Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

Labukas, likimo sesės 4u.gif
anksčiau mane migrena kankindavo vos ne kartą į savaitę doh.gif mečiau KT, jau du mėnesiai kaip aš be jų ir buvo tik 2 priepuoliai blush2.gif matyt, man jos netiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 09:25)
Na gal atleis ir tą akį su smilkiniu, o akinių nereik tamstai nešioti? Man kitą syk kad be akinių padirbu biškiuką pradeda skaudėt akį ir tada smilkinį ir tada amba  doh.gif Nors kai toks skausmelis buvo nedyvai jog ir kitą dieną galvą jauti  doh.gif

nešioju akinius, bet aš be jų beveik nebūnu, taip pripratau, kad ir po dušu su akiniais palendu, kai aprasoja, tada suptantu kas ne taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 26, 09:56)
Vat as be akiniu nuo saules niekur, nes vairuot su jais taip pripratau, kad tik biskuti saules islenda, iskart akinius neduosi... unsure.gif

Tai saulė ir išprovokuoja migreną, man tai ir žiemą ir vasarą reik, bet kartais būna kad pamirštu aš juos (ir galvą palikčiau jei galėčiau nusiimti doh.gif ) tai kaip čia pasakius ir žliba būnu ir su skausmu g.gif

QUOTE(Riedgute @ 2009 03 26, 10:16)
anksčiau mane migrena kankindavo vos ne kartą į savaitę doh.gif mečiau KT, jau du mėnesiai kaip aš be jų ir buvo tik 2 priepuoliai blush2.gif matyt, man jos netiko smile.gif

matyt tikrai netiko, nes ten yra KT prie šalutinio poveikio: gali išprovokuoti migreną (galvos skausmą)

na ką sveika atvykus į mūsų klubą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2009 03 26, 10:16)

man irgi taip buvo, kad vos ne praėjo visai tie skausmai po KP metimo, bet....po kiek laiko vėl užėjo ir ką - kankinuosi doh.gif per anksti neapsidžiauk.
Bet linkiu, kad nepadažnėtų skausmai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 26, 10:22)
nešioju akinius, bet aš be jų beveik nebūnu, taip pripratau, kad ir po dušu su akiniais palendu, kai aprasoja, tada suptantu kas ne taip lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 03 26, 09:52)
labas rytas 4u.gif
laikykites mergaites, man lig ir geriau jau:) o laike kaip grazu siandien smile.gif

smagu, kad ir tau geriau 4u.gif
laikykimės good.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 26, 10:26)
man irgi taip buvo, kad vos ne praėjo visai tie skausmai po KP metimo, bet....po kiek laiko vėl užėjo ir ką - kankinuosi doh.gif  per anksti neapsidžiauk.

tai gal rimtai kažkokia hormonų įtaka skausmui yra? Gal galima išsitiri kaip ten jie kokiam lygį yra, kokių daugiau kokių mažiau? nes jei pvz.: prieš mmm prasdeda, tai yra įtaka, man kažko paskutiniu metu per mmm prasideda, kažkas netaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 11:24)
matyt tikrai netiko, nes ten yra KT prie šalutinio poveikio: gali išprovokuoti migreną (galvos skausmą)

na ką sveika atvykus į mūsų klubą  4u.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 03 26, 11:26)
man irgi taip buvo, kad vos ne praėjo visai tie skausmai po KP metimo, bet....po kiek laiko vėl užėjo ir ką - kankinuosi doh.gif  per anksti neapsidžiauk.

žinokit, pradėjau anksčiau keltis, daryt sveikesnį maistą, virtis košes. geriau jaučiuosi smile.gif dar reiktų išsivalyt organizmą, tik norisi kuo saugesnio būdo biggrin.gif
paskutinis priepuolis išsimušė krauju per nosį, bet ačiū Dievui, nebevėmiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riedgute: 26 kovo 2009 - 10:33
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 10:30)
tai gal rimtai kažkokia hormonų įtaka skausmui yra? Gal galima išsitiri kaip ten jie kokiam lygį yra, kokių daugiau kokių mažiau? nes jei pvz.: prieš mmm prasdeda, tai yra įtaka, man kažko paskutiniu metu per mmm prasideda, kažkas netaip  blink.gif

kažkuo ir tie hormonai susiję. kažkur esu skaičiusi, kad kitoms būna net taip vadinama "menstruacinė migrena". Man įvairiai skauda, aišku per mmm tai beveik visada skauda, bet be jų užeina taip pat...
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2009 03 26, 10:31)
žinokit, pradėjau anksčiau keltis, daryt maistą, virtis košes. geriau jaučiuosi smile.gif dar reiktų išsivalyt organizmą, tik norisi kuo saugesnio būdo biggrin.gif
paskutinis priepuolis išsimušė krauju per nosį, bet ačiū Dievui, nebevėmiau doh.gif

blink.gif o jetaus, siūlau pabandyti Lepicol pavartoti ir nebrangu, ir gerai tenai viskas natūralios medžiagos, MB nusipirko ir man liepė gert, tai žinok savaitė laiko ir man patinka thumbup.gif valgyt mažiau norisi, į wc normaliau galima užsukt blush2.gif ir dar visokių gėrių (čia mano pastebėjimai) 4u.gif

gerai merginos nesusirkit, geros dienos, lekiu praustis ir į migraciją paso keist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 11:30)
tai gal rimtai kažkokia hormonų įtaka skausmui yra? Gal galima išsitiri kaip ten jie kokiam lygį yra, kokių daugiau kokių mažiau? nes jei pvz.: prieš mmm prasdeda, tai yra įtaka, man kažko paskutiniu metu per mmm prasideda, kažkas netaip  blink.gif

turbūt, kad turi mastau.gif gi gydytojos sako, kad reikia pastoti, tada aprimsta, matyt, hormonai pakinta. bet man nepasisekė pastot blush2.gif na nėr ko norėt taip greti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2009 03 26, 10:31)
žinokit, pradėjau anksčiau keltis, daryt sveikesnį maistą, virtis košes. geriau jaučiuosi smile.gif dar reiktų išsivalyt organizmą, tik norisi kuo saugesnio būdo biggrin.gif

baisu... jau ta migrena tai šakės doh.gif

bet tikrai nosis irgi dažnai užgulta būna, kai skaudagalvą.
Atsakyti