Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Po daugelio metų kartu teko vienam išvažiuot daugiau nei pusmečiui. Tas laikas dar nepraėjo, bet jau beveik išgyvenom, dabar laukiam kada vėl pagaliau būsim kasdien kartu. Daugiau gyvenime to nekartočiau, per daug nervų, vienatvės, skausmo, apmąstymų kurie varo į depresiją, nes imi savęs gailėtis... Žmonės tam ir randa vienas kitą, kad būtų drauge 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu girdėti laimingą pabaigą....... wub.gif Dideliausi sveikinimai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
manau jei zmones vienas kita myli, atstumas nesvarbus, aisku jei tai ilgai neuzsitesia, nes ilgas nebuvimas kartu gali uzgesint jausmus.. Pati turejau draugyste, kuri truko 6 metus ir draugavom per 100 km, issiskyrem, gal ne del atstumo, gal del to kad labai jauni draugaut pradejom ir dar abiem norejosi palakstyt... Veliau su kitu draugavau 3 metus, bet jam isvykus i kita miesta (pasiule gera darba) po 4 menesiu isssikyrem, kazkaip atsalo jausmai, matyt netikri ar nestiprus buvo, o atstumas tai tik irode g.gif
Bet dabar draugystes per atsuma tikrai nenoreciau, norisi but su mylimu zmogum kartu, kartu uzmigti ir atsikelti, dziaugtis ir liudet, mylet... wub.gif
Atsakyti
Mano manymu svarbiausia iš to nedaryti tragedijos ar tuo labiau neprisikurti nebutų istorijų kas ką ten toli veikia smile.gif
Mūsų atveju, tai buvo draugiškai sutarta, kad bent jau kurį laiką taip reiks gyventi smile.gif nes aš noriu pradėti po metų studijuoti užsienyje, o MB yra sportininkas ir kiekvieną sezoną vis kitur žaidžia. Kol kas aš visur paskui, bet tiesiog turiu savo tikslų, savo svajonių, tas atstumas nėra kažkas tai tokio jau labai siaubingo. Manau požiūris į šitą visą reikalą taip pat labai daug ką reiškia dar.
Atsakyti
linkiu laimes ir kantrybes..tikrai prireiks zinau ....
Atsakyti
Na ir aš į šitą būrelį manau labai tinku smile.gif
Kai as su savuoju susipažinau ir ėmėm draugauti, tai gyvenom autostradoj Klaipėda - kaunas smile.gif mano manymų mūsų sitaucijoje atstumas parodė kokie męs vienas kitam artimi ir svarbūs... kad tai nebuvo tik trumputis nuotykis, akibrokštas...
metus laiko ... per savaitę porą kartų ... į vieną ir į kitą pusę ...
Dieve , kai dabar pagalvoju, tai tiek valandų praleista kelyje... dėl sexo ir meilės... blush2.gif
dabar va... bandome sulaukti gandriukų... tik vis aplenkia mūsų namučius...

reziumė : Atstumas - kaip filtras... išfiltruoja santykius... atskiria tikrus nuo netikrų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seamouse @ 2009 02 18, 12:02)
O gal ispudziais pasidalins  ir tos, kuriom sis etapas jau praeitis, ir dabar jau gyvenat vienam mieste, o gal jau ir seima esat?  blush2.gif

Pasidalinsiu ispudziais, man jau viskas praeity, bet aciu dievui, kad man tokiu klausimu nekilo, turbut del to ir esam vis dar kartu(o dar turiu ir daaaug ranka rasytu meiles laisku wub.gif ). Niekad nemaciau bedos, kad mus skiria atstumas, kad del to santykiai kazkokie kitokie, ypatingi ar nelabai. Ypac jei tai laikina. Kartu gyventi, badytis uzpakaliais galesit dar ilgai ir nuobodziai visa likusi gyvenima, o cia irgi toks savotiskas etapas.
I tavo klausima apie kilometrus (nezinau ar jie realiai svarbus) galiu atsakyti taip: 3 metus gyvenom 150km atstumu, puse metu gyvenome skirtinguose zemynuose. mirksiukas.gif

O meileje taisykliu nebuna, vieniem pavyksta kitiem ne, maziau sukit galva ir daugiau dziaukites ka turit siandien.
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 02 18, 15:43)
bent jau as daugiau draugysciu per atstuma netoleruoju..  ax.gif  ax.gif
bent jau man su tokiomis nepasiseke..  ax.gif  ax.gif
o dabar net nenoreciau net prasidet su tokiomis...  blush2.gif

hmm as gal ne tai,kad netoleruoju,bet manau,kad neistverciau blush2.gif man kazkaip norisi zmogaus salia,kad prisiglaust,apkabint,o ne per skype ar tel kalbetis.. ax.gif bet dabar taip daznai atsitinka ir tikrai linkiu kantrybes ir neblestancios meiles,toms,kurios taip gyvena,LAUKIMU.. nuosirdziai linkiu sekmingos pabaigos mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Teko draugauti daugiau, nei 4metus su vaikinu iš kito miesto. Turbūt kaip ir daugeliu atveju- išsiskyrėmė... Sakiau jokių tarpmiestinių draugysčių nebebus gyvenime- per daug ilgesio, vienatvės, nervų ir t.t.
Atsakyti
Mus skiria apie 2000 km, bet su kiekviena diena myliu Jį vis labiau. heart.gif Po mėnesiuko mes susitinkame wub.gif clap.gif heart.gif Kol tarp 2 žmonių yra tikri ir stiprūs jausmai, nuoširdus rūpestis bei pasitikėjimas - joks atstumas nesukliudys, jis tik dar labiau suartina.. wub.gif
Atsakyti
Skeptiskai as i tai ziuriu...... Pasakom apie grazu laukima ir sutvirtejusius jausmus netikius. Mano akimis - per atstuma myleti - sekantis zingsnis - skirstytis kas sau...
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 06 03, 22:46)
Skeptiskai as i tai ziuriu...... Pasakom apie grazu laukima ir sutvirtejusius jausmus netikius. Mano akimis - per atstuma myleti - sekantis zingsnis - skirstytis kas sau...

As irgi taip manau. Keliskart teko sitaip bendraut, tai nesamone. Vis tiek ne tas, kai zmogu pamatai karta per menesi pvz. Nors buna tokiu atveju, kad ir tame paciame mieste gyvenant neina dazniau susimatyt biggrin.gif
Atsakyti