Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Daugiau nebenorių santykių per atstumą. Jie atitolina nuo žmogaus. Na, nebent meilė didelė kaip jūra...
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 11 02, 12:23)
Daugiau nebenorių santykių per atstumą. Jie atitolina nuo žmogaus. Na, nebent meilė didelė kaip jūra...

Musu meile didele kaip vandenynas! Ir jau greitai sukusime seima:) Mes labai laimingi!
Atsakyti
QUOTE(U.JELENA @ 2009 11 02, 14:10)
Musu meile didele kaip vandenynas! Ir jau greitai sukusime seima:) Mes labai laimingi!

Kam jūs šitaip... Juk mergina kitoje temoje parašė, kad ką tik išsiskyrė su draugu. Kažkaip negražu prieš ją šitaip puikuotis. Užuojautos turėtumėt.
Atsakyti
Nieko tokio, Schade, nepykstu aš...gera, kad bent kai kuriems sekasi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 11 03, 01:38)
Nieko tokio, Schade, nepykstu aš...gera, kad bent kai kuriems sekasi... verysad.gif

Merginos, tai kad nei minties neturejau puikuotis... Nejau mes cia turime rasyti tik apie liudnus dalykus?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(U.JELENA @ 2009 11 04, 11:57)
Merginos, tai kad nei minties neturejau puikuotis... Nejau mes cia turime rasyti tik apie liudnus dalykus?... g.gif

va būtent, prieš tai buvau jau parašius post'ą apie tai, kad jei kažkam, deja, nepavyksta išsaugoti tokių santykių, tai nereiškia, kad reikia kitiems bijoti džiaugtis savaisiais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 11 04, 14:29)
va būtent, prieš tai buvau jau parašius post'ą apie tai, kad jei kažkam, deja, nepavyksta išsaugoti tokių santykių, tai nereiškia, kad reikia kitiems bijoti džiaugtis savaisiais  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man kaip tik gresia tas Per Atstuma. Is pradziu galvojau, ai, taigi nedaug laiko (1men), bet...
Long story short, isvaziuoju padirbet i uzsieni. Is pat pradziu, kai gime sita ideja, MB sake butinai vaziuos kartu ir tik kartu. Paskui - kad dar Yra Reikalu ir atvaziuos po menesio. Dar veliau - kad Gal Sausi; o vakar suskele, kad gal tiesiog palauks manes, griztancios po pusmecio.

Motyvacija - suo. Norint issivezti suni i UK, reikia 6 menesiu, kol viska suskiepiji, pasidarai tyrimus ir tt. O palikt suni kam nors paglobot (nors butu kam) MB jokiais budais nenori.

Tai dabar ir galvoju-jeigu suva jam svarbiau, nei buvimas kartu...??...

Aisku, MB priesaikauja, kad atvaziuos aplankyt, kad Viskas Bus Gerai, kad myli ir panasiai, bet...

man kazkaip JUODAI neramu.
Atsakyti
O aš manau, kad neverta jaudintis 4u.gif Jei meilė tikra, atstumas ją tik susitiprins. Beje, aš su savuoju šiandien susitinku, gal ir man vėl viskas bus gerai biggrin.gif Ne visai atstume ten buvo problema (mano sukurta tema yra SM).
Atsakyti
jei meile tikra, tai manau ir atstumas nesutrukdys wink.gif

as su savisku dvejus metus draugavom per atstuma, matemes tik savaitgaliais, paskui dar jis buvo pusej metu isvykes, bet atlaikem viska mirksiukas.gif grizo ir vestuves po 2 savaiciu atsokom ax.gif
Atsakyti
O as manau kad meile per atstuma ne kas.Mus skiria ~4000tukst km,susitinkam kas 2menesius,jauciu kad rysys vis tolsta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2009 11 07, 16:50)
O as manau kad meile per atstuma ne kas.Mus skiria ~4000tukst km,susitinkam kas 2menesius,jauciu kad rysys vis tolsta... unsure.gif

Oi sunku kai toks atstumas verysad.gif
Atsakyti