QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 02 23, 12:09)
Sveikos ir ne...
Na as nesakau kad slepkit-neslepkit,bet reikia kazkaip issakyti visus negalavimus,paprasyti daugiau tyrimu ir t.t.
As dabar per pazistama eisiu,pas mus yra du daktarai(viena visiska kvaisa,kuri tik moka pabaksnot plaktuku per koja) na dar gal pas viena,bet jau ten jis ir su psichika dirba.Tad bandysiu per drauge(jin dirbus ligoninej) prieiti pas gera daktare.Sakiau duosiu i kisene ir fsio,lai tavalioja ten mane,o tai jau nudurnet galima>Dar pastebejau kad man migrenos metu daznokai skauda kakla,tai sakau gal tame priezasties irgi yra

gal uzspausta koks nervas.....Zodziu gal kaip nors ant dienu susiderinsiu vizitui,o tai jau nervina tai tas tai anas...gyvenima tik kartina tie skausmai.
Ksenatai aisku,siais laikais neina nesinervuoti,na kartais dauk ka nuleidziu isvis negrdom,kad galvos sau nesigadint,bet kartais visai neina.Tad kai buvau pas viena neurologe ir ji man pareiske:daugiau miego,maziau nervu...Paklausiau:o jus irgi i viska ramiai reaguojat,ar daznai vaistu geriat kad nesinervuot?Pasimete aisku...vejus sneka ir pati netiki
Tikrai ne is pirmop karto nustate,kad migrena, kiek kankinaus su tais galvos skausmais, kol galu gale pasake gydytoja ,kad migrena. Kitiems gydytojams atrodo,kad tu tyciai vaikstai pas juos ligos ieskodama, ziuri kaip i kokia durne...o kai man nustate migrena, tai semos gydytoja pasake,ai cia ne liga... Nusijuokiau, o mintyse galvoju:moteryte moteryte,tu turbut nesi turejus tokiu baisiu galvs skausmu jei taip sakai.Ir ka gali padaryt jei gydytoju nuomone tokia...
Papildyta:
QUOTE(Shlipse @ 2009 02 23, 14:17)
as pavarciau savo ambulatorine knygele,kai radau viena diagnoze,vos nesprogau,kodel po skundu; galvos skausmas,svaigimas,pykinimas,vemimas,mirguliavimas akyse-daktare parase zinote KA-vegetacine psichikos liga.
man si diagnoze visai nepatinka.
Va va ir man ir buvo pripaise ir AD prirase ir visokiu vaistu glebi.Cia iki migrenos nustatymo dar buvo