Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

4u.gif na ir jums po balionėlį visoms 4u.gif Ir kad per Šv. Velykas niekas neskaudėtų. nežinau ką tie mokslininkai veikia, bet deja kažko tokio, kas tikrai pagydytų nuo migrenos efektyviai ir ilgam - jie neišranda. O jei kažką ir pasiūlo, deja, tai pakenkia skrandžiui, širdžiai ir kitiems organams. Mane nuo migrenos skausmų ilgesniam laikotarpiui buvo išvadavę homeopatiniai vaistai. Bet juos gerti reikia labai didelės kantrybės. Tai vėlgi ilgą laiką vaduojuosi su ketanovu. Bet jau vis žadu vėl pas gydytoją homeopatą važiuot ir vėl savo kantrybę bandyt :-)
Atsakyti
Su sventemis merginos! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif tave ir visas kitas taip pat su kiausinuku svente mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2009 04 10, 20:46)
Sveikos, esu čia naujokė :-) Ieškojau internete info apie migreną ir taip atsidūriau čia :-) Todėl mano pirmos žinutės būtent temoje apie migreną. Paskaičiau kaip kas gydosi - viskas mano išbandyta, tos pačios kankynės. Skaičiau - čia rašėt apie Cinie. mano gydytoja rekomendavo man, bet pabandžiau pora kartų ir daugiau nebegersiu - širdį susigadinau nuo jų, o dėl migrenos mažai tepadėjo. Vienas man asmeniškai pats geriausias vaistas yra Ketanov leidžiamos ampulės. Tačiau jos irgi turi šalutinių poveikių. Todėl kai priepuolis prasideda, bet dar galima kentėt, tai ir kenčiu, tačiau jeigu jaučiu, kad stiprėja - susileidžiu Ketanov ampulę ir taip išvengiu pykinimo ir vėmimo...

o kas atsitiko sirdelei?
o ketanov seip lb kenksmingas kepenim... g.gif
Atsakyti
"Sveikos" migrenos palatos gyventojos 4u.gif mirksiukas.gif
Kaip uzsilaike? smile.gif
As gan normaliai,per 2 virs men dar neturejau skausmu,buvo lyg pamaudenima,bet tai baike smile.gif Pagaliau paskyrre masazus-eisiu 16d,ziuresim ar ka padeda.+dar pradejau sportuoti(daktare del to stuburo-kaklo slankstelio patare,tiksliau tai butina) tai vat rytas begime,dusas ir jauciuosi geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 04 14, 09:00)
"Sveikos" migrenos palatos gyventojos  4u.gif  mirksiukas.gif
As gan normaliai,per 2 virs men dar neturejau skausmu,buvo lyg pamaudenima,bet tai baike smile.gif Pagaliau paskyrre masazus-eisiu 16d,ziuresim ar ka padeda.+dar pradejau sportuoti(daktare del to stuburo-kaklo slankstelio patare,tiksliau tai butina) tai vat rytas begime,dusas ir jauciuosi geriau  ax.gif

kaip šaunu, kad nebeskauda thumbup.gif vis žadu ir aš palakstyti... reikia prisiruošti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas:)
Su praejusiom sventem 4u.gif .Kaip gera,kai galva neskauda.Vakar vakare MB siule brendzio,sakau nenoriu,nes taip gera,kai galva neskauda,o vien taurele gali sugadint viska.Siaip kai kad prie kavos isipilu nedaug,man spaudimas zemas tai ir vaistai smile.gif .As jau kelios dienos gyvenu be skausmo,toks nuostabus jausmas,kai vel normaliu zmogum jauties, svarbiausia,kad per sventes nekankino, nos ana savaite kamavaus ziauriai
Atsakyti
Merginos, pagerkite Lindzi kapsuliu, nepagailekite 3 menesiu ir sios ligos nebeturesite. nemanau, kad tikrai noretumete kankintis visa gyvenima. ir nuodyti save analginais ar kitais vaistais, kurie dar ir nepadeda...

jURATE 8-686-91212. NE VIENA MANO DRAUGE nebeserga sia liga, ir butent tik po Lindzi, nors pries tai jau visaka buvo isbandziusios
Atsakyti
QUOTE(JuraBanga @ 2009 04 14, 14:22)
Merginos, pagerkite Lindzi kapsuliu, nepagailekite 3 menesiu ir sios ligos nebeturesite. nemanau, kad tikrai noretumete kankintis visa gyvenima. ir nuodyti save analginais ar kitais vaistais, kurie dar ir nepadeda...

jURATE 8-686-91212. NE VIENA MANO DRAUGE  nebeserga sia liga, ir butent tik po Lindzi, nors pries tai jau visaka buvo isbandziusios

Jooo... O tos Linzi vaistas nuo visu ligu! hihihi.gif
Man rodos mokslininkai dar neisrado tokio vaisto, kuris visiskai migrena panaikintu! irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 14, 14:46)
Man rodos mokslininkai dar neisrado tokio vaisto, kuris visiskai migrena panaikintu! irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif Būtų radę kaip išgydyti migreną, mes nedejuotume čia... ax.gif

Ujujui jaučiu skausmelis prasideda doh.gif sulauksiu darbo pabaigos ir prašysiuosi, kad mama suleistų vaistų.
Taip kokias pora dienų kažkoks jausmas jautėsi galvoje. nepasakyčiau, kad skaudėjo. taip kažkas nemaloniai. o vat db jau skauda po pietų. aišku ir tik stiprės skausmas.....Nieko, įprasta ax.gif kaip nors susitvarkysim... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Vamora @ 2009 04 14, 11:07)
Labas rytas:)
Su praejusiom sventem 4u.gif .Kaip gera,kai galva neskauda.Vakar vakare MB siule brendzio,sakau nenoriu,nes taip gera,kai galva neskauda,o vien taurele gali sugadint viska.Siaip kai kad prie kavos isipilu nedaug,man spaudimas zemas tai ir vaistai smile.gif .As jau kelios dienos gyvenu be skausmo,toks nuostabus jausmas,kai vel normaliu zmogum jauties, svarbiausia,kad per sventes nekankino, nos ana savaite kamavaus ziauriai

Tikėkimės, kad greitu laiku nesulauksi skausmų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 04 14, 09:00)
"Sveikos" migrenos palatos gyventojos  4u.gif  mirksiukas.gif
As gan normaliai,per 2 virs men dar neturejau skausmu,buvo lyg pamaudenima,bet tai baike smile.gif Pagaliau paskyrre masazus-eisiu 16d,ziuresim ar ka padeda.+dar pradejau sportuoti(daktare del to stuburo-kaklo slankstelio patare,tiksliau tai butina) tai vat rytas begime,dusas ir jauciuosi geriau  ax.gif

ot šaunu, kad gerėja, taip ir toliau

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 14, 14:46)

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif (man regis mes greičiau kokį kokteilį išrasim)

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 14, 14:59)
Tikėkimės, kad greitu laiku nesulauksi skausmų 4u.gif

aš jungiuos į tą kompaniją, man ir tik maudeno, bet neskaudėjo, matyt Velykos darė savo mirksiukas.gif
Atsakyti
labai uzjauciu, bet vieni dejuoja, kiti gydosi ir jau seniai nebedejuoja. Tiesa, yra skirtingu formu, todel vieniems padeda jau po pirmo menesio, kitiems tenka pragerti tris menesius, kad padetu, bet kas tie 3 menesiai, su tuo bjauriu skausmu, pykinimu ir gyvenimo dziaugsmo praradimu tomis baisiomis dienomis? Kas tie 3 menesiai palyginti su visu gyvenimu?
juratebb@gmail.com
Atsakyti