Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(mazzootia @ 2009 12 02, 15:04)
Keliu temelę į viršų smile.gif kaip laikotės visos? Manasis tai jau už 16dienų grįžta, tai kaip laukiu nebegaliu... atrodo kiek čia teliko. Ar Jūs taip pat džiaugsitės šventėmis kartu?

Sveika,

manasis irgi atskrenda už už 17 dienų.. Kalėdas sutiksim su mano šeima, o prieš pat Naujuosius jis grįš savo gimtinėn.. o aš sausio vidury, iškart po sesijos porai savaičių pas jį lėksiu wink.gif

iš visos širdies nekenčiu to mus skiriančio atstumo.. ir laukiu tos dienos, kada jis bus eliminuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2009 12 02, 14:04)
Keliu temelę į viršų smile.gif kaip laikotės visos? Manasis tai jau už 16dienų grįžta, tai kaip laukiu nebegaliu... atrodo kiek čia teliko. Ar Jūs taip pat džiaugsitės šventėmis kartu?

maniškis grįžta... nežinau kada, nes nesako doh.gif staigmeną nori padaryti wub.gif kažkaip pagal jo kai kurias netyčia praslydusias užuominas įtariu, kad jau kitą savaitę wub.gif
tik tikriausiai ne per daugiausiai laiko praleisim kartu, turi daug reikalų grįžęs sutvarkyti... unsure.gif
Atsakyti
smagu... laukiu nesulaukiu. atrodo tiek nedaug liko tu dienu ir tarsi laikas sustojo wub.gif
Atsakyti
Kažkodėl paskutinės laukimo valandos man sunkiausios blush2.gif visą dieną šiandien kaip ant adatų blush2.gif žinau, kad šiandien pasirodys jau, bet nežinau kada doh.gif blush2.gif
Laukiu, o po visą kūną laksto šiurpuliukai, nes jau šiandien apkabinsiu JĮ wub.gif
Atsakyti
echh.. fain rolleyes.gif man dar visa savaitė ir kelios valandos liko laukti.. doh.gif
Atsakyti
man 5dienos wub.gif
Atsakyti
Pasibuvom kartu, o dabar jis tuoj išvažiuos pas mamą savaitei, o aš liksiu mokslus krimsti... Bet kiekviena akimirka, praleista kartu, atperka visą laukimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2009 12 13, 15:10)
Pasibuvom kartu, o dabar jis tuoj išvažiuos pas mamą savaitei, o aš liksiu mokslus krimsti... Bet kiekviena akimirka, praleista kartu, atperka visą laukimą wub.gif

hm.. kada vėl susitiksit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2009 12 13, 23:32)
hm.. kada vėl susitiksit?  rolleyes.gif

Penktadienį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2009 12 14, 14:20)
Penktadienį blush2.gif

smagu 4u.gif aš irgi taaaaip laukiu šeštadienio vakaro... wub.gif tikiuos, kad tos vienuolika dienų, kiek jis čia šįkart pabus, greit nepraeis.. nors visuomet pralėkia akimirksniu doh.gif oj, nepatinka man tas atstumas, laaabai nepatinka.. gerai, kad jau dabar žinau, kada kitąkart vėl jį pamatysiu - šiandien lėktuvo bilietus pirksiu, tai bent tiek.. abu svajojam apie tą dieną, kada tos kelionės vieno pas kitą baigsis ir pagaliau IŠTIES būsim kartu rolleyes.gif
Atsakyti
sunkus reikalas tas atstumas , visu pirma del to , kad kai nori , jog zmogus butu salia cia ir dabar jo nera sad.gif visa tai jau praeiti mus skyre didelis atstumas as Lietuvoj jis Ispanijoj taip pragyvenom 1 laiko skraidydami viens pas kita , dabar daugiau nei pusantru metu gyvenu Ispanijoj su juo , issiskirt tenka daugiausia porai savaiciu ,nes mokausi LT , geriausia tai, kad jau paskutinis pusmetis ir tada nuolat busim kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuses @ 2009 12 14, 16:35)
sunkus reikalas tas atstumas , visu pirma del to , kad kai nori , jog zmogus butu salia cia ir dabar jo nera sad.gif  visa tai jau praeiti mus skyre didelis atstumas as Lietuvoj jis Ispanijoj taip pragyvenom 1 laiko skraidydami viens pas kita , dabar daugiau nei pusantru metu gyvenu Ispanijoj su juo , issiskirt tenka daugiausia porai savaiciu ,nes mokausi LT , geriausia tai, kad jau paskutinis pusmetis ir tada nuolat busim kartu biggrin.gif

sutinku, kad sunkus 4u.gif na.. aš Lietuvoj, jis - Maltoj. Atstumas nemažas.. be to, net tiesioginių skrydžių nėra, tad visa diena oro uostuose-lėktuvuose praleidžiama doh.gif Gerai, kad turim galimybes susitikti kas mėnesį ir kartu praleisti po dešimt dienų ar porą savaičių.. gerai, kad bent jau nebedaug [sąlyginai nedaug] beliko laukti, kol tas atstumas galutinai dings wub.gif

kantrybės ir stiprybės visoms rolleyes.gif
Atsakyti