O kas cia per Lindzi? negirdejau apie ji nieko....
Galiu pasidalinti,ka man gydytojas patare:parduokit viska ka cia turit ir vaziuokit gyventi ten kur silta ir saule...
QUOTE(pandutė @ 2009 04 15, 11:09)
man irgi

Fohow Linchzhi kapsulės veiksmingai pagerina galvos ir stuburo smegenų kraujotaką, padeda geriau aprūpinti deguonimi bei maisto medžiagomis nervų ląsteles, regeneruoja pažeistas galvos smegenų ląsteles, atnaujina jų sąveiką bei pagreitina informacijos pasikeitimą. Šio preparato sėkmingai skiriama tiems žmonėms, kuriems yra galvos bei stuburo smegenų kraujotakos sutrikimų, taip pat ir persirgusiems insultu, ypac fektyvu skirti sergantiems migrena
Jei norite suzinoti dar daugiau, rasykite man asmeniskai juratebb@gmail.com
QUOTE(JuraBanga @ 2009 04 15, 18:25)
Fohow Linchzhi kapsulės veiksmingai pagerina galvos ir stuburo smegenų kraujotaką, padeda geriau aprūpinti deguonimi bei maisto medžiagomis nervų ląsteles, regeneruoja pažeistas galvos smegenų ląsteles, atnaujina jų sąveiką bei pagreitina informacijos pasikeitimą. Šio preparato sėkmingai skiriama tiems žmonėms, kuriems yra galvos bei stuburo smegenų kraujotakos sutrikimų, taip pat ir persirgusiems insultu, ypac fektyvu skirti sergantiems migrena
gal nebūtina kas antroj žinutėj tą patį per tą patį reklamuoti

QUOTE(Lahja @ 2009 04 15, 09:00)
O kas cia per Lindzi? negirdejau apie ji nieko....
Galiu pasidalinti,ka man gydytojas patare:parduokit viska ka cia turit ir vaziuokit gyventi ten kur silta ir saule...
o kas pasikeistų? Kodėl?
tyrimas migrena ir linchzhi
Linchzhi kapsulės veiksmingai pagerina galvos ir stuburo smegenų kraujotaką, padeda geriau aprūpinti deguonimi bei maisto medžiagomis nervų ląsteles, šiek tiek regeneruoja pažeistas galvos smegenų ląsteles, atnaujina jų sąveiką bei pagreitina informacijos pasikeitimą. Šio preparato sėkmingai skiriama tiems žmonėms, kuriems yra galvos bei stuburo smegenų kraujotakos sutrikimų, taip pat ir persirgusiems insultu.
Pokyčiai galvos smegenyse migrenos priepuolio metu
Iki šiol nėra vieningos nuomonės apie migrenos priepuolio priežastis ir poveikį smegenims. Priepuolio metu kraujagyslės galvoje iš pradžių susitraukia (tampa siauros), po to plečiasi (nenormaliai pabringsta)
Neurologinė teorija
1973 metais Edvardas Livingas pateikė teoriją, kad migreną sukelia nervinis sąmyšis arba iškrovos, kylančios smegenyse. Kiti mokslininkai taip pat ėmė prisilaikyti panašios neurologinės teorijos, gydytojai sutinka, kad abi teorijos yra svarbios. Neabejotinai dėl kraujagyslių dydžio pokyčio priepuolio metu pasireiškia tam tikri simptomai, tačiau šie simptomai kyla ir dėl kitų nervų sistemos pakitimų.
esmė tame, kad mums ta kraujotaka kaip ir normali, tik vat tiksliai nežino kodėl kraujagyslės traukiasi, o vat su krajotaka yra tep:
Insultas - tai kraujotakos sutrikimas smegenyse. Insultas pažeidžia smegenų ląsteles (neuronus) ir sukelia neurologinę simptomatiką bei sutrikdo paciento sveikatą, sukelia grįžtamus ar negrįžtamus pokyčius, o kartais baigiasi mirtimi. Insultas skirstomas į hemoraginį (kai kraujas išsilieja smegenyse) ir išemnį (kai užsikemša smegenų kraujagyslė).
Pirmieji kraujotakos sutrikimai pasireiškia greitu nuovargiu, dusuliu, skausmais krūtinėje, galūnių tirpimu, blauzdų mėšlungiu. Kraujotakos sutrikimų negydant, gresia kraujagyslių užsikimšimas, trombozė, išemija, infarktas, insultas, gangrena.
tai galiu daryti prielaidą, kad tos Linchzhi kapsulės netinka migrenai? Dar daryti tyrimą?

QUOTE(Lutė @ 2009 04 15, 21:08)
tai galiu daryti prielaidą, kad tos Linchzhi kapsulės netinka migrenai? Dar daryti tyrimą? 

tu pati gali daryti kokia tik nori prielaida, bet jei zmones , kurie niekaip iki siol negalejo atsikratyti migrenos, nes ale tai " nepagydoma" liga, o pagere lindzi ja nebeserga, tai nesakyciau, kad tai yra nepagydoma. ir dziugu, be abejo, kad migrena jau yra pagydoma:)
Linkiu sekmes
Juratebb@gmail.com
Linkiu sekmes
Juratebb@gmail.com
QUOTE(JuraBanga @ 2009 04 16, 13:28)
tu pati gali daryti kokia tik nori prielaida, bet jei zmones , kurie niekaip iki siol negalejo atsikratyti migrenos, nes ale tai " nepagydoma" liga, o pagere lindzi ja nebeserga, tai nesakyciau, kad tai yra nepagydoma. ir dziugu, be abejo, kad migrena jau yra pagydoma:)
Linkiu sekmes
Juratebb@gmail.com
Linkiu sekmes
Juratebb@gmail.com
ane

Galvos skausmai.
Juos dažnai sukelia kraujagyslių spazmai, dėl kurių sutrinka smegenų aprūpinimas krauju. Žmonės, kuriuos dažnai kamuoja galvos skausmai, dažniausiai nė neįtaria, jog šiuos negalavimus sukelia sutrikusi medžiagų apykaita - kai kraujyje ir minkštuosiuose audiniuose padidėja kenksmingų medžiagų koncentracija. Šios iš organizmo pašalinti nespėtos medžiagos ir sukelia galvos skausmą.
arba dar... cit. Galvos skausmo priežastis gali būti kraujagyslių spazmai arba išsiplėtimas. Dažniausiai ši bėda kamuoja mažai judančius ir daug sėdinčius žmones. Kita kategorija nelaimėlių - sergantieji vegetatyvine distonija ir osteochondroze. Esant tokiai būklei skelia visą galvą. Skausmo pobūdis pulsuojantis, "stuksena į smilkinius", veidas atrodo išpurtęs, bendras pojūtis - lyg būtum sudaužytas.
aš nesakau kad ta kapsulė neveiksminga, ji gali padėti kenčiantiems nuo kraujagyslių ligų, bet ne nuo migrenos...Jei ta liga būtų pagydoma - aš jau senai būčiau sveika, bet kad niekas nepadėda

beje koks jūsų medicininis išsilavinimas? Nes maišote du galvos skausmus (pagal kilmę)... Ir dėl Lindzi kapsulių aš nebediskutuoju. Geros prekybos.
kazkada ir nuo plauciu uzdegimo mirdavo begales zmoniu, bet atsirado penicilinas...
atsirado ivairios vakcinos ir dabar musu vaikai nebeserga poliomielitu, kokliusu ir t.t.
Na, kas nori, tas gydosi ta bjauria migrena, kas nenori...ju pasirinkimas
ne kiekvienas atviras i Lietuva atejusioms naujovems, nors tos naujoves jau 8 metai:)Lietuvoje
sekmes , nenoriu nieko irodineti, norejau tik pasidalinti savo ir kitu zmoniu praktika, kad galbut, ka gali zinoti, palengvinciau jums ar kitiems gyvenima, kuri bjauroja migrena
atsirado ivairios vakcinos ir dabar musu vaikai nebeserga poliomielitu, kokliusu ir t.t.
Na, kas nori, tas gydosi ta bjauria migrena, kas nenori...ju pasirinkimas
ne kiekvienas atviras i Lietuva atejusioms naujovems, nors tos naujoves jau 8 metai:)Lietuvoje
sekmes , nenoriu nieko irodineti, norejau tik pasidalinti savo ir kitu zmoniu praktika, kad galbut, ka gali zinoti, palengvinciau jums ar kitiems gyvenima, kuri bjauroja migrena
Sveikutės :-) Na manau nieko tokio jeigu žmogus kažką pardavinėja :-) tame tarpe ir Fohow Linchzhi. Svarbu ar iš tiesų taip jau "visos draugės" ir nebeserga ar čia pagražinta? Aš tai iš tikrai nebijočiau ir netgi sutikčiau su savim paeksperimentuoti - tai yra panaudoti tas Linchzhi kapsules, jeigu čia kas nors suteiktų daugiau informacijos... Visų pirma, kas gamintojas, kur jų įsigyti ir svarbiausia - kokia kaina?? Na jeigu man padėtų atsikratyti galvos skausmų, tai aš ir rupužės užpiltinę gerčiau tris mėnesius :-)
QUOTE(Bees @ 2009 04 16, 21:01)
Na jeigu man padėtų atsikratyti galvos skausmų, tai aš ir rupužės užpiltinę gerčiau tris mėnesius :-)