Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

sveikos.

na va.... šiuo metu maniškis jau pakeliuj į oro uostą, prieš kelias inutes teko 'patirti' eilinį atsisveikinimą, kai noris iki paskutinės sekundės laikyti ranką ir žiūrėti į akis.. ir tada apsisukus greitai nueiti, šiaip taip prisiverčiant nebeatsisukt..

...kambarys pilnas Jo dovanotų gėlių, nereikia net užsimerkti, kad prieš akis matyčiau jo akis, šypseną, girdėčiau balsą.. žinau, kad kiekviena gyvenimo toli vienas nuo kito diena yra to verta. Aišku, būna ir tų 'juodųjų' dienų.. juk esam žmonės, turintys jausmus, bet.. nežadam pasiduoti, tikim ateitimi ir abu žinome, dėl ko kovojame smile.gif

Laikykitės.. 4u.gif
Atsakyti
Siaip tokios draugystes pacios graziausios unsure.gif
Atsakyti
Dėkoju Optima už palaikymą ir gražius žodžius. 4u.gif
Neužilgo važiuoju pas jį, už poros savaitėlių thumbup.gif Labai džiaugiuosi ir jau skaičiuoju dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Osun @ 2009 09 10, 10:55)
Dėkoju Optima už palaikymą ir gražius žodžius.  4u.gif
Neužilgo važiuoju pas jį, už poros savaitėlių  thumbup.gif  Labai džiaugiuosi ir jau skaičiuoju dienas  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Būkit dar vienas įrodymas, kad tai įmanoma smile.gif wub.gif Sėkmės! drinks_cheers.gif
Atsakyti
As jau beveik 3 metus draugauju per atstuma. Santykiai yra tesiog puikus. Kai yra tikra meile - niekas nebaisu.
Atsakyti
Kad ir kai kas sako , kad graziausios draugystes per atstuma , man jau geriau jo nebutu. Aisku neretai poros praranda tuos virpuliukus,kuriuos mes issaugome,nes retai matomes su savo antromis pusemis,bet kartais tas laukimas toks sunkus verysad.gif
Atsakyti
Niekas ir nesako, kad lengva... Tai , kas vertinga nedaznai buna lengvai pasiekiama...
Atsakyti
ech, tikrai sunku draugauti per atstuma.... nors kad ir kaip grazios tokios draugystes butu... labai sunku, kai pradedi mastyti kam to reikia, o gal butu geriau viska baigti, nes tas laukimas, nezinomybe ar ateityje busim kartu ar ne tiesiog zudo... o jei dar prasideda abejones ir apmastymai is mylimojo puses "kas butu jeigu butu", tai is vis... bet vis vien... giliai sirdyje tikimes paties geriausio, kad ateityje busim kartu, kad meile neisbles... ech... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aasimah @ 2009 10 10, 21:02)
Kad ir kai kas sako , kad graziausios draugystes per atstuma , man jau geriau jo nebutu. Aisku neretai poros praranda tuos virpuliukus,kuriuos mes issaugome,nes retai matomes su savo antromis pusemis,bet kartais tas laukimas toks sunkus  verysad.gif

TIESA
Atsakyti
QUOTE(zenitas111 @ 2009 09 08, 20:16)
Siaip tokios draugystes pacios graziausios  unsure.gif

Nesamone. Studijavau uzsienyje ne vienus metus, ir maciau, kaip daugybe "tvirtu" santykiu subyra per pirmus metus atskirai. Ir tik kelias poras zinau, kurios isliko. Mes su draugu, pagyvene kuri laika atskirai, irgi kol kas kartu. Ne be didziuliu mano pastangu, susitaikymu su tuo, su kuo netureciau taikytis,"atstadytinta" ir vel atgal priimta. Zodziu... Gal tas pats butu nutike ir kartu gyvenant, bet, vistik zymiai lengviau pasirinkti kita zmogu nei problemu sprendima, kai esat atskirai, kai nesieja bendri draugai ir namai.
Atsakyti
Draugyste per atstuma, cia parodo aplinkybiu nepalankuma, ar tiesiog antros puses neiciatyvuma?
O as pavargau laukti ir buti viena. Juk tiek daug akimirku praeina vienatveje, tik svajojant apie ji...
Net asaros bega vel viska prisiminus, atrodo tiek daug susikaupe visko. Visos viltys dar tebera gyliai viduje, bet protas suvokia, kad meiles neuztenka panaikinti atstuma...
Mano situacija tokia, kad as supratau, jog draugyste turetu buti kitokia. Kaip sakot, turi kartu planuoti, svajoti, jausti vienas kito parama... Galbut turejau ne ta zmogu, kuris sugebetu panaikinti mano abejones, gal jis nemoka to. Tai as ji ir paleidau. Sakau, turbut nesam vienas kitam skirti, jei taip sunku susitarti, kas bus ateityje... Priemiau tai, kaip neimanoma dalyka, nes is jo puses nera jokios iniciatyvos, kas susije su buvimu kartu, ar gyvenimu kartu.
Isvaziavau i uzsieni su ta mintim, kad galbut jis susimastys... Nesusimaste, issiskyriau telefonu. Jam buvo sokas. O as tiesiog nebegalejau kitaip. Nebegalejau apsimesti, kad man viskas gerai, nes jauciaus sumautai... Negalejau ir is jo reikalauti to, ko jis nesugeba man duoti. Buvo pikta, kodel turiu buti viena? Juk man taip sunku... Issiskyrem, o jis savo kaltes nemato ne daleles (ka padarysi). Blogiausia kad per 5 men., mano sirdis dar liudi ir myli... Ir niekas nepadeda to uzmirsti. Pykstu ir myliu, myliu ir pykstu... Uz keliu dienu susitiksiu su juo ir gal tada apsiraminsiu, kai viska isliesiu akis i aki...
Pradzioj tikrai sventai tikejau, kad atstumas niekis, nes visada taip draugavau ir man buvo gerai. Bet atejo laikas, kai nebenori jokio atstumo ir to "kadanors"... Va pasirodo, mano zmogus turi kita vizija... Tebunie...
Linkiu Jums to isvengti...
Atsakyti
Mano situacija vadinasi santuoka per atstumą doh.gif Tiek man, tiek jam tas atstumas yra kažkoks gyvenimo košmaras, bet kol kas būti kartu negalime..Stengiamės dėl geresnės ateities mums ir mūsų dukrytei. Tai šiuo metu svarbiausia. Užknisa tas internetinis bendravimas, nesusikalbėjimas, vienas kito nesupratimas. Bandom derintis vienas prie kito..O aš kažkada maniau, kad internetinis bendravimas laisvesnis ir lengvesnis, pasirodo nė velnio verysad.gif Linkiu visoms laikytis ir nepasiduoti negandoms 4u.gif
Atsakyti