QUOTE(Lutė @ 2009 04 21, 22:09)
kaip galvos merginos - neskauda? Tikiuos, nes man neskauda
kelias dienas kažkoks jausmelis buvo galvoje, jau galvojau įsiskaudės, dažnai taip būna, bet ne

net dingo tas jausmelis nemalonus. geriu neurorubin forte (B vitaminai) ir tuos vaistus baisius, kur išrašė. Modifikuoto atpalaidavimo tabletės Depakin chrono (pasiskaičiau, kad jei vartojant būčiau nėščia, tai didelė tikimybė, kad vaikelis apsigimęs būtų, tai galvoju siaubas, o ne vaistai). Baigsiu juos gerti ir jei vėl padažnės priepuoliai, tai negersiu jų, bent kol kas.
Papildyta:
QUOTE(Riedgute @ 2009 04 21, 22:26)
labas

savaitgalį vėl turėjau priepuolį. tęsėsi 35 valandas, jokie vaistai nepadėjo, naktis sunki buvo.
šiandien ryte atsibuda kraujo balutėj, iš nosies bėgo, kai miegojau

tik nežinau, dėl ko...
skambinau gydytojai, kad taip ilgai kankino. sakė, kad tokiu atveju gali padėti nuskausminamųjų dozė ir raminamųjų, bet leidžiamų. neturiu, kas suleistų, nes šiuo metu viena gyvenu. be to, reik pasidomėt, ar tos ampulės receptinės.
Vargšiuke tu mūsų. nuskausminamieji gal nereceptiniai būtų, bet vat raminamieji, tai jau nelabai. Šiaip nuvažiuok ar pas savo gydytoją, kad proceduriniam suleistų vaistukus, arba į priimamajį nuvažiuok. jei nusiveši savo vaistus, nusinešk saldainių ir manu tikrai pagelbės.
Papildyta:
QUOTE(Ares @ 2009 04 21, 23:50)
Sveikos,
pries kelis metus turejau baisia migrena, kai galvos skausmai dienom, o kartais ir savaitem nepraeidavo, bet pavyko ja issigydyti ir jau beveik pora metu ji nebegrizta.
Mano metodas mediciniskai beveik nepagristas, nors ji ir pasiule gydytoja. Bandziau migrena iveikti visais imanomais budais, tiek vaistais, tiek naturaliais senoliu patarimais, bet ne vienas nepadejo, kol galiausiai mano gydytoja neapsikentusi pasiule neoficialiai girdeta buda - gydytis labai stipriais antidepresantais.

Geriau dvigubai didesnes dozes nei depresininkai, nors jokios depresijos man nebuvo, taciau sie vaistai isvijo migrena is mano galvos vos per 3 savaites!
Kaip jau minejau, sie vaistai nera skirti migrenos gydymui, taciau man padejo, tad gal ir jusu gydytoja izvelgs ju nauda sio negalavimo panaikinimui. Tie vaistukai - Wellbutrin, bet siuo metu ju labai sunku gauti, tad identiskas pakaitalas yra Elontril. Sie vaistai yra receptiniai, ju pardavimas grieztai priziurimas, tad juos gausite tik gydytojui leidus
smagu, kad tau padėjo. turėsiu galvoje šį būdą, bet kol kas susilaikysiu.