Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(pandutė @ 2009 03 22, 23:50)
doh.gif
ji man jokiu vaistu neskyre,as jos tik paklausiau apie vaistus ji pasake pabandyk tokius,o as neatsimenu kokius doh.gif

Ot gydytoja unsure.gif Bent ant lapelio galėjo užrašyt vaistų pavadinimą smile.gif Dabar gaudyk vėją laukuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 03 22, 22:47)
Labutis...
Man nuo migrenos padeda tik Imigran. Velniškai brangūs vaistai, bet ką daryt, kai sugeri ibuprofeno, cerukalio, paskui dar susileidi ketanovo, o galva plyšta,akyse mirguliuoja...Belieka nuryt piliulę imigrano smile.gif  Guodžia tik tai, kad tiems vaistams gaunu nuolaidėlę. Be to, jie yra kompensuojami receptiniai vaistai. Bet gydytoja tų vaistų gali išrašyt tik 2 tabletes mėnesiui! Tokie įstatymai unsure.gif  O jei migrenos priepuolių būna 4-5 kartus per mėn ? doh.gif

Tikrai skirtingai vaistai veikia, man pradzioj ir imigrano buvo israse...Negalejau gert, galvojau,kad uzdusins mane,kai jo isgeriau per migrenos priepoli. O va zomig gerai,tik kokio jie barngumo,nos ir kompensuojamus man raso. Ju taip pat tik 2 tabletukes buna ir gali rasyti tik 1 men doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 03 22, 21:47)
Labutis...
Man nuo migrenos padeda tik Imigran. Velniškai brangūs vaistai, bet ką daryt, kai sugeri ibuprofeno, cerukalio, paskui dar susileidi ketanovo, o galva plyšta,akyse mirguliuoja...Belieka nuryt piliulę imigrano smile.gif  Guodžia tik tai, kad tiems vaistams gaunu nuolaidėlę. Be to, jie yra kompensuojami receptiniai vaistai. Bet gydytoja tų vaistų gali išrašyt tik 2 tabletes mėnesiui! Tokie įstatymai unsure.gif  O jei migrenos priepuolių būna 4-5 kartus per mėn ? doh.gif

Ane? Kaip keista, gal čia nuo susirgimo, nes kiek perverčiau savo kompensuojamų knygelę, tai man turi jo užtekti 10 dienų ir į mėn. būdavo išrašai po 2 kartus g.gif
O kur jūs randate imigran 50g iki 20Lt, man su kompensacija gaunasi iki 32 Lt blink.gif

Nu merginos, kad migrena neužpultų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif Šiandien man kažkas su regejimu.Jei nežinočiau kad mano akis sveikos pagalvočiau kad regejimas silpsta. doh.gif Bet tikrai žinau kad tai nuo mano galvos.Skaudet tai neskauda ,bet jau nerimavau ( ir bijau) kad man aura neužeitu scare.gif Labai pavargstu pastarojų laikų:vaikai,dabar egzamenams ruoštis reikia .O galiu tik velai vakare mokytis,mažiukas ne duoda dienos metų. Dar kitos problemos ... Oj ,nežinau, atrodo, pavasaris bet toks oras kad nieko nenoriu .
O kaip kitos laikosi,kaip jūsų galveles?
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 24, 23:15)
Šiandien man kažkas su regejimu.Jei nežinočiau kad mano akis sveikos pagalvočiau kad regejimas silpsta.  doh.gif Bet tikrai žinau kad tai nuo mano galvos.Skaudet tai neskauda ,bet jau nerimavau ( ir bijau) kad man aura neužeitu scare.gif

doh.gif Man siandien banke analogiska situacija buvo, jau galvojau po tokio ilgo laiko turesiu stipru priepuoli, nes bestovint akyse mirguliuot pradejo... unsure.gif Tai lekiau i lauka iskart, nes labai dusna buvo banke... doh.gif Bet kazkaip praejo! karsta.gif
Atsakyti

O man kasdien maudžia... verysad.gif po kiek laiko surašysiu laikotarpį ir kiek vidutiniškai skaudėjo..
nežinau kas darosi, bet jai iš ryto maudžia, su panadol extra praeina, bet kitą rytą vėl maudžia... vakar džiaugiausi, nes pabudau be maudimo, bet po piet pradėjo skaudėti, gėriau panadol, bet jau nepadėjo. ryte su didžiuliu skausmu pabudau.db iš vis be jėgų sėdžiu. išgėriau panadol jei jau nepraeis už valandžiukės,tai cinie rysiu.
Tai įsivaizduokit ant kiek galva nedirba, kad vietoj pastos užsipyliau ant šepetėlio kremo. pilu ir galvoju "ko taip skystai bėga". bet tai mintys. kad pagalvočiau "ką aš čia darau", bet ne "ko taip skystai bėga"... doh.gif
juokinga, bet pasijuoksiu, kai praeis galva, nes kaip jau sakiau, db skauda, o praeitas dienas tik maudė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 25, 08:09)
kaip jau sakiau, db skauda, o praeitas dienas tik maudė unsure.gif

Ne kas tau, laikykis jau kaip nors 4u.gif , gal iki pietu praeis! unsure.gif
Atsakyti
Labukas  mirksiukas.gif Šiandien man kažkas su regejimu.Jei nežinočiau kad mano akis sveikos pagalvočiau kad regejimas silpsta.  doh.gif Bet tikrai žinau kad tai nuo mano galvos.Skaudet tai neskauda ,bet jau nerimavau ( ir bijau) kad man aura neužeitu scare.gif Labai pavargstu pastarojų laikų:vaikai,dabar egzamenams ruoštis reikia .O galiu tik velai vakare mokytis,mažiukas ne duoda dienos metų. Dar kitos problemos ...  Oj ,nežinau, atrodo, pavasaris bet toks oras kad nieko nenoriu .

ot man su akim ir kazkas yra,gerai maciau nu ne super,bet pries kelis men pradejo silpt akys,ir toks jausmas kad vis blogiau matau ir nesuprantu nuo ko? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 25, 08:29)
Ne kas tau, laikykis jau kaip nors 4u.gif , gal iki pietu praeis! unsure.gif

Dėkui 4u.gif
kažkiek slūgsta... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 25 kovo 2009 - 09:51
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 25, 09:50)
kažkiek slūgsta... unsure.gif

Ant gryno oro pavaiksciok, jei yra galimybe! g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 25, 09:51)
Ant gryno oro pavaiksciok, jei yra galimybe! g.gif

į darbą ryte ėjau pėsčia, tai apie 15 min skaitosi pavaikščiojau. db kabinete langus atsilapojus.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 25, 10:04)
į darbą ryte ėjau pėsčia, tai apie 15 min skaitosi pavaikščiojau. db kabinete langus atsilapojus.

Nu laikykis tada! 4u.gif
Atsakyti