Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

Iš savo praktikos, gėriau viską kas ką siūlė (ką išgelbėjo nuo migrenos) visokias trauktines, užpiltines, vaistus iš užjūrio doh.gif - man be rezultatų, o kitas dalykas kas mane biesina pasireklamavai kartą ir psio lauk, o ne įrodinėt kaip pagijo, koks stebuklas, juk nenulėksiu pas tą draugę ir nepatikrinsiu to fenomenalaus dalyko...
jei Jurabanga supyko - dovanokit, bet čia jau jos bėda, aš laikausi savo nuomonės iš savo praktikos protest.gif

Atsakyti
Na aš galvojau, kad man tai jau taip blogai su ta galva, net nežinau ko dar griebtis, bet pasirodo yra žymiai blogiau. O, vaikeli, jeigu jokios priemonės neduoda efekto, tai tikrai nieko gero. Man bent jau kuriam laikui padeda išvengti galvos skausmo. Tiesą pasakius, kiek tyrimų buvo daryta, taip niekas man 100 proc. ir neįrodė, kad mane kamuoja tikroji migrena. Man buna nevienodi skausmai. Vieną kartą - lyg ir migreninis, kitą kartą- kažkoks kitoks, atrodo kaip neuralgija... Dėl to sunku ir gydytis. Bet dabar stengiuosi gerinti savo padėtį alternatyviosios medicinos metodais ir priemonėmis, nes jau nuo tos chemijos iš vis nieko gero.
Dar - dėl Fohow produkcijos. Gaila, bet internete ieškojau info - radau tinklalapius, skelbimus, bet niekur nerašo kainų. Nesuprantu - kodėl?? Argi tai kokia karinė paslaptis? Pavyzdžiui, dabar vartoju vienos kinų kompanijos papildus, bet jie dirba atvirai, visur rašo kainas. Taigi, Fohow susidomėjau, kur sužinoti kiek kainuoja Lindži???
Atsakyti
Man jau trecia menesi pavyksta pagauti ta prakeiktaja tokioj stadijoj,kai vat tuoj tuoj prasides bet dar neprasidejo bigsmile.gif Tada greit kavos,tablete ir viskas praeina.Bet cia kazkas dar manau suveike,paskutiniu metu geriau daug visokiu nesamoniu tai net nezinau kas galejo padet,vnz.,B gr.,du menesius triptana,nakvisu alieju,magni,dar kazka...ai,ginkmedi su zenseniu,nebepamenu kaip vadinasi...Ir dar-laikau save pastovioj itampoj,mazai miegu ir vis kalu sau i galva kad neturiu teises sirgti,kad negali tas skausmas uzpulti,juk dirbti reikia,o dirbti nieks neleis jei ta bjaurybe uzeis,o ir nepajegsiu doh.gif
O dar pagalvojau,gal tikrai ir su mityba tai susije...paskutiniais metais atsisakiau nemazai maisto produktu del skrandzio bedu,hmm...
Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 04 18, 16:04)
Na aš galvojau, kad man tai jau taip blogai su ta galva, net nežinau ko dar griebtis, bet pasirodo yra žymiai blogiau. O, vaikeli, jeigu jokios priemonės neduoda efekto, tai tikrai nieko gero. Taigi, Fohow susidomėjau, kur sužinoti kiek kainuoja Lindži???

Tai į až JuraBanga parašyk atrašyt turėtų, man ir keista nes kainų tai nėra ten
QUOTE(denaxa @ 2009 04 18, 18:04)

blink.gif nu ir pavarei, mergyt, svarbu, kad neskauda drinks_cheers.gif

o aš pagalvojau, kad man migreną gali išprovokuot alergija, dariaus tyrimus (nes esu asmatikė - šienligininkė) tai visiems alergenams esu alergiška doh.gif net bulvėms ir obuoliams blink.gif

matyt turi įtakos ir mityba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 04 18, 22:18)
blink.gif nu ir pavarei, mergyt, svarbu, kad neskauda  drinks_cheers.gif

o aš pagalvojau, kad man migreną gali išprovokuot alergija, dariaus tyrimus (nes esu asmatikė - šienligininkė) tai visiems alergenams esu alergiška  doh.gif net bulvėms ir obuoliams  blink.gif

matyt turi įtakos ir mityba g.gif

drinks_cheers.gif Labas,as irgi tokia pati 4u.gif Irgi net bulvems ir obuoliams ax.gif Bet,zinai,paskutinius pora metu mano alergijos mazeja,net medu ziema vartojau,o nuo astmos vaistu nebenaudoju jau antrus metus.Kazkaip pradedu galvoti,kad psichologinis faktorius irgi daug cia pasireiske,bet,vat,klausimas,kiek as ta itampa islaikysiu... g.gif
Atsakyti
Man ir smalsu, kiek temps organizmas, vistiek ateis laikas, kai reiks pailsėti g.gif
o mano alergija vieniems mažėja kitiems dalykams didėja, buvau alergiška tik katėms ir šunims, bet ir pasireikšdavo su visokiais bėrimais, dusinimai ir ašarojimais, o maistui - ne, bet ir galva skaudėdavo retai, o dabar kai tas maistas toks sintetinis - tai alergiška viskam, galima tik pasukų iš pieno ir ryžius iš kruopų tai pagalvojau, kad gera bus dieta ir svoris kris ir galva mažiau skaudės, juk ir nuo skrandžio sutrikimų berods skauda galvą? Ar aš klįstu?

http://beta.sveikasv...?execution=e2s1
vat čia kai paskaičiau tai pagalvojau, kad dieta butų neprošal

beje kaip kitoms sekasi, tikiuos neskauda galviukų? mirksiukas.gif
Atsakyti
...ir dar šiandien vaistinėj girdėjau, kaip viena moteris prašė hemeopatinių lašiukų nuo migrenos? Gal kas žinot ta tema ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 04 19, 16:14)
...ir dar šiandien vaistinėj girdėjau, kaip viena moteris prašė hemeopatinių lašiukų nuo migrenos? Gal kas žinot ta tema ką nors?

Mažute, homeopatija aš pati domiuosi truputuką ir yra internete daug temų apie šį gydymo būdą, Supermama forume pati kažkiek rašiau anksčiau. Noriu pasakyt, kad nereikėtų pirkti homeopatinių vaistų vaistinėje, nes tai yra mokslas, gydymo metodas, o vaistininkė negali nustatyt nuo ko tau skauda galvą. Tu turi apsilankyti pas gerą gydytoją homeopatą, o ne pas kokį šarlataną. Galėčiau net rekomenduot pas ką - jeigu norėsi. Asmeniškai man labai padėjo homeopatiniai vaistai, bet bėda viena - juos reikia gerti kaip tik-tak pagal laikroduką ir griežtai laikytis nurodymų. Ir labai jau ilgai, praktiškai pastoviai naudoti. Bet tikrai išgelbėja nuo baisių ligų, tame tarpe ir migreną labai palengvina. O nuo alergijos yra neginčijamai naudingi vaistai, nes kai kurias alergijos rūšis išgydo pilnai, ko negali akademinė medicina. Mano vyras turi kantrybės juos gerti jau du metus atskirais etapais ir yra sveikas kaip ridikas, o pradėjo tuos vaistukus gerti irgi dėl sveikatos problemų.
Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 04 21, 13:10)
Mažute, homeopatija aš pati domiuosi truputuką ir yra internete daug temų apie šį gydymo būdą, Supermama forume pati kažkiek rašiau anksčiau. Noriu pasakyt, kad nereikėtų pirkti homeopatinių vaistų vaistinėje, nes tai yra mokslas, gydymo metodas, o vaistininkė negali nustatyt nuo ko tau skauda galvą. Tu turi apsilankyti pas gerą gydytoją homeopatą, o ne pas kokį šarlataną. Galėčiau net rekomenduot pas ką - jeigu norėsi. Asmeniškai man labai padėjo homeopatiniai vaistai, bet bėda viena - juos reikia gerti kaip tik-tak pagal laikroduką ir griežtai laikytis nurodymų. Ir labai jau ilgai, praktiškai pastoviai naudoti. Bet tikrai išgelbėja nuo baisių ligų, tame tarpe ir migreną labai palengvina. O nuo alergijos yra neginčijamai naudingi vaistai, nes kai kurias alergijos rūšis išgydo pilnai, ko negali akademinė medicina. Mano vyras turi kantrybės juos gerti jau du metus atskirais etapais ir yra sveikas kaip ridikas, o pradėjo tuos vaistukus gerti irgi dėl sveikatos problemų.

Dėl vaistinių tai pritariu, nes nuo skausmo kitą syk nesąmonių prisiūlo... doh.gif
O hemeopatą kokį rekomenduotumėte, kad toli lėkt nuo Panevėžio nereiktų lotuliukas.gif (bet ko dėl sveikatos nepadarysi) blush2.gif

kaip galvos merginos - neskauda? Tikiuos, nes man neskauda 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif savaitgalį vėl turėjau priepuolį. tęsėsi 35 valandas, jokie vaistai nepadėjo, naktis sunki buvo.
šiandien ryte atsibuda kraujo balutėj, iš nosies bėgo, kai miegojau unsure.gif tik nežinau, dėl ko...
skambinau gydytojai, kad taip ilgai kankino. sakė, kad tokiu atveju gali padėti nuskausminamųjų dozė ir raminamųjų, bet leidžiamų. neturiu, kas suleistų, nes šiuo metu viena gyvenu. be to, reik pasidomėt, ar tos ampulės receptinės. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

pries kelis metus turejau baisia migrena, kai galvos skausmai dienom, o kartais ir savaitem nepraeidavo, bet pavyko ja issigydyti ir jau beveik pora metu ji nebegrizta.

Mano metodas mediciniskai beveik nepagristas, nors ji ir pasiule gydytoja. Bandziau migrena iveikti visais imanomais budais, tiek vaistais, tiek naturaliais senoliu patarimais, bet ne vienas nepadejo, kol galiausiai mano gydytoja neapsikentusi pasiule neoficialiai girdeta buda - gydytis labai stipriais antidepresantais. blush2.gif Geriau dvigubai didesnes dozes nei depresininkai, nors jokios depresijos man nebuvo, taciau sie vaistai isvijo migrena is mano galvos vos per 3 savaites! thumbup.gif

Kaip jau minejau, sie vaistai nera skirti migrenos gydymui, taciau man padejo, tad gal ir jusu gydytoja izvelgs ju nauda sio negalavimo panaikinimui. Tie vaistukai - Wellbutrin, bet siuo metu ju labai sunku gauti, tad identiskas pakaitalas yra Elontril. Sie vaistai yra receptiniai, ju pardavimas grieztai priziurimas, tad juos gausite tik gydytojui leidus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 04 21, 22:09)
kaip galvos merginos - neskauda? Tikiuos, nes man neskauda  4u.gif

kelias dienas kažkoks jausmelis buvo galvoje, jau galvojau įsiskaudės, dažnai taip būna, bet ne bigsmile.gif net dingo tas jausmelis nemalonus. geriu neurorubin forte (B vitaminai) ir tuos vaistus baisius, kur išrašė. Modifikuoto atpalaidavimo tabletės Depakin chrono (pasiskaičiau, kad jei vartojant būčiau nėščia, tai didelė tikimybė, kad vaikelis apsigimęs būtų, tai galvoju siaubas, o ne vaistai). Baigsiu juos gerti ir jei vėl padažnės priepuoliai, tai negersiu jų, bent kol kas.
Papildyta:
QUOTE(Riedgute @ 2009 04 21, 22:26)
labas 4u.gif savaitgalį vėl turėjau priepuolį. tęsėsi 35 valandas, jokie vaistai nepadėjo, naktis sunki buvo.
šiandien ryte atsibuda kraujo balutėj, iš nosies bėgo, kai miegojau unsure.gif tik nežinau, dėl ko...
skambinau gydytojai, kad taip ilgai kankino. sakė, kad tokiu atveju gali padėti nuskausminamųjų dozė ir raminamųjų, bet leidžiamų. neturiu, kas suleistų, nes šiuo metu viena gyvenu. be to, reik pasidomėt, ar tos ampulės receptinės. rolleyes.gif

Vargšiuke tu mūsų. nuskausminamieji gal nereceptiniai būtų, bet vat raminamieji, tai jau nelabai. Šiaip nuvažiuok ar pas savo gydytoją, kad proceduriniam suleistų vaistukus, arba į priimamajį nuvažiuok. jei nusiveši savo vaistus, nusinešk saldainių ir manu tikrai pagelbės.
Papildyta:
QUOTE(Ares @ 2009 04 21, 23:50)
Sveikos,

pries kelis metus turejau baisia migrena, kai galvos skausmai dienom, o kartais ir savaitem nepraeidavo, bet pavyko ja issigydyti ir jau beveik pora metu ji nebegrizta.

Mano metodas mediciniskai beveik nepagristas, nors ji ir pasiule gydytoja. Bandziau migrena iveikti visais imanomais budais, tiek vaistais, tiek naturaliais senoliu patarimais, bet ne vienas nepadejo, kol galiausiai mano gydytoja neapsikentusi pasiule neoficialiai girdeta buda - gydytis labai stipriais antidepresantais.  blush2.gif Geriau dvigubai didesnes dozes nei depresininkai, nors jokios depresijos man nebuvo, taciau sie vaistai isvijo migrena is mano galvos vos per 3 savaites! thumbup.gif

Kaip jau minejau, sie vaistai nera skirti migrenos gydymui, taciau man padejo, tad gal ir jusu gydytoja izvelgs ju nauda sio negalavimo panaikinimui. Tie vaistukai - Wellbutrin, bet siuo metu ju labai sunku gauti, tad identiskas pakaitalas yra Elontril. Sie vaistai yra receptiniai, ju pardavimas grieztai priziurimas, tad juos gausite tik gydytojui leidus biggrin.gif

smagu, kad tau padėjo. turėsiu galvoje šį būdą, bet kol kas susilaikysiu.
Atsakyti