk, bet tikrai ne visiems tinka. man kai yra migrena atrodo galeciau akiu obuolius istumt i vidu galvos, tada kazkaip maziau skauda. kiti kiek zinau netoleruoja spaudimo - iskart blogiau buna. o as daug atiduociau, kad kas nors istisai tomis dienomis taip spaustu galva kaip mb moka blush2.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif Na va ir savaites nepraejo ir vėl puse galvos skauda taip kad norisi ja daužyti į sieną verysad.gif Rytoi dar laukia labai sunki diena tai nežinau kaip ištversiu kad aura neužeitu.Bijau juos daugiau nei pačio skausmo doh.gif
Man irgi labai padeda galvos masažas bet tik kada masažas daromas o po jo ir vėl skauda blink.gif
Viskas atia ,negaliu jau rašyti .Ikiukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vamora @ 2009 02 25, 21:13)

Aš irgi smilkinius masažuoju su žvaigždute.Padeda ,bet trumpam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 02 25, 21:51)
Labukas  mirksiukas.gif Na va ir savaites nepraejo ir vėl puse galvos skauda taip kad norisi ja daužyti į sieną verysad.gif Rytoi dar laukia labai sunki diena tai nežinau kaip ištversiu kad aura neužeitu.Bijau juos daugiau nei pačio skausmo doh.gif
Man irgi labai padeda galvos masažas bet tik kada  masažas daromas o po jo ir vėl skauda blink.gif
Viskas atia ,negaliu jau rašyti .Ikiukas 4u.gif
Papildyta:

Aš irgi smilkinius masažuoju su žvaigždute.Padeda ,bet trumpam unsure.gif

Vaje, užjaučiu unsure.gif Gal dar toks "šlapias" oras veikia g.gif
Atsakyti
o niekas nebande vartoti triptan komplex? Man juos israse. Stebuklo nepazadej bet sake kad gali siek tiek padeti. Gal yra vartojusiu ar vartojanciu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 02 25, 13:41)
O siandien as nugulejau spranda,tai ir vel galva maudena po biski  doh.gif  Jauciu tam sprande irgi kazkas slypi...Jau kalu antra puoda kavos,tableciu isgeriau,bet nieko...Bet uzttat jegu yra,tai uzsiemiau generaline,nes jei atsisesiu-visa diena suniui ant uodegos,o to nenoriu  schmoll.gif

o masažai ką nors įtakoja? Jei tep tai tikrai kažkas tens sėdi g.gif

QUOTE(juoda_balta @ 2009 02 26, 20:16)
o niekas nebande vartoti triptan komplex? Man juos israse. Stebuklo nepazadej bet sake kad gali siek tiek padeti. Gal yra vartojusiu ar vartojanciu?  rolleyes.gif

Aš vartojau, dabar biški simuliuoju, man jie labiau patiko ir nejaučiau skausmų kol vartojau, bet pvz tas Triptan Forte, kažkoks siaubas tik užgeriu jo kitą dieną karas galvoj doh.gif

Beje merginos kam tep yra: man galva skauda naktį bet taip užeina, kad net nemoku nupasakot, BET nerealiai noriu miego (kas man nebūdinga, miegu labai paviršutinišku miegeliu), tad nesikeliu vaistų (nu nėr jėgų), bet ryte nebeskauda g.gif kas čia do stebuklas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 26 vasario 2009 - 20:53