Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Na as irgi turiu siokios tokios patirties. Draugauju per atstuma jau daugiau nei devynis menesius, per ta laika i LT grizusi buvau du kartus ir praleidom bendrai su dejus po dvi savaites, taigi is devyniu menesiu atskirai daugiau tik maziau nei menesi is viso praleidom kartu. Ir galiu pasakyti, kad dabar viskas stovi ant skyrybu slenkscio, atstumas tikrai nepadejo, tik apsunkino musu draugyste, nors kai buvom tam paciam mieste kartu pries man isvaziuojant devynis menesius, viskas buvo nuostabu. dabar gelbsti vienintele mintis, kad truputi daugiau nei uz dvieju savaiciu jis pagaliau atsikrausto i ta pati miesta, kur esu as. Turbut tik tas ir stabdo nuo issiskyrimo, kad bus galimybe viska pradeti is naujo ir atgaivinti dar tuos likusius vos rusenancius jausmus, ir tai tik vardan to grazaus ir nuostabaus laiko praleisto kartu... Atstumas niekam manau nepadejo, nors is kitos puses gal tik irodo iki kiek jus vienas kitam reikalingi ir svarbus, nors net ir mylimiausi zmones atitolsta... tai tikrai didelis isbandymas
Papildyta:
QUOTE(Optima... @ 2009 04 30, 23:32)
Oooh, 100 proc. pritariu... Puikiai žinau, ką reiškia šis perdėtas jautrumas situacijai esant dideliam atstumui tarp žmonių ir neturint galimybės dažnai matytis... Aš ilgą laiką nesupratau, kodėl bėgant laikui pradėjo kilti šitiek daug konfliktų dėl visiškai nereikšmingų smulkmenų, kažkokių kvailų niuansų... To visai nebuvo draugystės pradžioje... O, ko gero,  taip atsitinka todėl, kad su laiku žmogus darosi vis brangesnis, svarbesnis, reikalingesnis kiekvieną akimirką, ir kiekvienas niuansas, susijęs su juo - vis brangesnis... Ir taip skaudu, kad to žmogaus nėra šalia ir negali tiesiog išsiaiškinti visko tiesiog pažvelgęs į akis.. Arba tikėti, kad tų niuansų ir neliktų - juos išspręstų buvimas kartu... Tada kažkur pasąmonėj, visiškai nesąmoningai įsijungia kažkoks savigynos mechanizmas, kažkokia kvaila provokacija turbūt nesąmoningai siekiant sutvirtinti tikėjimą, kad ryšys pakankamai patvarus... O gal kažkur giliai giliai pasąmonėj tūnantis partnerio kaltinimas, kad jis toli, kad ne šalia...
Eeeeh.... rašau su labai šviežiom emocijom, nes kaip tik šįvakar apturėjom konfliktą... Visiškai dėl nieko... dėl blogos nuotaikos... Brrr.... sunku......  Tikrai didžiulis iššūkis tokie santykiai, ypač jautresniems žmonėms....
Todėl  tikrai sutinku su Nadira, kad reikia stengtis užsiimti savo veikla, kad mažiau liktų laiko mintims apie atstumą. Nors iš tikro tai labai labai labai labai sunku kartais...

vat tikrai suastrina atstumas ir ilgas nesimatymas visas emocijas ir jutimus ir del to padaugeja konfliktu, kas tampa issiskyrimo priezastimi doh.gif
Atsakyti
Mano nuomone, viskas priklauso, kuriame santykių tarpsnyje tas atstumas atsirado ir kas kiek laiko susitinkama. Jei iš pat pradžių, tai be abejo, kad nieko gero neišeis. Bet jei tas atstumas atsiranda vėliau, tai dažnai tik sustiprina santykius. Tai galiu pasakyti iš savo patirties. Su saviškiu mes kartu metus gyvenom, o dabar jau keletą metų gyvenam skirtinguose miestuose. Kartu būnam pusę savaitės, o atskirai dar pusę. Be abejo, taip santykius palaikyti labai sunku. Reikia tikrai nemažai pastangų, bet įmanoma. Ir šie keli metai mus tikrai dar labiau suartino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2009 06 05, 21:19)
Mano nuomone, viskas priklauso, kuriame santykių tarpsnyje tas atstumas atsirado ir kas kiek laiko susitinkama. Jei iš pat pradžių, tai be abejo, kad nieko gero neišeis. Bet jei tas atstumas atsiranda vėliau, tai dažnai tik sustiprina santykius. Tai galiu pasakyti iš savo patirties. Su saviškiu mes kartu metus gyvenom, o dabar jau keletą metų gyvenam skirtinguose miestuose. Kartu būnam pusę savaitės, o atskirai dar pusę. Be abejo, taip santykius palaikyti labai sunku. Reikia tikrai nemažai pastangų, bet įmanoma. Ir šie keli metai mus tikrai dar labiau suartino wub.gif

na bet keturios ar trys dienos per savaite tai cia yra taip daug bigsmile.gif doh.gif bent jau man dabar atrodo, mes kai lietuvoj buvom kartu tai susitikdavom keturis kartus i savaite ir tai ne visada as nakvodavau pas ji ir pan, kaip supranti kartu negyvenom. o tos trys nesimatymo dienos, tai man cia net nesivadina atstumas schmoll.gif sveikai bendraujancios poros ir negyvenancios kartu juk panasiai tiek kartu ir susitinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2009 06 05, 22:19)

Įdomiai piešiat. Mūsų tokia pradžia ir buvo - susitikom renginy ir viskas, daugiau nei metai važinejamės viens pas kitą - kas savaitę, kas dvi, kaip išeina. Nepasakyčiau, kad tai kažko daug reikalauja. Natūralu, kad norisi visada žmogų matyti ir jausti šalia, bet kad dėl to neįmanomi santykiai - nesutinku 100 proc. Nei myžčiojam nei ką. Abiems po 24m, savo miestuose turim savos veiklos. Sutariam labai gerai. Jaučiam, žinom, kad esam viens kito ir tiek. Išsilakstymai nebedomina.
Atsakyti
na sitai priklauso nuo zmoniu kuriuos tas atstumas skiria. Jei susitinkama kas savaite tai cia ne joks atstumas. O va kai galima susitikti pora ar tris kartus i metus tada neimanomi santykiai, kad ir kokia meile bebutu verysad.gif
Atsakyti
man atrodo kad ir kokia meile butu, bet atstumas padaro savo...juk neuztenka su mylimuoju pabendrauti tik telefonu g.gif Juk kiekvienai is musu truksta vyrisko apsikabinimo, o tuo labiau smileysex.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(D-e-i-s-i @ 2009 06 07, 01:08)
man atrodo kad ir kokia meile butu, bet atstumas padaro savo...juk neuztenka su mylimuoju pabendrauti tik telefonu  g.gif  Juk kiekvienai is musu truksta vyrisko apsikabinimo, o tuo labiau  smileysex.gif  wub.gif

na as papriestarauciau, as su draugu draugauju 4 metus ir prasidejo susipazinimas nuo atstumo ir deja, per tos 4 metus nepasikeite. matomes kas dvi savaites, bet man meile jam tik stipreja. taip smileysex.gif reikia, bet mes ne gyvuliai kad to jausmo sukontroliuot neitu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 06 03, 21:46)
Skeptiskai as i tai ziuriu...... Pasakom apie grazu laukima ir sutvirtejusius jausmus netikius. Mano akimis - per atstuma myleti - sekantis zingsnis - skirstytis kas sau...

Drįstu prieštarauti. Susipažinome Palangoje. Aš gyvenau Klaipėdoje, jis tuo metu dar porą savaičių Palangoje, o vėliau išvažiavo į Šiaulius. atstumas palyginus nedidelis, bet vis tiek bendravimas per atstumą - Klaipėda - Šiauliai. taip pragyvenom apie metus. o šiuo metu esame nuostabi keturių žmogeliukų šeima. mūsų atveju tai nepasitvirtino.
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 07, 14:06)
na as papriestarauciau, as su draugu draugauju 4 metus ir prasidejo susipazinimas nuo atstumo ir deja, per tos 4 metus nepasikeite. matomes kas dvi savaites, bet man meile jam tik stipreja. taip smileysex.gif reikia, bet mes ne gyvuliai kad to jausmo sukontroliuot neitu tongue.gif

o tu esi tikra, kad jis tau buvo istikimas visada? juk per toki atstuma 'nepriganysi' g.gif

QUOTE(VAE @ 2009 06 07, 16:59)
Drįstu prieštarauti. Susipažinome Palangoje. Aš gyvenau Klaipėdoje, jis tuo metu dar porą savaičių Palangoje, o vėliau išvažiavo į Šiaulius. atstumas palyginus nedidelis, bet vis tiek bendravimas per atstumą - Klaipėda - Šiauliai. taip pragyvenom apie metus. o šiuo metu esame nuostabi keturių žmogeliukų šeima. mūsų atveju tai nepasitvirtino.

labai dziaugiuosi del jusu, bet mano nuomone atstumas tik patikrina santykiu tvirtuma, bet tikrai ju nestiprina.. bet kokiu atveju naudos tikrai tikrai neatnesa.. schmoll.gif na cia mano asmeninis supratimas
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2009 06 07, 20:57)
o tu esi tikra, kad jis tau buvo istikimas visada? juk per toki atstuma 'nepriganysi' g.gif
labai dziaugiuosi del jusu, bet mano nuomone atstumas tik patikrina santykiu tvirtuma, bet tikrai ju nestiprina.. bet kokiu atveju naudos tikrai tikrai neatnesa..  schmoll.gif na cia mano asmeninis supratimas

tikra smile.gif kas vakara per skype pliurpiam smile.gif o jei zmogum nepasitiki, tai ir salia esancio nenulaikysi, vistiek i kaire nueis, cia jau ne atstumo problema
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 07, 21:25)
tikra smile.gif kas vakara per skype pliurpiam smile.gif o jei zmogum nepasitiki, tai ir salia esancio nenulaikysi, vistiek i kaire nueis, cia jau ne atstumo problema

na as nenoriu kurstyti nieko, be to tu pati geriausiai pazisti savo drauga, bet tikrai negali teigti, ne viena mes negalim taip teigti, o ypac susitikdamos kas pora savaiciu, juk tikrai nezinom ir nekontroliuojam kiekvieno zingsnio, o neistikimybei nebutinai reikia vakaro smile.gif nors kita vertus, kas ka laiko neistikimybe... vienam tai asocijuojasi tik su lova, kita gali skaudinti ir daug mazesni nuklydimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2009 06 09, 09:12)
na as nenoriu kurstyti nieko, be to tu pati geriausiai pazisti savo drauga, bet tikrai negali teigti, ne viena mes negalim taip teigti, o ypac susitikdamos kas pora savaiciu, juk tikrai nezinom ir nekontroliuojam kiekvieno zingsnio, o neistikimybei nebutinai reikia vakaro smile.gif nors kita vertus, kas ka laiko neistikimybe... vienam tai asocijuojasi tik su lova, kita gali skaudinti ir daug mazesni nuklydimai smile.gif

na as jo tikrai nekontroliuoju, o jis ir sako neidomu kai niekas nieko nedraudzia... jei ten kelciau labai dideles pavydo scenas, kai eina alaus su draugais gert, gal ir kiltu jam noras eit i kaire ar desine... is kitos puses jei jam blogai, as ir per skype jauciu jo nuotaikas, tai kazin ar jam pavyktu nuslepti ta nukrypima (as skorpionas ir pas mane nuojauta ojojoj doh.gif )... siaip gal jis labiau pergyvena del manes, nei as del jo...
Atsakyti