Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 11:36)
blink.gif o jetaus, siūlau pabandyti Lepicol pavartoti ir nebrangu, ir gerai tenai viskas natūralios medžiagos, MB nusipirko ir man liepė gert, tai žinok savaitė laiko ir man patinka  thumbup.gif valgyt mažiau norisi, į wc normaliau galima užsukt  blush2.gif ir dar visokių gėrių (čia mano pastebėjimai)  4u.gif

gerai merginos nesusirkit, geros dienos, lekiu praustis ir į migraciją paso keist  4u.gif

ačiū 4u.gif jų paprastose vaistinėse būna? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 26, 11:37)
baisu... jau ta migrena tai šakės doh.gif

bet tikrai nosis irgi dažnai užgulta būna, kai skaudagalvą.

bet žinokit, turbūt pusę stiklinės nuleidau. naktinius net išmečiau, daugiau raudonos negu baltos verysad.gif svarbiausia, kaip tik dieną prieš išvažiavo vyras ilgam.. nu va, galvoju, tik likau viena ir jau gendu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2009 03 26, 10:40)
ačiū 4u.gif jų paprastose vaistinėse būna?

aha visur, pasižiūrėt reikia nes nevisur kainos vienodos mirksiukas.gif o kad kraujas bėga ir kažko trūksta arba nosies gleivinė labai suplonėjus yra
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 12:09)
aha visur, pasižiūrėt reikia nes nevisur kainos vienodos  mirksiukas.gif o kad kraujas bėga ir kažko trūksta arba nosies gleivinė labai suplonėjus yra

su tuo krauju buvo taip, kad kaip visada prieš galvos skausmą nutolo kažkur garsas ir vaizdas, pradėjo rakint žandikaulį ir tik pajutau didelį spaudimą kaktos vidurį ir tada pasipylė... o po 10 minučių baisus galvos skausmas doh.gif galvoju, gal čia dvi bėdos kartu sutapo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 10:24)
Tai saulė ir išprovokuoja migreną, man tai ir žiemą ir vasarą reik, bet kartais būna kad pamirštu aš juos (ir galvą palikčiau jei galėčiau nusiimti  doh.gif ) tai kaip čia pasakius ir žliba būnu ir su skausmu  g.gif

As visada kartu tampausi, jei su masina vaziuoju, jei be jos irgi kartais pamirstu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2009 03 26, 13:01)
su tuo krauju buvo taip, kad kaip visada prieš galvos skausmą nutolo kažkur garsas ir vaizdas, pradėjo rakint žandikaulį ir tik pajutau didelį spaudimą kaktos vidurį ir tada pasipylė... o po 10 minučių baisus galvos skausmas doh.gif galvoju, gal čia dvi bėdos kartu sutapo... g.gif

čia kaip alpsta žmonės sako kažkas ausyse užti pradeda ir garsas vaizdas dingsta blink.gif o daugiau jei nepasikartojo tai gal sutapimas
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 10:30)
tai gal rimtai kažkokia hormonų įtaka skausmui yra? Gal galima išsitiri kaip ten jie kokiam lygį yra, kokių daugiau kokių mažiau? nes jei pvz.: prieš mmm prasdeda, tai yra įtaka, man kažko paskutiniu metu per mmm prasideda, kažkas netaip  blink.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 03 26, 10:35)
kažkuo ir tie hormonai susiję. kažkur esu skaičiusi, kad kitoms būna net taip vadinama "menstruacinė migrena". Man įvairiai skauda, aišku per mmm tai beveik visada skauda, bet be jų užeina taip pat...

man irgi dazniausiai pries mmm ,po ar per mmm migrena buna,grynai nuo hormonu priklauso,nes kai buvau nescia nei karto nebuvo migrenos,tik pirma menesi
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 26, 15:17)
čia kaip alpsta žmonės sako kažkas ausyse užti pradeda ir garsas vaizdas dingsta  blink.gif  o daugiau jei nepasikartojo tai gal sutapimas

aš prieš priepuolį visada atsijungiu nuo pasaulio, nesuprantu, ką kiti kalba, o vaizdas, lyg būčiau girta, bet kraujas - pirmą kartą
Atsakyti
Sveikutes likimo drauges.Jau trečia diena mirštu nuo galvos skausmo doh.gif Vakar lig silpnėjo skausmas o šiandien po pietų jau nežinau kur galva kišti mega_shok.gif Taip skauda kad nenoriu nieko tik guleti. Bet tame problema kad guleti negaliu. Šiandien dar reikėjo pas vyresneli į švente nueiti ,pažiureti koncerta ...Įsivaizduojat koks man įdomumas būvo kai pykina nuo skausmo o reikia ištverti virš valandos .Kitoms linksma o aš sėdžiu ir galvoju kada pagaliau baigsis koncertas. blush2.gif Atejau namo tenai vyras ir mažiukas lauke o rytoi egzamenas... O koks nervas ima negaliu ,nuo kiekvieno triukšmo galva sprogsta,net atrodo nelabai ten ir garsiai tie mano vaikai žaidžia o man toks įspūdis kad kalnai verčiasi. Atleiskit už ilga posta...Viska einu toliau kentieti verysad.gif O kaip kitos laikosi ?
Papildyta:
QUOTE(Riedgute @ 2009 03 26, 21:40)
aš prieš priepuolį visada atsijungiu nuo pasaulio, nesuprantu, ką kiti kalba, o vaizdas, lyg būčiau girta, bet kraujas - pirmą kartą

Riedgute man ligiai tas pats. Priepuolio metų esu panaši į beprote. Aš tai saves nematau iš šalies o vyras mato. Tai sake baisus vaizdelis... doh.gif
Atsakyti
As tai gerai smile.gif tfu tfu tfu...atlaikiau mm gerai,be jokiu skausmu,buvo lyg pradeja tvinkset,bet tai tik nuo didelio triuksmo,sauso oro kambari ir daug sveciu smile.gif Savaitgali susirinko daug draugu Alias zaidima pazaist biggrin.gif doh.gif tai nuo riksmo,gestikuliavimu ir t.t pavargau juodai,bet nieko,neuzpuole skausmai.
Dar geriu vaistus israsytus daktares,jie atpalaiduoja kaklo(ir siaip) raumenis,kazkiek sunormaizuoja naktini miega,tai gal ir tie padeda...Dar geriu magni + B6+melisa.
Sveikatos panos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 27, 20:51)
Sveikutes likimo drauges.Jau trečia diena mirštu nuo galvos skausmo doh.gif Vakar lig silpnėjo skausmas o šiandien po pietų jau nežinau kur galva kišti mega_shok.gif  Taip skauda kad nenoriu nieko tik guleti. Bet tame problema kad guleti negaliu. Šiandien dar reikėjo pas vyresneli į švente nueiti ,pažiureti koncerta ...Įsivaizduojat koks man įdomumas būvo kai pykina nuo skausmo o reikia ištverti virš valandos .Kitoms linksma o  aš sėdžiu ir galvoju kada pagaliau baigsis koncertas. blush2.gif Atejau namo tenai vyras ir mažiukas lauke o rytoi egzaminas... O koks nervas ima negaliu ,nuo kiekvieno triukšmo galva sprogsta,net atrodo nelabai ten ir garsiai tie mano vaikai žaidžia o man toks įspūdis kad kalnai verčiasi. Atleiskit už ilga posta...Viskass einu toliau kentieti verysad.gif

oi užjaučiu tave, sėkmės beribės per egzaminą drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir kad skausmas atlėgtų iki pakenčiamo bent doh.gif tikiuos šiandien tau palaimos be skausmo diena 4u.gif

~Sandrita~ - tai šaunu, kad padeda, žiū gal ir išgysi ant visam thumbup.gif thumbup.gif (ateiskit, man savo tarmėj lengviau išsireikšt) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 03 28, 11:53)

~Sandrita~ - tai šaunu, kad padeda, žiū gal ir išgysi ant visam  thumbup.gif  thumbup.gif (ateiskit, man savo tarmėj lengviau išsireikšt)  blush2.gif

Kad tavo zodziai i dangu biggrin.gif 4u.gif
Net pati zinok stebiuosi...gal de to kad dar ir pavasareja-nuotaika gera ax.gif Siunciu ir jums savo geras emocijas 4u.gif
Atsakyti
O aš kaip nuo kovo 13 d. pradėjau kankintis, taip iki dabar. 2 dienų poilsį turėjau nuo skausmo per tą laiką...
Vakar gėriau dar vieną cinie, kad praeitų, tai anksčiau per kokia 15-20 min. praeidavo, o vakar ne... visai nepadėjo. sakau gal išsimiegosiu, praeis. kur tau. ryte nuėjau į toletą, tai galvojau negryšiu, nes kuo daugiau judu, tuo daugiau tvinksi...tai ką cinie nepadeda, net nežinau ką gerti. nuvažiavau pas šeimos gydytoją (dirba iki pietų), davė nuo spaudimo tabletėlę nes buvo sukilęs 150/90 (normalus mano 110/70), suleido porą analgino į veną, tai jau dabar biškį į žmogų panašėju. nesuprantu, ko ta cinie nepadėjo ir kas man darosi? g.gif
Išrašė siuntimą tirtis akių dugną dar kartelį ir sako jei nepraeis, siūs pas neurologę.
Išrašė tuos vaistus, kur anksčiau gėriau (pasakojau, kad nuo epilepsijos jie), vadinasi "depakine chrono" ir vitaminų b komplekso,dar nenusipirkau nieko, bet pirmadienį nusipirksiu.

Tai vat kokia mano istorijėlė...
Atsakyti