QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 02 22, 22:09)
O as net nebandyciau slepti ligos eigos

As kai buvau,manes paklause,bet kadangi man nera panikos,tai ir atsakiau tiesiai sviesiai.Liga kokia jin bebutu yra liga,todel kam nuo jos begti,slepti-jei galima ja gydyti ir reiktu kuo greiciau...Kazkaip keistai mastoma.
~Sandrita ~ mes visai nenorim slepti ligos ,bet aš jau tiek praejus dėl savo migrenos ir ne tik dėl jos tai žinau labai gerai kaip dabar masto gydytojai ( nerašau apie visus ) bet dauguma jų masto taip: " na ką čia norėti ,migrena nepagydoma o nervukus sustiprinti reikia ir labai dažnai mūsų amžiaus moteris siūnčia pas psihoterapeutus neišsiaiškinus priežasties.Mano migrena paveldima bet niekaip negaliu suprasti kodėl man niekas oficialiai ja nepripažino

Sako nervai ,tas anas.O kad alpstu ,visas kunas tirpsta ir kalbėti negaliu o paskui norisi daužyti galvą į sieną tai joms nesvarbu. Gerk AD ,nesinervok ir viskas susitvarkis

O mergaites pasakykit kaip galima šiais laikais nesinervuoti. Absurdas kažkoks. Vadinasi mes visos migrenininkes turim visą gyvenimą gerti AD

V.Ž. tyngi tie gydytojai dirbti,stengtis dėl mūsų sveikatos. Aš jau nežinau ką man ir daryti ,kur kreiptis tam kad pagaliau man pripažintu migrena su aura...Gal galit irgi patarti????????
Papildyta:
QUOTE(bucke @ 2009 02 22, 23:55)
as turiu toki piestuka, pas mane jis metinis, kaip senoviska zvaigzdute. su juo tepu 4 taskus, bet jis vienas man nieko nepadeda, maloniai saldo galva ir kol yra veikimas atlegsta skausmas. siaip poveikis toks pat kaip salto ranksluoscio. beje jei netnka saldymas, galvos verzimas - netiks ir tas piestukas.
bucke o kur pirkai pieštuka? Vaistineje?
Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2009 02 22, 23:02)
O migrena jau pagydoma 
ar as cia kazka netaip supratau
Rasau butuoju laiku, nes skausmai nestumo metu aprimo ir dabar dar kol maitinu laaabai retai aplanko ir vos pradejus skaudeti galvai - nesikankinu ir isgeriu Ibumetin tablete (stipriu vaistu negaleciau vartoti, todel dziaugiuosi, kad Migrena tokia "supratinga")
Beje pastebejau, kad nustojus vartoti kontraceptikus, skausmai gerokai paretejo
Nu ir prirasiau
Aš anksčiau galvojau kad pagydoma

bet kai antro nėštumo metu ji ir vėl atsirado ir dar su aura

jau tokiais stebuklais netykiu,o gaila...
Su pirmų sūnelių užmiršau kas tai yra - galvos skausmas ,nėštuma būvo lengvas ir labai malonus

o dabar antras nėštumas toks sudetingas ir sunkus kad galiu teigti kad niekas nežino kaip bus...Vienos nėštumas padeda užmiršti migrena o kitoms tik paspartina.