Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(Vamora @ 2009 02 20, 15:30)
Nors ir raso visur kad migreninikams negalima kavos, bet as be jos ir negaliu,tiesiu kazkokia kofemane, 3-4puodukai per diena daugiausia(nebent kur baliuke dagiau ax.gif ), bet va raudono vyno tai gert negaliu,nors labai megstu sausa, pradeda galva skaudet nuo jo(uztenka ir nedaug)

tai kad ir aš be kavos nė pro kur schmoll.gif spaudimas žemas... ryte aprengus ir davus pieno vaikui turiu būtinai išgert kavos... nes kitaip būsiu mieguista, tokia be dvasios unsure.gif

o su vynu, tikrai pastebėjau, kad negaliu gert... nes dažniausiai kitadien, būna tooks galvos skausmas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 20, 12:52)
Prasom, prasom! 4u.gif
Gal koki stebuklinga vaista zinot? ax.gif Kuo skausmus malsinat? ax.gif
--------------------------------------------------------------
Si karta gal Lutei neuzkliusiu su klausimais! lotuliukas.gif

Nekliūni, bet tikrai nedirbi kur prie medicinos? Labe rimtai klausimą užduodi 4u.gif man patinka kaip profesorė per tyrimus

Aš ir skaičiau kad reikia migrenikėms kavą mažint, bet negalima atsisakyti, nes matyt tikrai veikia terapiškai, man seniau kažkaip ji nelabai (mat buvo linkęs didėt spaudimas), bet dabar: labas rytas ir kava, tikrai geriau jaučiuos, mažiau gal būna tokių staigių skausmų...
Aš tai žinokit iš tokių hemeopatinių vartoju SEDATIF`ą, man jis neblogai kai kada
bet dar biški nusistebėjimai, man yra migrenos komplikacija (opicialiai) bet kažko daar darosi panašu į migreną su aura, kaip kad daugumai mergyčių, klausimas: čia užkrečiama lotuliukas.gif ar man kažkas kinta su ta migrena g.gif
Atsakyti
O kokie tyrimai yra daromio del migrenos 4u.gif
Atsakyti
ir mano spaudimas labai zemas,ir as kavos turiu isgerti.vet vynas tai man aplamai-mirtis.tokkius skausmus sukelia ir nedidelis kiekis,kad baisu.vyno atsisakiau visai.
kaip pastebejau migrena manoji kintanti.zverejo ji paskutinius keleta metu.vis bjauresne daresi.man migrena diagnozavo po akiu dugno tyrimo,nes nulekiau per pati jos ykarsti.gal pasiseke kad neurologe gera pasitaike,ji man nepirso depresijos,o migrena nustate,nors medikai linke jas gretinti ir lyginti.sitaip man nemazai metu vis kiso depresija,ir pagaliau migrena rado.
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 02 20, 21:56)
Nekliūni, bet tikrai nedirbi kur prie medicinos? Labe rimtai klausimą užduodi  4u.gif man patinka kaip profesorė per tyrimus

Aš ir skaičiau kad reikia migrenikėms kavą mažint, bet negalima atsisakyti, nes matyt tikrai veikia terapiškai, man seniau kažkaip ji nelabai (mat buvo linkęs didėt spaudimas), bet dabar: labas rytas ir kava, tikrai geriau jaučiuos, mažiau gal būna tokių staigių skausmų...
Aš tai žinokit iš tokių hemeopatinių vartoju SEDATIF`ą, man jis neblogai kai kada
bet dar biški nusistebėjimai, man yra migrenos komplikacija (opicialiai) bet kažko daar darosi panašu į migreną su aura, kaip kad daugumai mergyčių, klausimas: čia užkrečiama  lotuliukas.gif ar man kažkas kinta su ta migrena  g.gif

Nea, nedirbu, tiesiog visa gyvenima domejausi medicina! 4u.gif
Sedatifa as irgi retkarciais geriu. ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Gal kas galit suteikt info apie tuos vaisktukus Cinie. O migrena kai nustatinejo tai iakiu dugniu tyre, ir kazkokioje kede suke ,dar priestai dare ir magnetini rezonansa ar neauga kas ir pan...Ir klausinejo kokie skausmai ir pan...
O del depresijos, tai dabar ziuriu visas ligas nuraso depresijai doh.gif Gydytojas pasiunte vidaus organu echoskopijai (buvo bedu biski) tai ten gydytpja,man kad pradejo skaityti is zurnalu prisikarpius, depresija sako tau doh.gif Vienu zodziu lengviausia diadnoze, tuo labiau jei dar galvos skausmais skundies.Gerai sakot, gerai ,kad dar ant gero supratingo neurologo uztaikai
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 02 21, 11:28)
Labutis 4u.gif
. O migrena kai nustatinejo tai iakiu dugniu tyre, ir kazkokioje kede suke ,dar priestai dare ir magnetini rezonansa ar neauga kas ir pan...Ir klausinejo kokie skausmai  ir pan...
O del depresijos, tai dabar ziuriu visas ligas nuraso depresijai doh.gif Gydytojas pasiunte vidaus organu echoskopijai (buvo bedu biski) tai ten  gydytpja,man kad pradejo skaityti is zurnalu prisikarpius, depresija sako tau doh.gif Vienu zodziu lengviausia diadnoze, tuo labiau jei dar galvos skausmais skundies.Gerai sakot, gerai ,kad dar ant gero supratingo neurologo uztaikai

Tai taip,aš apie tai irgi rašiau biggrin.gif Man nustate vidutine depresija ir nerimo sutrikimai bet AD neišgelbejo nuo migrenos doh.gif Visai nesenei aplankiau neuropatologe tai sake " gerkit AD ir viskas bus gerai" blink.gif Nenorejau labai ginčiotis bet tikrai juokas pro ašaras. Dabar galvoju reikia pas kita neurologa užsirašytis ir įdomu ką jis pasakys???
Dabar galva neskauda ,bet tokia galva sunki ir akys labai skauda g.gif Nežinau ,jau vakar galvojau vėl priepuolis užeis,labai silpna pasidare ir kaip migloje mačiau bet atsiguliau ( turėjau galimybe) tai praejo .O kas būtu jei bučiau kur nors tarp žmonių?Geriau negalvosiu apie tai biggrin.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 02 21, 14:19)
Tai taip,aš apie tai irgi rašiau biggrin.gif Man nustate vidutine depresija ir nerimo sutrikimai bet AD neišgelbejo nuo migrenos doh.gif Visai nesenei aplankiau neuropatologe tai sake " gerkit AD ir viskas bus gerai" blink.gif Nenorejau labai ginčiotis bet tikrai juokas pro ašaras. Dabar galvoju reikia pas kita neurologa užsirašytis ir įdomu ką jis pasakys???
Dabar galva neskauda ,bet tokia galva sunki ir akys labai skauda g.gif Nežinau ,jau vakar galvojau vėl priepuolis užeis,labai silpna pasidare ir kaip migloje mačiau bet atsiguliau ( turėjau galimybe) tai praejo .O kas būtu jei bučiau kur nors tarp žmonių?Geriau negalvosiu apie tai biggrin.gif
Geros dienos 4u.gif

Bet man tai baisu,kad prie tu AD priprast galima, ojuos lengviausia ikist.Ir vaiksciok tada apsnudus.
Atsakyti
as kai drastiskai atsisakiau AD,tai tas isprotejes sirdies plakimas praejo.galiu pasidziaugti kad paskuti karta labai dauzesi sirdis pries nepilnai menesi.buna truputi padazneja pulsas,bet ne tiek kad nezinociau kur detis.o man butent AD ir israsinedavo kad ta plakima sumazinti.tai gavosi atvirksciai-nebegeriu ir apsitvarke.
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 02 21, 11:28)
Labutis :4u
O del depresijos, tai dabar ziuriu visas ligas nuraso depresijai doh.gif

Aha,buvau as su tuo susidurus...Pakliuvau kazkada i ligonine su stipriu dusuliu,bukle labai nekokia buvo,dvi savaites vare hormonus,o man nei kiek ne geriau,jau net valgyt,nei miegot nebegalejau,tik gulejau diena nakti deguoni apsikabinus,o daktarai nezinojo kas man yra,tai paskui sako jums depresija nuo sunkaus gyvenimo,uztai kad viena du vaikus auginat blink.gif Nors tas gyvenimas tuo metu nei sunkus man buvo,nei ka,bet jos taip nusprende blink.gif O paskui dar sugalvojo vis del to plauciu rentgena padaryti,ir paaiskejo,kad man plauciu uzdegimas!!! blink.gif Paskui bendradarbiai juokesi,tuo metu kaip tik spaudoj rase apie analogiska atveji,Klaipedoj moteriske mire psichiatro kabinete nuo plauciu uzdegimo,tai sake ir tau taip galejo buti doh.gif
Atsakyti
Nu viršūnė blink.gif kur depresija, kur plaučių uždegimas blink.gif

bliamba, o man su miegu visai nekas unsure.gif kad ir šiandien... vaikas užmigo, priguliau ir aš su vyru - sakau mažumėle pailsėsiu... užmigau, po 15 min suskambo telefonas, numečiau... vėl stengiaus užmigt, vyras pradėjo knarkt - aš nervintis, kad nebeužmiegu... išėjau į kitą kambarį, aišku ir ten nebeužmigau... tai atėjau čia su kavos puodeliu doh.gif
nenoriu vaistu per dažnai nuo miego griebtis... bet... prieš kokį mėnesį, net naktį normaliai nebepamiegodavau... teko vakarais ir Lexotonil'io pagert... Sedatif nebepadėjo doh.gif Vat tada ir galvos skausmai buvo padažneję...
Aišku, mano mažasis pipiras nelabai ramiai miega, kartais naktį tenka n kartų atsikelt... bet kai atsigulus vėl į lovą, nebeužmiegi - tai jau nebejuokinga unsure.gif

kovo 3 vizitas pas neurologę, jaučiu ir man pasakys - pervargsti su vaiku, nepailsi - depresija tau... smile.gif

nu ir išsipasakojau jums mergaitės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2009 02 21, 19:39)
Nu viršūnė  blink.gif kur depresija, kur plaučių uždegimas  blink.gif

bliamba, o man su miegu visai nekas  unsure.gif kad ir šiandien... vaikas užmigo,
kovo 3 vizitas pas neurologę, jaučiu ir man pasakys - pervargsti su vaiku, nepailsi - depresija tau... smile.gif

nu ir išsipasakojau jums mergaitės  blush2.gif

Ojoj,kaip tave suprantu.Mane irgi labai dažnai nemiga kankina doh.gif Bet dabar miegu gerai .O tu ne griebk iš karto Lexotanilio o pabandyk Benoseno arba Valrodixso su valerjonu. Prieš miega pagulek šiltoje vonioje ,pamedituok ,užsimerk ir pabandyk apie nieka negalvoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vamora @ 2009 02 21, 16:06)
Bet man tai baisu,kad prie tu AD priprast galima, ojuos lengviausia ikist.Ir vaiksciok tada apsnudus.

Nuo AD apsnudusi nevaiksčiosi,man atvirksčiau daugiau energijos atsirado tongue.gif Bet man pačiai jau nusibodo jei kas, iš karto "depresija". blink.gif O prie AD nežinau ar galima priprasti bet manau tiesos tikrai yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 21 vasario 2009 - 23:47