Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 25, 10:11)
Nu laikykis tada! 4u.gif

kur dinksi, tiek laiko nenumiriau, kaip nors ištemsiu biggrin.gif dar gerai, kad nepykina, ir kad neknapsau ant stalo užsigulusi, eina dar ir su jum susirašyti mirksiukas.gif
Žodžiu laikausi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 24, 23:15)
O galiu tik velai vakare mokytis,mažiukas ne duoda dienos metų. Dar kitos problemos ...  Oj ,nežinau, atrodo, pavasaris bet toks oras kad nieko nenoriu .
O kaip kitos laikosi,kaip jūsų galveles?

Laikykis, tu viską gali mirksiukas.gif - nėra nieko neįmanoma, bėdos išsiprendžia (prieš tai pagalvok ar jos vertos tokio didelio tavo jaudulio?) ir viskas praeina

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 24, 23:22)
doh.gif Man siandien galvojau po tokio ilgo laiko turesiu stipru priepuoli, nes bestovint akyse mirguliuot pradejo...  unsure.gif Tai lekiau i lauka iskart, nes labai dusna buvo banke... doh.gif Bet kazkaip praejo! karsta.gif

Na vat kaip gerai, šaunu jog gerai pasijutai 4u.gif vat tau balionas kad neskaudėtų

QUOTE(rusiuke @ 2009 03 25, 08:09)
O man kasdien maudžia... verysad.gif po kiek laiko surašysiu laikotarpį ir kiek vidutiniškai skaudėjo..
Tai įsivaizduokit ant kiek galva nedirba, kad vietoj pastos užsipyliau ant šepetėlio kremo. pilu ir galvoju "ko taip skystai bėga". bet tai mintys. kad pagalvočiau "ką aš čia darau", bet ne "ko taip skystai bėga"... doh.gif
juokinga, bet pasijuoksiu, kai praeis galva, nes kaip jau sakiau, db skauda, o praeitas dienas tik maudė unsure.gif

Laikykis, pajusi pagerėjimą, gi ne zaraza - tūrės praeit 4u.gif ir tau balionas kad praeitų, o jei paguos tai aš ir cukrų sudedu į šaldytuvą, druskos kavon prisivarau(kai cukraus dedu 3 šaukštelius, tai skanu būn prasmingai), su tapkutėm bandau darban vykti rolleyes.gif bet iš tavo baikos gerai ir garsiai kvatojaus, kažkaip prisiminiau kaip krikštatėvis su vaikišku aliejumi galvą išsiplovė ir sakė tas vaikiškas jonsons šampūnas kažkoks netoks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 25, 14:17)
Laikykis, pajusi pagerėjimą, gi ne zaraza - tūrės praeit  4u.gif ir tau balionas kad praeitų, o jei paguos tai aš ir cukrų sudedu į šaldytuvą, druskos kavon prisivarau(kai cukraus dedu 3 šaukštelius, tai skanu būn prasmingai), su tapkutėm bandau darban vykti  rolleyes.gif bet iš tavo baikos gerai ir garsiai kvatojaus, kažkaip prisiminiau kaip krikštatėvis su vaikišku aliejumi galvą išsiplovė ir sakė tas vaikiškas jonsons šampūnas kažkoks netoks lotuliukas.gif

Panadolis jau šiuo atveju nepadėjo, tik trumpam spazmus apmažino, tai išgėriau cinie ir ką, aš vėl žmogus assa.gif tik išvaizda nekokia (kažkaip po skausmų nekaip atrodau), bet ai irnesakyk.gif svarbu neskauda.
na o iš šampūno prisijuokiau, nes vienas giminaitis su lenoriu galvą plovėsi ir keikė, kad neputoja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 25, 14:37)
Panadolis jau šiuo atveju nepadėjo, tik trumpam spazmus apmažino, tai išgėriau cinie ir ką, aš vėl žmogus assa.gif  tik išvaizda nekokia (kažkaip po skausmų nekaip atrodau), bet ai irnesakyk.gif  svarbu neskauda.
na o iš šampūno prisijuokiau, nes vienas giminaitis su lenoriu galvą plovėsi ir keikė, kad neputoja hihihi.gif

thumbup.gif Liuks, kad nebeskauda! 4u.gif

O del lenorio! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 25, 14:37)
Panadolis jau šiuo atveju nepadėjo, tik trumpam spazmus apmažino, tai išgėriau cinie ir ką, aš vėl žmogus assa.gif  tik išvaizda nekokia (kažkaip po skausmų nekaip atrodau), bet ai irnesakyk.gif  svarbu neskauda.

šaunu kad nebeskauda thumbup.gif thumbup.gif (po skausmų visos įtartinai atrodom spėju)
o galva matyt gerai kvepėjo ir ilgam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikutė @ 2009 03 22, 23:50)
Be nuolaidos 2 Imigran  50 mg tabletės kainuoja 19,60 lt doh.gif  Dažniausiai perku 100 mg stiprumo (kaina apie 30-35 lt),tada laužiu tabletę perpus, truputį pigiau gaunasi...
Man dažniausiai užeina naktį ar paryčiais skaudėt, atsibundu nuo nepakeliamo skausmo unsure.gif
Bandžiau visokias arbatas, akupunktūrą.Nepadėjo. Bet padeda joga. Tik ją reikia praktikuoti ištisai. Bet ne visada išeina unsure.gif

Jai tave tai paguos, tai man Imigran visiskai netinka, o reikia pirkti Zomig, kurio 3 tableteliu kaina beveik 67 Lt doh.gif
Tai kaskart pirkdama pasidziaugiu, kad dar galiu sau leisti tai, bet jai negaleciau tai neisivaizduoju kas daryciau.

QUOTE(Vamora @ 2009 03 23, 10:40)
Tikrai skirtingai vaistai veikia, man pradzioj ir imigrano buvo israse...Negalejau gert, galvojau,kad uzdusins mane,kai jo isgeriau per migrenos priepoli. O va zomig gerai,tik kokio jie barngumo,nos ir kompensuojamus man raso. Ju taip pat tik 2 tabletukes buna ir gali rasyti tik 1 men doh.gif

nu kad po 3 g.gif buna.
Mano gyd sake, kad aplamai taip pastoviai rasineti nelabai juos gali, nes jai pagal visas taisykles tai tik priepolio metu zmogui atvykus (apsurdas) juos galetu israsyti.

Nu prisijuokiau is lenoru, sampunu...... thumbup.gif

Atsakyti
Merginos, gal pasikartosiu, bet jei yra galimybė (ypač tom kam galvą pradeda skaudėti galvą naktį ar paryčiais) pakeiskit miegojimo vietą. Pagal galimybę perstumkit lovą kur nors kitur. Šitie dalykai nekainuoja nieko bet gali būti nebloga išeitis.
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 03 26, 08:09)
Merginos, gal pasikartosiu, bet jei yra galimybė (ypač tom kam galvą pradeda skaudėti galvą naktį ar paryčiais) pakeiskit miegojimo vietą. Pagal galimybę perstumkit lovą kur nors kitur. Šitie dalykai nekainuoja nieko bet gali būti nebloga išeitis.

Man ir atrodo, kad kartais vieta būna netinkama, bet MB taip “myli“ toj vietoj lovą, kad nežinau kaip čia apsikovot g.gif

Na kaip šiandien mergaitės jaučiatės, kaip galviukai? Tikiuos nebeskauda 4u.gif
Kaip šiandien saulė šviečia, man kažko įtarimas kad reiks namie su akiniais nuo saulės būt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 09:04)
Na kaip šiandien mergaitės jaučiatės, kaip galviukai? Tikiuos nebeskauda  4u.gif

tą kairį smilkinį ir akį užspaudę kažkaip, bet čia niekis irnesakyk.gif nes vakar tai jau sunkiai jaučiausi, tik cinie išgelbėjo.
tikiuosi visos sveikos šiandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 26, 09:14)
tą kairį smilkinį ir akį užspaudę kažkaip, bet čia niekis irnesakyk.gif  nes vakar tai jau sunkiai jaučiausi, tik cinie išgelbėjo.

Na gal atleis ir tą akį su smilkiniu, o akinių nereik tamstai nešioti? Man kitą syk kad be akinių padirbu biškiuką pradeda skaudėt akį ir tada smilkinį ir tada amba doh.gif Nors kai toks skausmelis buvo nedyvai jog ir kitą dieną galvą jauti doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
laikykites mergaites, man lig ir geriau jau:) o laike kaip grazu siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 09:04)
Na kaip šiandien mergaitės jaučiatės, kaip galviukai? Tikiuos nebeskauda  4u.gif
Kaip šiandien saulė šviečia, man kažko įtarimas kad reiks namie su akiniais nuo saulės būt  lotuliukas.gif

Vat as be akiniu nuo saules niekur, nes vairuot su jais taip pripratau, kad tik biskuti saules islenda, iskart akinius neduosi... unsure.gif
Atsakyti