aciu aciu
tave ir visas kitas taip pat su kiausinuku svente
QUOTE(Bees @ 2009 04 10, 20:46)
Sveikos, esu čia naujokė :-) Ieškojau internete info apie migreną ir taip atsidūriau čia :-) Todėl mano pirmos žinutės būtent temoje apie migreną. Paskaičiau kaip kas gydosi - viskas mano išbandyta, tos pačios kankynės. Skaičiau - čia rašėt apie Cinie. mano gydytoja rekomendavo man, bet pabandžiau pora kartų ir daugiau nebegersiu - širdį susigadinau nuo jų, o dėl migrenos mažai tepadėjo. Vienas man asmeniškai pats geriausias vaistas yra Ketanov leidžiamos ampulės. Tačiau jos irgi turi šalutinių poveikių. Todėl kai priepuolis prasideda, bet dar galima kentėt, tai ir kenčiu, tačiau jeigu jaučiu, kad stiprėja - susileidžiu Ketanov ampulę ir taip išvengiu pykinimo ir vėmimo...
o kas atsitiko sirdelei?
o ketanov seip lb kenksmingas kepenim...
"Sveikos" migrenos palatos gyventojos
Kaip uzsilaike?
As gan normaliai,per 2 virs men dar neturejau skausmu,buvo lyg pamaudenima,bet tai baike
Pagaliau paskyrre masazus-eisiu 16d,ziuresim ar ka padeda.+dar pradejau sportuoti(daktare del to stuburo-kaklo slankstelio patare,tiksliau tai butina) tai vat rytas begime,dusas ir jauciuosi geriau
Kaip uzsilaike?
As gan normaliai,per 2 virs men dar neturejau skausmu,buvo lyg pamaudenima,bet tai baike
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 04 14, 09:00)
Kaip uzsilaike?
Pagaliau paskyrre masazus-eisiu 16d,ziuresim ar ka padeda.+dar pradejau sportuoti(daktare del to stuburo-kaklo slankstelio patare,tiksliau tai butina) tai vat rytas begime,dusas ir jauciuosi geriau 
Kaip uzsilaike?
kaip šaunu, kad nebeskauda
Labas rytas:)
Su praejusiom sventem
.Kaip gera,kai galva neskauda.Vakar vakare MB siule brendzio,sakau nenoriu,nes taip gera,kai galva neskauda,o vien taurele gali sugadint viska.Siaip kai kad prie kavos isipilu nedaug,man spaudimas zemas tai ir vaistai
.As jau kelios dienos gyvenu be skausmo,toks nuostabus jausmas,kai vel normaliu zmogum jauties, svarbiausia,kad per sventes nekankino, nos ana savaite kamavaus ziauriai
Su praejusiom sventem
Merginos, pagerkite Lindzi kapsuliu, nepagailekite 3 menesiu ir sios ligos nebeturesite. nemanau, kad tikrai noretumete kankintis visa gyvenima. ir nuodyti save analginais ar kitais vaistais, kurie dar ir nepadeda...
jURATE 8-686-91212. NE VIENA MANO DRAUGE nebeserga sia liga, ir butent tik po Lindzi, nors pries tai jau visaka buvo isbandziusios
jURATE 8-686-91212. NE VIENA MANO DRAUGE nebeserga sia liga, ir butent tik po Lindzi, nors pries tai jau visaka buvo isbandziusios
QUOTE(JuraBanga @ 2009 04 14, 14:22)
Merginos, pagerkite Lindzi kapsuliu, nepagailekite 3 menesiu ir sios ligos nebeturesite. nemanau, kad tikrai noretumete kankintis visa gyvenima. ir nuodyti save analginais ar kitais vaistais, kurie dar ir nepadeda...
Jooo... O tos Linzi vaistas nuo visu ligu!
Man rodos mokslininkai dar neisrado tokio vaisto, kuris visiskai migrena panaikintu!
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 14, 14:46)
Man rodos mokslininkai dar neisrado tokio vaisto, kuris visiskai migrena panaikintu!
Ujujui jaučiu skausmelis prasideda
Taip kokias pora dienų kažkoks jausmas jautėsi galvoje. nepasakyčiau, kad skaudėjo. taip kažkas nemaloniai. o vat db jau skauda po pietų. aišku ir tik stiprės skausmas.....Nieko, įprasta
Papildyta:
QUOTE(Vamora @ 2009 04 14, 11:07)
Labas rytas:)
Su praejusiom sventem
.Kaip gera,kai galva neskauda.Vakar vakare MB siule brendzio,sakau nenoriu,nes taip gera,kai galva neskauda,o vien taurele gali sugadint viska.Siaip kai kad prie kavos isipilu nedaug,man spaudimas zemas tai ir vaistai
.As jau kelios dienos gyvenu be skausmo,toks nuostabus jausmas,kai vel normaliu zmogum jauties, svarbiausia,kad per sventes nekankino, nos ana savaite kamavaus ziauriai
Su praejusiom sventem
Tikėkimės, kad greitu laiku nesulauksi skausmų
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 04 14, 09:00)
Kaip uzsilaike?
Kaip uzsilaike?
ot šaunu, kad gerėja, taip ir toliau
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 14, 14:46)
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 14, 14:59)
aš jungiuos į tą kompaniją, man ir tik maudeno, bet neskaudėjo, matyt Velykos darė savo
labai uzjauciu, bet vieni dejuoja, kiti gydosi ir jau seniai nebedejuoja. Tiesa, yra skirtingu formu, todel vieniems padeda jau po pirmo menesio, kitiems tenka pragerti tris menesius, kad padetu, bet kas tie 3 menesiai, su tuo bjauriu skausmu, pykinimu ir gyvenimo dziaugsmo praradimu tomis baisiomis dienomis? Kas tie 3 menesiai palyginti su visu gyvenimu?
juratebb@gmail.com
juratebb@gmail.com