Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(Lutė @ 2009 02 26, 20:53)
Beje merginos kam tep yra: man galva skauda naktį bet taip užeina, kad net nemoku nupasakot, BET nerealiai noriu miego (kas man nebūdinga, miegu labai paviršutinišku miegeliu), tad nesikeliu vaistų (nu nėr jėgų), bet ryte nebeskauda  g.gif kas čia do stebuklas???

būna kad jaučiu naktį jog skauda, bet aišku nesikeliu (nevalioju), o toliau neva miegu.dažniausiai ryte dar labiau skauda, paryčiais kartais neiškenčiu ir einu vaistų ieškoti.tik labai labai retai, nebeskauda ryte.
bet būna, kad vakare atsigulu su maudžiančia galvą, o ryte jos nebeskauda(be vaistų) g.gif
Atsakyti
As siandien kazkaip sunkiai keliausi, viena momenta galvojau, kad galva jau prades skaudet, atrodo ir ne velai nuejau miegot, bet... unsure.gif
Atsakyti
na man irgi kartais nei iš šio nei iš to užeina naktį galvą skaudėt unsure.gif tada tingiu keltis, laukiu gal praeis, bet jei iki kėlimosi lieka 2 val - keliuosi vaistų... nes jei neišgerčiau atsikelčiau su skaudančia doh.gif

Atsakyti
O man dzniausiai pradeda galva skaudeti nakti ir taip pat labai norisi miego ir nera jegu atsikelti, bet jei taip ir islaukiu ryto pavirsutinisku miegu, tai keliom dienom skausma bunu uzsisakius doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri esat bandziusi sita? g.gif
vaistai
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2009 02 27, 10:36)
na man irgi kartais nei iš šio nei iš to užeina naktį galvą skaudėt  unsure.gif tada tingiu keltis, laukiu gal praeis, bet jei iki kėlimosi lieka 2 val - keliuosi vaistų... nes jei neišgerčiau atsikelčiau su skaudančia  doh.gif

man lygiai lygiai taip pat 4u.gif jei zinau, kad greit reiks keltis- butinai ieskau vaistu.
Atsakyti
man 2,5 savaites istisai kiekviena diena labai skaudedavo galva, ypac vakarais,jau nebezinojau kur detis verysad.gif 2ieni nusipirkau ta jadvygos arbata, tai nezinau ar cia toks sutapimas gavos ar kas,bet taip isejo,kad nuo tos dienos kai pirma karta isgeriau nebeskauda smile.gif g.gif o dar tik 4dienas geriu g.gif tai ir galvoju dabar ar cia nuo arbatos (kas per toki trumpa laika mazai tiketina) ar tiesiog jau laikas buvo siek tiek nurimt skausmam,nes teses virs 2sav g.gif nu bandysiu koki menesiuka saziningai pagert,tada gal jau kazka ir galesiu rimciau pamatyt smile.gif
Atsakyti
TARSKALIUKE, oho 2 savaites blink.gif užjaučiu... na man kai dažniau buvo pradėjus skaudėt, gėriau mikroelementus Basica... Mėnesį pavartojau, tai tada beveik neskaudėjo rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 27, 11:51)
vaistai

HM g.gif įdomu ar numalšintų skausmą ar tik kol uždėtas neskauda. bet darbe su tokiu nepavaikščiosi rolleyes.gif
jei kas bandėt papasakokit kaip jis?
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 27, 12:51)
vaistai

g.gif gal jis panašiai veikia kaip žvaigždutė. Pati nebandžiau, bet įdomu ar nuimtų skausmą.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 27, 13:11)
HM g.gif įdomu ar numalšintų skausmą ar tik kol uždėtas neskauda. bet darbe su tokiu nepavaikščiosi rolleyes.gif
jei kas bandėt papasakokit kaip jis?

Jei tikrai padetu, bent jau tol kol uzdetas - gerai butu kol namo is darbo parvaziuoji, o tai kartais net vaistai nebepadeda. doh.gif O parvaziuot kazkaip reikia. unsure.gif

Man pries valanda buvo silpnumas uzejes, bekalbant pajauciau, kad pradedu mastyt apie zodzius ka sakau! doh.gif kai kurie uzstringa, bet isgeriau nuo skausmo dvi, Sedatif dvi ir kavos, nu kol kas sedziu ramiai, tikiuos jau nebeuzeis blogai, nes butu iskart po keliu minuciu kai pradejau nerisliai kalbet uzejes negerumas... unsure.gif
O taip baisu, dar puse dienos darbe isbut... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Merkina @ 2009 02 27, 13:30)
g.gif gal jis panašiai veikia kaip žvaigždutė. Pati nebandžiau, bet įdomu ar nuimtų skausmą.

As ji irgi siandien atsitiktinai uzmaciau nete... rolleyes.gif
Gal reikia kada pabandyt nusipirkti... g.gif
Atsakyti
Labutis,
Man ir buna, kad pabundu nakti nuo galvos skausmo,kenciu,laukiu ryto,tikiuos, kad praeis, bet dazniausiai atsikeliu skaudancia galva,tada jau vaistus geriu.Man gydytoja viena yra sakius"tik neduok galvai isiskaudet"
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 27, 12:51)
vaistai

tikrai idomu kaip tas pleistras veikia g.gif
Atsakyti