Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

wuuu nebegaliu sulaukti, uz kokiu 15-20min. manasis izengs i namus. kojos tirta nebezinau kur detis biggrin.gif wub.gif pagaliau vel busim kuriam laikui drauge. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 12 19, 11:08)
wuuu nebegaliu sulaukti, uz kokiu 15-20min. manasis izengs i namus. kojos tirta nebezinau kur detis  biggrin.gif  wub.gif  pagaliau vel busim kuriam laikui drauge.  wub.gif

žinau tą jausmą... maniškis jau šį vakarą atkeliauja, laukiu nesulaukiu.. o dar kaip tyčia Romoj skrydis valanda buvo atidėtas doh.gif

beeet.... laaaaukiuuuu wub.gif
Atsakyti
sutinku 100% su tomis, kurios rašo, kad atstumas ne kliūtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 12 19, 19:14)
žinau tą jausmą... maniškis jau šį vakarą atkeliauja, laukiu nesulaukiu.. o dar kaip tyčia Romoj skrydis valanda buvo atidėtas  doh.gif

beeet.... laaaaukiuuuu  wub.gif

toks laukimas buvo ir man, kaip visa vasara vyras dirbo ispanijoje, virpejau jo laukdama wink.gif pasiilgau nezmoniskai smile.gif jo viso ups 4u.gif
Atsakyti
o manot atstumas gali pribaigti jausmus tarkim pusmetis laiko nesimatymo ar atsaldytu jausmus?
Atsakyti
Pirmus dvejus draugystes metus mes irgi draugavom per atstuma. Jis- Vilniuj, as- Klaipedoj... Susitikdavom 2-3 kartus per menesi... Seip jei dabar taip reiketu tikrai nebenoreciau... Labai vargino tos keliones, o ir pinigu kiek pravazineta.... Bet tas pasiilgimo jausmas, kai skaiciuodavom kiek liko iki susitikimo, o veliau susitikus viska atpirkdavo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 27, 18:05)
o manot atstumas gali pribaigti jausmus tarkim pusmetis laiko nesimatymo ar atsaldytu jausmus?

Manau, priklauso nuo jausmų stiprumo ir pačių žmonių.. Vieni lengviau su atstumu susitvarko, kiti - sunkiau arba išvis nesusitvarko.. Man pusmetis būtų laaaaabai sunkus, bet ne dėl to, kad jausmai atšaltų - neatšaltų, bet psichologiškai labai kankinčiaus tiek aš, tiek jis. Jau ir mėnesį ištverti mums labai nelengva, ypač paskutinėm savaitėm... trečiadienį MB grįžta į Maltą, sausio vidury aš pas jį lėksiu porai savaičių, bet vis tiek net nenoriu pagalvoti apie tą nesimatymo laikotarpį, nors šįkart jis trumputis bus - norim būti kartu.. ir atstumas mums laaabai nenatūralus dalykas unsure.gif laukiu vasaros, kada baigsiu studijas ir jokie tūkstančiai kilometrų mūsų nebeskirs..
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 12 28, 12:24)
Manau, priklauso nuo jausmų stiprumo ir pačių žmonių.. Vieni lengviau su atstumu susitvarko, kiti - sunkiau arba išvis nesusitvarko.. Man pusmetis būtų laaaaabai sunkus, bet ne dėl to, kad jausmai atšaltų - neatšaltų, bet psichologiškai labai kankinčiaus tiek aš, tiek jis. Jau ir mėnesį ištverti mums labai nelengva, ypač paskutinėm savaitėm... trečiadienį MB grįžta į Maltą, sausio vidury aš pas jį lėksiu porai savaičių, bet vis tiek net nenoriu pagalvoti apie tą nesimatymo laikotarpį, nors šįkart jis trumputis bus - norim būti kartu.. ir atstumas mums laaabai nenatūralus dalykas  unsure.gif laukiu vasaros, kada baigsiu studijas ir jokie tūkstančiai kilometrų mūsų nebeskirs..

stiprybes tau mirksiukas.gif zinau ka tai reiskia, nes as pati su savo brangiausiuoju turejau issiskirti keliems men, nes grizau i mokslus. jis taip pat grizo atostogu i LT, ir i uzsieni jau vaziuosiu su juo kartu, nes i mokslus dabar reikes grizti tik kita rudeni rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 28 gruodžio 2009 - 13:06
o mes jau du metus matomės tik savaitgaliais verysad.gif kartais būna baisiai sunku, bet kažkaip po truputį judame į priekį.ir nors nuo pat draugystės pradžios taip bendraujam, bet man kuo toliau tuo sunkiau su tuo atstumu... gal teisūs kai kurie sakydami, kad atstumas suartina, bet man tai toks bendravimas kančia, laukiu nesulaukiu, kada galėsim nuolat būti kartu.
Atsakyti
mus taip pat skiria atstumas... aš studijuoju Kaune, jis Klaipėdoje. kartais padūsaujame, kad sunku, bet tai iš dalies į naudą- labiau pasineriame į mokslus. O visą ilgesį galiausiai išliejame savaitgaliais, kada grįžtu Klaipėdon, arba jis mane aplanko wub.gif
Atsakyti
Prieš valandą atsisveikinome... ir vėl trims mėnesiams... cray.gif sunku beprotiškai, bet žinau, kad kiekviena kartu praleista akimirka atperka visą atstumo sukeliamą skausmą... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 02 sausio 2010 - 10:27
QUOTE(solitude @ 2010 01 02, 11:26)
Prieš valandą atsisveikinome... ir vėl trims mėnesiams... cray.gif sunku beprotiškai, bet žinau, kad kiekviena kartu praleista akimirka atperka visą atstumo sukeliamą skausmą... blush2.gif  wub.gif

uoj.. suprantu, kaip negera dabar turėtų būti unsure.gif Stiprybės ir kantrybės.. 4u.gif Svarbiausia yra nepamiršti ir tikėti, kad tas laukimas, atstumas - laikina..

Neįsivaizduoju trijų mėnesių be mylimojo.. Man dvi savaitės liko iki mano skrydžio [skrydžių] Malton, šįkart palyginus neilgas nesimatymo laikotarpis bus buvęs..
Atsakyti